הקורבן

../images/Emo129.gifהקורבן../images/Emo129.gif../images/Emo219.gif

שבוע שעבר הייתה Brownie s,ועכשיו- Sonaku. שאני לא יודעת את שמה.
תהנו. ^^

Sensorium

New member
יאללה

איך קוראים לך?
למה בחרת דווקא בכינוי הזה? איזה פורום את הכי אוהבת בתפוז? מה התחביב האהוב עלייך? מי האדם שאת הכי אוהבת בעולם? הסנפת משהו פעם? ~פאק, מה עובר עליי~ בת כמה את?
יש לך חיות מחמד? באיזו עיר את גרה? מהו הצבע האהוב עלייך? כמה שעות את ישנה בלילה? את אוהבת ללכת לישון מאוחר? ^^ חורף או קיץ? סגנון מוזיקה מועדף? מיהו הגבר הכי יפה עלי אדמות? -.- מיהי האישה?
מה הספר האהוב עלייך? :) את אוהבת לקרא? את מנגנת על משהו?

sonaku

New member
XD

איך קוראים לך? ים. למה בחרת דווקא בכינוי הזה? מנגה שאני אוהבת. איזה פורום את הכי אוהבת בתפוז? א''א. מה התחביב האהוב עלייך? לרבוץ D: מי האדם שאת הכי אוהבת בעולם? כרגע,ידיד שלי. הסנפת משהו פעם? פלפל נחשב? בת כמה את? עוד מעט 18 O: יש לך חיות מחמד? כלבבבבב 3> באיזו עיר את גרה? חח עיר. חחח..גבעת שמואל. מהו הצבע האהוב עלייך? לבן כמה שעות את ישנה בלילה? בד''כ 9-10 Oם את אוהבת ללכת לישון מאוחר? יאפ,מאוד. חורף או קיץ? חורף,דהה. סגנון מוזיקה מועדף? פופ,אלקטרו וג'יירוק. מיהו הגבר הכי יפה עלי אדמות? ג'וני דפ לייק דה!@#$%^&* אלוהים. מיהי האישה? לילי קול (דוגמנית על שתשחק בקרוב את אליס בסרט החדש של מרלין מנסון) מה הספר האהוב עלייך? המ קשה. אליס בארץ הפלאות אני מאמינה ^^ את אוהבת לקרא? אוהבת,חסרת כח אבל.. את מנגנת על משהו? חחחחח לא XD יאי שאלות זה כייף D:

Rose131

New member
D:

שם? בת כמה? כיתה? מאיפה? תאריך לידה? מזל? מקצועות הרחבה בתיכון? יחידות במתמטיקה? אנגלית? תחביב שברצונך להתמקצע בו? תחביבים שהם סתם? סדרת טלוויזיה אהובה בכלליות? וסדרת ערפדים? ספר אהוב? וספר ערפדים? סרט אהוב? וסרט ערפדים? במה מתבטאת האהבה שלך לערפדים? נכון שדם זה טעים?

sonaku

New member
יאינס און א סטיק.

שם? ים בת כמה? עוד 3 חודשים 18. כיתה? האא..יב'? מאיפה? גבעת שמואל תאריך לידה? 26 אוגוסט 1990 מזל? בתולה מקצועות הרחבה בתיכון? חחחחחחחח לא סיימתי תיכון אחד שהייתי בו XD יחידות במתמטיקה? לא עשיתי אנגלית? לא עשיתי תחביב שברצונך להתמקצע בו? ממ בישול,אפיה,עיצוב אופנה. תחביבים שהם סתם? איפור בעיקר וציור. סדרת טלוויזיה אהובה בכלליות? חברים וסיינפלד. זה כי אין משהו אחר בטלויזיה. וסדרת ערפדים? הלסינג בלבד. ספר אהוב? אליס בארץ הפלאות. וספר ערפדים? לא מספיק ערפדי בשבילכם? ספר ערפדים זה דרקולה כמובן. סרט אהוב? הא,לאדעת. שודדי הקאריביים. וסרט ערפדים? ואן הלסינג,כי זה הצחיק אותי XD במה מתבטאת האהבה שלך לערפדים? לבוש גותי ומראה גותי מידי פעם...(רק במקרים מיוחדים) נכון שדם זה טעים? מאוד
!

