גן-עדן

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifגן-עדן../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

בהחלט, מה ששמעתן... אני גיליתי ~גן עדן~... למרות שהאתר אינו מכיל אוספים אינסופיים של תמונות הוא בהחלט ראוי להערצה רבה. אז נכון שיש שם קבצי מוזיקה שקשורים לאלן, אך המוקד האמיתי בשבילי בהחלט מתרכז בספריית הוידאו שבנו שם. אני שמה קישור לעמוד הוידאו עצמו אבל לאתר יש עוד חלקים יפים כמו עמוד הפרסים שגם בו יש קטעי וידאו של אלן. וכמובן אני מנסה בפעם הראשונה לשים קישור נורמלי ולכן לאחר שאני אשלח את ההודעה אני אבדוק אותו ולכן אני מצטערת מראש אם הוא לא יעבוד בפעם הראשונה.

Penny s

New member
!DEAR GOD ../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif

It's like watching the gates of heaven from afar.. getting closer and closer to them.. close enough for me to smell the forbidden fruits of the tree of life, just to find out that I don't have the right key to enter..
I desperately need an Unzip program! How and where do I find such program?​

מלאכית16

New member
יפיפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

|מזילה ריר| יש לי שאלה ברומו של עולם- תגיד, גם לכן המנגינה של הסרט הארי פוטר (הדוויג'ס סונג, או פשוט הטיים) עושה צמרמות בכל הגוף
כי, אני ההורדתי אותו משם, ועכשי אחריו שהקשבתי לו יש לי אחלה צמרמורת....המנגינה הזו מדהימה.....

מלאכית16

New member
כמה טעיות בהודעה אחת...../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

תגיד=הגידו* ההורדתי= הורדתי* אותו=אותה* לו=לה* תראו מה זה גורם לי....

למעלה