בכוח

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif בכוח

בכוח לא ראית אותי כשבאתי מאחור, וקפצת כשהרגשת אותי תופס אותך , 'לא עכשיו' אמרת , תפסתי אותך חזק יותר מסנן לך באוזן 'זו לא המילה'. ' די עזוב אותי ' מנסה להשתחרר , תפסתי אותך חזק יותר מאחור, יד ימין בבטן החשופה יד שמאל תופסת את השד הימני שלך מועך אותו ממשש אותו. את מנסה להשתחרר ומתחילה להשתולל, אני מרים אותך באוויר גורר אותך לחדר , סופג את הבעיטות שלך בי, באוויר. את תופסת את המשקוף עם הידיים , אני מושך אותך בכל הכוח , תולש אותך מהדלת , ומעיף אותך על המיטה. את שוכבת על הגב מנסה לבעוט בי, אבל אני תופס לך את הרגליים מדביק אותן למיטה ומתיישב עליהן. מרים לך את חצאית הג'ינס הקצרצרה שלך , חושף את התחתונים הקטנים הלבנים, ביד אחת מועך לך את השדיים דרך החולצה האדומה הצמודה , ושולח יד שנייה לתחתונים. את תופסת את החצאית בשתי ידיים ומנסה למשוך אותה למטה. 'תעיפי את הידיים' אני צועק עלייך, תופס את אחת הידיים שלך ובכוח מושך אותה מהחצאית, את משתוללת וביד שנייה מכה אותי בפנים, הציפורניים שלך שורטות אותי, בלחי ומתחת לעיין, אני מרגיש את הטעם של הדם שלי בפה, הכאב מעורר אותי עוד יותר, שובר את הגבולות. אני תופס לך את שתי הידיים בכל הכוח מצמיד אותן מעל הראש שלך, ומחזיק אותך כך חסרת אונים כשאני יושב עלייך. אני מחזיק את שתי הידיים שלך ביד ימין וביד שמאל ממשש את הגוף שלך, את מנסה לשחרר את הידיים ולא מצליחה. ' לא , לא ' את צועקת ואני צועק עלייך חזרה ' זאת לא המילה ! ' את מרימה את הראש נושכת לי את היד, ואני כבר רותח, הדם צועק לי בעורקים באוזניים, אני חייב לקחת אותך. אני הופך אותך על הבטן, ומתיישב עלייך, לוקח את החבל שמתחת למיטה מחכה לי ... קושר לך את שתי הידיים, את נאבקת אך לא מצליחה, אני מקבע את הידיים שלך לראש המיטה , וברגע אחד זה נגמר, את לא יכולה להשתחרר את שלי. אני יורד ממך , רואה אותך מתפתלת ומנסה לשחרר את הידיים , לא מצליחה. אני לוקח את המטפחת וקושר לך את העיניים, את נעשית חסרת ישע משנייה לשנייה. אני מתיישב עלייך הפוך , הרגליים שלי מחזיקות את הידיים שלך, ואני מרים לך את החצאית. חושף את התחת הנפלא שלך, אני מצליף בו הכוח עם היד, מרגיש אותך קופצת מתחתי, שומע אותך צועקת 'אה' חד. אני ממשש לך את התחת צובט תופס בכוח מועך מכה, מושך את התחתונים שנדחפים לתוך החריץ, אני מתחיל למשוך אותם שוב ושוב, מושך ומשחרר, מושך ומשחרר , יודע שזה משגע לך את הכוס, מושך לך את הדגדגן. ' את אוהבת את זה נכון' אני שואל , את לא עונה, מנסה להתפתל, אבל אני יודע שכן . אני מתחיל ללטף לך בעדינות את התחת האדום, לאט מסביב, בין הירכיים, מרגיש כמה את חמה, מפסק לך את הרגליים, את לא מתנגדת . . . אני רואה שהתחתונים שלך רטובים לגמרי, מלטף לך את הכוס דרכן , את זזה שוב מתחתי הפעם בהנאה מנסה לדחוף את הכוס שלך לתוך היד שלי . אני מתחיל ללטף מאד מאוד חלש את התחת שלך, בעדינות מכניס את היד מתחת לתחתונים, תופס אותם. ואז, במכה אחת פתאום תולש אותם ממך בכוח , קורע אותם. את צועקת 'לא' ושוב מצמידה את הרגליים מכווצת ככל האפשר את הישבנים, 'זאת לא המילה' אני אומר ובכוח מפסק אותך דוחף אצבעות לתוך הכוס הרטוב שלך, יד אחת עם שלוש אצבעות בפנים, יד שנייה תופסת את השערות של הכוס שלך מלמטה מושך, מכאיב, מענג, את מתחילה להתנשם חזק, לגנוח , אני מעסה לך את הדגדגן, את משתוללת, ואז אני דוחף לך עמוק את האגודל הרטוב מהמיצים שלך לתוך התחת, מרגיש אותך גומרת בפראות. שוב ושוב ושוב. אני נשכב מאחורייך מכוון את הזין שלי לתוך החור של התחת שלך ומתחיל ללחוץ, ' די ' את לוחשת את המילה שסיכמנו מראש. אני עוצר. נושם פנימה, החוצה, נרגע. פנימה, החוצה פעם שנייה. פנימה, מחזיק את האוויר ונסוג אחורה. אני נשכב לידך , מחזיק אותך, מחבק, מרגיש את הנשימות שלך, את הרעידות האחרונות של הגוף , מרגיש איך את נרגעת. אני משחרר את המטפחת מהעיניים שלך, פורם לאט את הקשר, משחרר את הבד הדק מהשיער. מוריד את החבל מהידיים, מנשק את הפסים האדומים, מלטף את הזרועות המותשות. את נשכבת על הצד, מתקפלת, ואני מאחורייך. מחבק אותך "כפית" , מנשק לך הצוואר, מלטף אותך. 'תודה' את לוחשת , ' אני אוהב אותך ' אני לוחש. ואנו נרדמים .

כוכבית 1

New member
../images/Emo2.gif כן....

כן...זה פשוט זה.... נוגע בי כל כך חזק...עוצמה, עונג, תשוקה, כאב... תודה.

bugbuster

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif שלום אש כתומה../images/Emo42.gif

כתיבה נאה. נראה שישהו טריק קטן בהכללת קטגטורית תכנים חריגים, היא מיידית בלתי שיגרתית.

p a p o n

New member
מעולה../images/Emo39.gif

אהבתי מאוד.אין כמו סקס אלים וסוער עם מי שאוהבים באמת..

gilgool101

New member
נדבקתי לכיסא

מרתק ... מותח... הפנטזיה מטורפת <לנורמלים שביננו> אין ספק שזה מדליק <בסופו של דבר> הולכת לקרא שוב גילגול

bugbuster

New member
נדבקת לכיסא? אז עכשיו גם למקלדת,

וזכי אותנו בפנטזיה משלך. פחחחחחח..

gilgool101

New member
אם כבר להידבק

אז לא עדיף למשהו מוחשי יותר??? ואת הפנטזיות שלי... אני מחלקת רק עם אנשים מיוחדים ממש. גילגול

למעלה