הישרדות 13.12

snier1991

New member
גזענות

לא חשבתי שתהיה גזענות מול כהמצלמות לא נשמע לי הגיוני אבל זה התחיל להיות מוזר כשלא העיפו את ג'ונתן אלא את בראד ג'ני ורבקה אבל עכשיו זה נהיה ברור עכברוש גזעני? מעלה לי תמונות שאני לא מחבב. ובעקבות זה הזדהתי עם ג'ונתן לחלוטין והייתי מאושר כ"כ שכל פעם שירדו עליו הוא החזיר בשיא החכמה כשפוסטמה א' אמרה לו אתה בוגדני(עכברוש לא יגידו לו בפרצוף) הוא אמר להם שהוא היה עף ופוסטמה ב' אמרה לו לא מאמינים לך ויול השתיק את שתי הפוסטמות והסרסור אחרי זה אמרו שהוא שחצן יהיר(כי הוא ניצח באתגר!) והוא שתק והראה כמה הוא לא שחצן ועשה את כל העבודה השחורה ואז כשכולם הפנימו שהוא לא הבעיה(כשהוא עוזר להם להגיע להחלטה לאורך כל הפרק כמה הפוסטמות לא עובדות ומעלה בעיות מוסריות ששל לתת לאויב אוכל) אוזי אומר לא לתת להם אוכל ואז פוסטמה א' כרתה לעצמה את הקבר כשהיא מלכלכת על יול מול הפרצוף שלו מה הבטיח שיול לא ייבגוד בג'ונתן לפחות הפעם ואז הגיעו המושבעים(שנייט הוכיח כמה הוא טיפש) שוב ניסו ללכלך עליו שהם בסה"כ רוצים להישאר במשחק והוא השתיק את הטענה כשאמר ליול שאותי אתה צופה בקלות הם הבעיה ושיחק אותה הרגיש שנפגע ואיך הייתי מאושר כשפוסטמה א' סולקה מהמשחק רק שתי אכזבות יול לא הפגין הרבה חכמה כשליכלך על ג'ונתן ובעצם דפק את עצמו(מה שגרם לכך שאני בעד גמר של בקי שעושה הכל בשקט באופן יעיל נגד ג'ונתן) וכשאחת הפוסטמות אמרה "אתה הגעת לכאן בזכות שקרים"(כאילו היא לא נטשה את השבט שלה בדיוק כמוהו) כ"כ רציתי שהוא יגיד לה ואת הגעת לכאן בזכות זה שמצ** לאדם

sweet fairy

New member
פרק טובבב

סוף סוף העיפו אותה.. אני שמחה שלא העיפו את ג'ונתן.. צריך קודם להעיף את רארו אחד אחד ואז לטפל בג'ונתן (אבל מצד שני אולי כדאי להשאיר אותו עד הגמר.. כך הניצחון של השורד השני יהיה מאוד מובטח...) בקיצור טוב שקנדיסט עפה.. ממש לא סבלתי אותה הפרק הזה...

אני שמחה שקנדיס עפה

גם הגיע כבר הזמן של ג'ונתן. לא אהבתי את המהלך של יול כשהראה את הפסלון.

LeRanch

New member
פרק מעולה!../images/Emo3.gif

נכון אוזי דומה לבנחמין מהמורדים?

drnaji

New member
פרק לא משהו ../images/Emo70.gif

אחרי שבטעות ראיתי מי זכה בהשירדות 13 לפני כמה ימים חשבתי שירד לי מהתוכנית אבל לא.. אני שונא את ג'ונתן הוא מולכלך,בוגדני ומעצבן אותי. קנדיס מעצבנת אותי עוד יותר! אני שמח שהיא הודחה. עכשיו שיעפו את הלבנה השניה (למרות שהיא כוסית אש) ואז את אדם..אחר"כ את ג'ונתן ואני אהיה מרוצה.

ג'ונתן../images/Emo47.gif../images/Emo182.gif

אם הוא לא היה בתכנית אני בטוח הייתי נרדמת בפרק הזה...הוא מכניס את כל האקשן וזה מה שעשה את הפרק הזה מעולה
יול מנסה להיות יותר מדי טוב וקדוש.... שונאת את אדםםםםם
חחחחח וואי איך ג'ף קרע אותי עם מה שהוא אמר בסוף...'נשיקה זה נחמד, אבל אם זה היה אהבה הוא היה מביא לך את החסינות'
סכסכןןןן!
כמעט ולא ראו את אוזי וסונדרה בפרק הזה.... הפרצופים של נייט בטרייבל היו מצחיקים

snier1991

New member
כי הם לא רלוונטים

אוזי וסונדרה הם מאלה שאף פעם לא מתערבים הולכים אחרי הזרם ויעפו מתישהו(אל תתבלבלו עם הסוג של בקי שהיא בוחשת בקערה כל הזמן אבל בשקט בשקט זה הסוג של סנדרה מעונה 7) הייתה אחת שניצחה והיא מהסוג הזה קוראים לה דני לא עשצה בעונה שהיא זכתה כלום אבל היא הייתה נגד סטפני שהיא מהסוג של ג'ון וג'ונתן

AdamINC

New member
וואו איזה פרק!

סוף סוף יש התפוצצות ודרמה אמיתית בכל המהלכים הידועים מראש של החברים בשבט. איזה מזל שג'ונתן הפך להיות השעיר-לעזעזל של כולם. זה מצחיק אותי שהוא תמיד מנסה להגן על עצמו. הוא נראה כל כך פתאטי... חבל מאוד שבסוף כולם יתקעו לו סכין ויעיפו אותו
האתגר היה מאוד מותח.. לראשונה שאוזי לא מככב בכלל באתגר ובפרק .. אם שמתם לב.. בקושי הראו אותו. אדם דווקא שיחק אותה... בכללי, היה פרק מאוד מותח.. קיוויתי שג'ונתן יעוף, אבל בתוכי ידעתי שקנדיס תלך הביתה.. שזה קצת חבל, עכשיו אדם יהיה בודד
בכל אופן, אני חושב ששבט אייטו יישאר ברביעייה האחרונה. אני לא רואה כל כך סיכוי שהם יעופו בקרוב, אלא אם תהיה תפנית מאוד מאוד חדה, ואני בספק שזה ייקרה.. וגם כן היול הזה.. מה הקטע שלו להשוויץ בפסל חסינות? הוא לפעמים ממש מעצבן

sweet fairy

New member
לגבי אדם....

עדיין יש לו את פרווטי שם... לא ניראה לי שהוא יתנגד להמשיך להתכרבל איתה

השורד19

New member
מנצל"ש. הישרדות בארה"ב הסתיימה כבר?

אם כן, האם ידוע מתי ואיפה תתחיל העונה הבאה של הישרדות וע"פ מה יחולקו השבטים. ובשום פנים לא להגיד את הזוכה !!!!!!!! כי אני עוקב ביס...

vand

New member
נראה לי כדאי לסמן

ספויילר על המיקום של הישרדות 14. אני אישית הייתי מעדיף לגלות על זה באיחוד.

למעלה