sonaku

New member
תשובה מלאה

כלום. באמת שכלום. פרשתי מהלימודים אז אני חופשייה. אין לי עבודה כי אף אחד לא רוצה אותי (רגע בוהו מצידי) אני בעיקר מסתובבת בת''א,בארץ,מחפשת עבודות, עוזרת לחברים,מידי פעם יוצאת למסיבות אבל הכי הרבה,אני לא עושה כלום. פשוט כלום.

קרניjack

New member
תוציאי את עצמך מבור הקבר הזה

(כמה ערפדי, יאי) ותתחילי לחפש מה לעשות, חבל על הזמן הזה, באמת.

קרניjack

New member
ים:)

לא קראתי את שאר השאלות, מקווה שלא אטריד אותך יותר מדיי באותן שאלות שוב
מדוע בחרו לך את השם הזה? מרוצה ממנו? (אני חושבת שהוא נפלא) מה את מתכננת לעשות בעתיד? איזה סיגנון איפור את הכי אוהבת? יש לך DA? סרט אהוב? הופעה שאת רוצה לראות? למה את הכי נמשכת ביפנים? איזה סרט ערפים יצא לך לראות הכי הרבה? ולמה את הכי מתחברת בתחום? ברגע הזה היית מוכנה לוותר על החיים כדי לההפך לערפד? תחביב עיקרי? ו...בא לך להעלות תמונה שלך ? אני רואה שכותבים בכל מקום (נו, בפורום א"א) שאת ממש יפה ולא יצא לי לראות תמונה שלך עד כה!

sonaku

New member
יש לי אוגר בשם אחמד. |רנדומליות|

מדוע בחרו לך את השם הזה? כי ההורים שלי היו היפים על סמים? סתם. כי משעמם להם בחיים. באמת. מרוצה ממנו? (אני חושבת שהוא נפלא) ממ כן..^^ מה את מתכננת לעשות בעתיד? חיים,זורמים,לאדעת. איזה סיגנון איפור את הכי אוהבת? וורוד ומנצנץ D: יש לך DA? לא,אבל אני באמת צריכה אחד. סרט אהוב? דוגמה? הופעה שאת רוצה לראות? של היזאקי גרייס פרוג'קט! היזאקי כזה מושלם!@#$ למה את הכי נמשכת ביפנים? לול. ללבוש,לשפה,למסורת,לפרצוף,לטימטום. להכל XD איזה סרט ערפים יצא לך לראות הכי הרבה? ואן הלסינג. עם כמה שהוא גרוע,חוזרים עליו מיליון פעמים בהוט ואין משהו יותר טוב לראות... ולמה את הכי מתחברת בתחום? דם. חה. ברגע הזה היית מוכנה לוותר על החיים כדי לההפך לערפד? ברגע זה? ממ יש מצב. אני גוססת,אז אולי.. תחביב עיקרי? לישון ;; ו...בא לך להעלות תמונה שלך ? טוב נו. רק כי זו את >: אני רואה שכותבים בכל מקום (נו, בפורום א"א) שאת ממש יפה ולא יצא לי לראות תמונה שלך עד כה! איכס,כולם מגעילים! XD

Up To No Good

New member
../images/Emo170.gif

הידעת? יש לך שם ממש חמוד!
את מכירה רוזן מיידן? D: אם כן: נכון שזה מגניב? *_* ונכון שסויגינטוו מגניבה? D: אם לא: למה את מחכה?! רוצי לראות!
איזו שאלה הכי רצית שישאלו אותך ולא שאלו? תעני עליה! איזו שאלה הכי לא רצית שישאלו אותך וכן שאלו? תעני גם עליה! ~מרושעת~ מכירה את איי אוטסוקה? נכון שהיא פוצי ושיש לה שירים ממש חמודים?
נכון שדיג'ימון זה גאוני ולא תינוקי בכלל? נכון שאני מעצבנת אותך?
טוב, ביי :{

למעלה