על מה מגיע להם כסף?? מה הם כבר עשו??
L L e s h i y New member 15/4/06 #21 ש"ס = זונה פוליטית הם יהיו מוכנים למכור את אמא שלהם תמורת עוד כמה גרושים לישיבות, מקוואות ולכיס הפרטי.
ש"ס = זונה פוליטית הם יהיו מוכנים למכור את אמא שלהם תמורת עוד כמה גרושים לישיבות, מקוואות ולכיס הפרטי.
א אבן 11 New member 16/4/06 #24 בכל זאת צריך להודות שהחינוך של שס ואגודה, הוא בין הטובים בארץ, ואני מיתכוין מבחינת הדרך ארץ של התלמידים. אנו החילוניים ניכשלנו בחינוך.וחבל.
בכל זאת צריך להודות שהחינוך של שס ואגודה, הוא בין הטובים בארץ, ואני מיתכוין מבחינת הדרך ארץ של התלמידים. אנו החילוניים ניכשלנו בחינוך.וחבל.
B Bray And Lex Ruls New member 17/4/06 #25 נראה לי שההפרטות של הימין עשו הרבה מאוד כדי שהחינוך ייכשל.. שהרי אי אפשר באמת ללמוד בכיתות כאלו גדולות שרק הוכלות וגדלות .. וללמוד עם מורים שחוקים שכמעט ולא מקבלים משכורות הדתיים משיגים כספים לחינוך שלהם אז הוא "טוב".. אם אנחנו גם נשיג שלנו היהי מעולה
נראה לי שההפרטות של הימין עשו הרבה מאוד כדי שהחינוך ייכשל.. שהרי אי אפשר באמת ללמוד בכיתות כאלו גדולות שרק הוכלות וגדלות .. וללמוד עם מורים שחוקים שכמעט ולא מקבלים משכורות הדתיים משיגים כספים לחינוך שלהם אז הוא "טוב".. אם אנחנו גם נשיג שלנו היהי מעולה