הישרדות1214

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1214

הפרק הכי טוב שראתה הישרדות עד היום. טוב, אולי אני אומר זאת בגלל שלא הסתכלי אפילו לשנייה אחת כמה זמן נותר לפרק ואני נטול ספוילרים לחלוטין אז ההמשך יבוא השאיר אותי במתח. הפרק התחיל באתגר הפרס שהיה תחרותי למהדרין. היה כל כך מצחיק לראות את כולם עושים פלונטר ביחד לקראת הסוף ומשתגעים. אה.. ואת טרי מתבכיין על ההפסד שלו כמו ילד בגנון. אראס באמת דיבר אליו כמו שהיו צריכים לעשות, חבל שאח"כ הוא יצא נקבה והתנצל בפניו על כלום. זה רק לי או שהפרס לא היה נראה מי יודע מה? כנראה זה בגלל שלא הראו אותם אוכלים כמעט והתרכזו בנופים של פנמה. ד"א - התעלה הזו ממש מגניבה. בחסינות חשבתי דווקא שטרי ינצח אבל אראס בא עם אקסטרה אדרנלין ועם המון המון אנגריה. הוא הפציץ והגיע לו לזכות. על אף שהתחלתי לחבב פחות ופחות את דניאל היה קצת עצוב לראות אותה חופרת בור כמעט בכל העיגול ולא מוצאת כלום בו. אהבתי את האתגר פחות מאתגר הפרס. עכשיו נעבור לאסטרטגיות ולטרייבל. מתברר שטרי לא מתייאש [מה שסבבה לחלוטין] והוא מנסה את דניאל שוב, לאחר שתקעה לו סכין בגב בברית עם קורטני. אז סבבה הם מתכננים להצביע שניהם לאראס או לסירי [לא הבנתי בדיוק למי] וטרי מציע לדניאל את החסינות האישית במידה ויזכה בחסינות. כמובן שבסוף הם מתפללים שאראס לא יזכה בחסינות - מה שקורה ומגביר לנו את המתח. יש לנו עכשיו שני גברים מובטחים בפיינל 3 ושתי נשים שצריכות להתפלג ולהצביע אחת נגד השנייה. משום מה לא הבנתי למה כולם שמה חשבו שיהיה את אתגר הבערת האש מכיוון שהוא היה בדיוק פעם אחת בעונה 10 עם בובי ג'ון וסטפני. אבל.. מתברר שהם צדקו והיה מגניב לראות את טרי מלמד את דניאל ואת אראס נותן לסירי טכניקות להעברת אש. אין לי מה לומר על הסוף כי הם הרגו אותי עם ההמשך יבוא הזה. מזל שמחכים רק עד יום שני שזה בעוד יומיים ולא שבוע שלם עד לפרק הבא.

willo

New member
../images/Emo58.gif

האתגר ההי גם בין ג'ן לאיאן בעונה 10

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

הוא היה בין בובי ג'ון לסטפני כאולונג הוכחד.

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

אההה לא ראיתי את ה"גם"
מתי הוא היה ביניהם? לא זכור לי...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, אין יותר מידי מה להוסיף בגלל שסה"כ לא הרבה השתנה מסוף הפרק הקודם, "ההמשך יבוא" בסוף באמת לא היה נחוץ, אבל אני מניח שזה כדי להבטיח מקסימום צופים לפרק האחרון. קיוותי שיהיה בטרייבאל קאונסיל תרחיש בו טרי נותן לדניאל את האימיונטי איידול, היא אומרת את זה לאראס וסירי ושלושתם מעיפים את טרי המופתע. כמה שאני אוהב את סירי,אני מקווה שדניאל תגיע לפיינאל 2 רק כדי ששיין יוכל לקטול אותה ולהגיד לה בפנים כמה חסרת תועלת היא.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ואוו. איזה פרק. הריב של טרי וסירי היה כזה ילדותי ומטומטם. ברצינות, אתם בני שלוש? האתגר פרס היה ממש טוב והזכיר לי את האתגר בעונה 2 (שאגב היה גם הוא בפיינל 4) שהיה גם הוא נחמד. ממש שמחתי כשסירי עקפה את טרי בהתחלה. העובדה שדניאל וסירי היו ממש קצת מאחורי אראס וטרי שמחה אותי גם, סופסוף אתגר שהוא לא לגמרי אראס נגד טרי. בקטע שטרי התלונן בסוף האתגר הזכיר לי את ג'ייד. לא יודע למה, אבל זה פשוט היה נוראי ג'יידי מצידו לתרץ את זה שהוא הפסיד. הפרס היה ממש מגניב והתעלה גם הייתה נחמדה. אראס עשה טעות כשהוא לקח את סירי, כי סירי הייתה שומרת לו אמונים (או משהו) ודניאל... ראיתם. וד"א, זאת לא הייתה אותה ספינה מעונה 8, כששפירה זכו באתגר ולקחו איתם את קאת'י? הוידוי של סירי אחרי שהם חזרו מהיאכטה נשמע לי ממש כמו נאום פרידה כזה, וזה הבהיל אותי. אבל נראה. והקטע עם האש אחרי זה היה ממש מצחיק. האתגר חסינות היה משעמם משהו. כאילו, האתגרי פיינל פור בעונות האחרונות היו כאלה שפשוט היממו אותי. (המבוך האנכי, המסלול מכשולים הממש ממש ארוך ומבוך הנשר) והאתגר הזה היה... בסדר. יותר אתגר חסינות של הפיינל 8. השיחה בין אראס לטרי הוציאה את שניהם רע. טרי יצא עוד יותר בכיין ממקודם ואראס יצא הומו. קורטני בטרייבל-
אני כבר לא יכול לחכות ליום שני!

