ש"ס

אמורוסו

New member
../images/Emo128.gif ש"ס ../images/Emo31.gif

לפני הבחירות : אנחנו מתנגדים בכל תוקף לתוכנית ההתנכנסות. עכשיו : אנחנו בעד תוכנית ההתכנסות. לא חשבתי שזה יהיה כ"כ מהר. וואו.

שס-הולכת אחרי הכסף

אני דווקא אשמח ששס תירק לפרצוף של המצביעים שלה שהם גזעניים ימניים, שלא כמו האיחוד הלאומי שהם ימנים בסדר, ותצביע בעד ההתכנסות. בכל מקרה הייתי מעדיף לראות אותם קטנים ובאופוזיציה, אך למרבה הצער הם מפלגה גדולה, כי החילונים לא באו להצביע.

הם סתם רוצים להיות בתוך הממשלה

זה כמו ליברמן.. לא אכפת להם מכלום העיקר שהם יהיו בפנים

אבן 11

New member
אני בעד ששס תהיה בפנים

מה יש שיסחטו כסף , מגיע להם, בשנים האחרונות הם ישבו באופוזיציה ולא קיבלו גרוש. מגיע להם כסף והרבה, אז יאללה שיכנסו ושיהיה להם בהצלחה.

SupermanZW

Well-known member
מה בדיוק מגיע להם?

פראזיטים ארורים, לא עובדים, לא משרתים בצבא, וחיים על חשבון הציבור שעובד ומשרת בצבא, לא מגיע להם גרוש.

אבן 11

New member
לפחות הם בני אדם

בניגוד לחילונים, שפורצים , אונסים, גונבים,ורוצחים. צא וראה בבתי הסוהר, הרוב המוחץ חילוניים גמורים.חרדים כמעט ואין.

SupermanZW

Well-known member
טעות

בבתי הסוהר הרוב חובשי כיפה וגם מבין אלה שלא הרוב לכל הפחות מסורתים.

אבן 11

New member
תפסיק עם השטויות

רוב האסירים הם ללא כיפה. החרדים אינם נמצאים שם. זו תעודת עניות לנו החילונים.

אבן 11

New member
לך לבתי הספר החילונים ותראה מה

קורה שם. מורות חוטפות מכות מילדים בני 12 ו-13 תלמידים מגיעים עם סכינים ללימודים. לעומת זאת לך לבתי ספר של שס , ותראה את ההבדל.

אבן 11

New member
אשר-תפסיק לבלף

אחוז החרדים בבתי הסוהר, הוא נמוך בהרבה מהאחוז שלהם באוכלוסיה.

מבחן האוכל

למעלה מ 15 אחוז מהאוכלוסיה בבתי הסוהר דורשת אוכל בהכשר מהודר, ועברה אישור של רב שרות בתי הסוהר שאישר שהם בחזקת חרדים.

אבן 11

New member
בחזקת חרדים,,,,,,,,,,,, חח

מי ששם רק כיפה אתה קורא לו חרדי? אני מתכוין חרדים מהסוג של שס ואגודה, עם זקנים כיפה שחורה , ציציות ופיאות.

אמורוסו

New member
הוא לא משקר

ו-אבן, מיום ליום אתה מגלה כיותר שמאלן. אתה בעד שכולם ייכנסו לממשלה ויהיו חלק מתוכנית ההתכנסות. זה מאוד מוזר.

למעלה