n l m

New member
../images/Emo58.gif

בפיינל 3 היה להם שאלות בטרייבל אני \וכר את זה בבירור כי אני זוכר שתמיד שמו את האתגר הזה בפרק האחרון ובאוסטרליה הפרק האחרון היה הפיינל 3 בפיינל 4 אם אני לא טועה היה משהו עם שקים

willo

New member
../images/Emo58.gif

החסינות בשלושיה הייתה שאלות. החסינות ברביעיה הייתה משחק זכרון (הפרס היה אתגר שכלל הליכה על קורה, פתרון פזל וכד'. המידע מהאתר (כי אני כבר לא זוכר)

../images/Emo58.gif 1214

טרי קיבל עריכה כל כך שלילית שממש יוצא לי הלב אליו
נדמה לי שהסיפור של סירי הסתיים, המשפט שאראס אמר לגבי סגירת מעגל היה כמו נשיקת מוות
אני למען האמת מעדיף שהיא תודח עכשיו ולא תעוף בפיינל 3 כי אף אחד לא ירצה לקחת אותה. זה יהיה סיום גרוע לאחת השחקניות היותר טובות של המשחק הזה. כמובן שהפייבוריט שלי לנצחון הוא טרי. שינצח ויוכיח לכל העולם שתורת הוודו שלי עובדת

../images/Emo58.gif

אם טרי ינצח זה יהרוס את כל העונה!! אני רוצה את אראס וסירי בפיינל 2... וזה יכול לקרות!!

mr wainwright

New member
../images/Emo58.gif

הם לא נורמלייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם גמרו לי את החיים גמרו לי! רק לידע כללי רק עכשיו הפרק ירד לי וכשראיתי שאהובתי תאלץ להגן על חייה בשובר שיוויון לא יכלתי לעמוד בלחץ ונכנסתי לאתר רק כדי לראות שהיא הצליחה ואם לא אז להתאבל בשקט..... כמה עוד הוא יכול להתעלל בנו? אני מבקש מכל מי שיודע אם סרי אהובתי עלתה לפיינל 3 לשלוח לי מסר באישי.... חוץ מזה באמת לא אכפת לי.... אהה כן טרי: אני באמת לא מאמין שהוא יכול להסתובב ברחוב אחרי התוכנית בלי לקבל עגבניות רקובות אבל בוא נקווה שהוא יקבל אותן בלי מיליון דולר בכיס! אני רק מתפלל לניצחון של סרי אם סרי לא בפיינל 3 העונה לא הייתה שווה כלום! ולפי דעתי הולך להיות מצחיק מאוד בפיינל קאנסיל.....

mr wainwright

New member
../images/Emo58.gifתאורייה עצובה שפיתחתי

טוב לפחות עד עוד כמה שעות שכולנו נראה את הגמר ונהיה יותר חכמים.. הגעתי למסקנה שהמטרה של ה"to be continued" היא לא להעלים צופים מהגמר אחרי שהם יראו שסרי אהבותי לא הגיע לפיינל3. ההגיון מאחורי זה הוא שכל אחד שצופה בתוכנית מצפה לסיום מושלם שכמובן כולל את סרי בגמר וכשהם היו מגלים בחצי גמר שהיא לא המשיכה לפיינל3 הם אפילו לא היו טורחים לראות את הגמר.... וזאת מסקנה מאוד עצובה בשבילי להגיע אלייה כי ... סרי!!!!!!

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gif תקשיבו לי טוב../images/Emo70.gif

הישרדות זה לא רק אסטרטגיה מה לעשות, צריך גם קצת כוח פיזי בשביל לשרוד במשחק. סירי היא ההיפך מטרי - היא הגיעה לאן שהיא הגיעה רק בזכות האסטרטגיות. אז מה הבעיה שלכם עם טרי? השבט שלו היה במיעוט במיזוג ובכל זאת הוא הגיע עד לאן שהוא הגיע, בזכות הכוח הפיזי שלו. ושוב, סירי הגיעה לאן שהיא הגיעה בזכות האסטרטגיות שלה, אז תפסיקו לשנוא את טרי בגלל שהוא לא משתמש באסטרטגיות, סירי לא ממש משתמשת בכוחה הפיזי (שאין לה ממש...). למרות שאני חייבת להודות שבפרק הזה טרי יצא טיפש. הוא במילא לא יכול להשתמש באליל שלו בפיינל 3, אז למה הוא לא נתן אותו לדניאל? הוא במילא לא היה עף, ואם הוא היה נותן אותו לדניאל היה סיכוי שהיא הייתה לוקחת אותו לפיינל 2 (במקרה והיא תנצח באתגר החסינות האחרון...).

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

דניאל בוגדנית מדי. גם אם הוא היה נותן לה את האיידול- היא הייתה נשארת נאמנה לקסאיה המזופתת הזו
לא הגיע לה.

למעלה