שחר

hospital_food

New member
../images/Emo128.gif שחר ../images/Emo128.gif

מישהו ראה היום את אחת הסדרות היותר גרועות בשפה העברית "שחר"? היה שם אחד שהשתמש בגוף שלישי והייתה תחרות ריצה (או קפיצה לגובה) שהריצה צולמה בהילוך איטי וברקע המנגינה של סופרמן. לא נשמע מעט מוכר?

איליה.

New member
hehe

כל אחד והדרך שלו להפוך סידרה לאהובה על הצופים. לצביקה הדר יש דרכים משונות...

rodeo_girl

New member
את שחר אין לי

כי יש לי יס , אבל ראיתי פרק אחד וזה נראה לי שטויות בדיוק כמו "שמש" אבל יש את החיים זה לא הכול שהיא דווקא תוכנית נחמדה

אפרופו החיים זה לא הכל ../images/Emo10.gif

מי יכול לספר לי מה היה בפרק האחרון, כי זה הפרק היחידי שהפסדתי. דרך אגב, הסידרה החיים זה לא הכל התחילה ממש צולע, והשתפרה מאוד עם הזמן, אולי אולי גם שחר תשתפר עם הזמן בעקבות תגובות שיקבלו. בכל מקרה כרגע התוכנית שחר צריכה להופיע לדעתי בשעות הצהריים המוקדמות לצפייה לילדים, בטח לא בשעה שהיום היא משודרת - היא ממש ילדותית ומטופשת כרגע.

rodeo_girl

New member
היה פרק יפה

מצטערת שאני לא זוכרת שמות. קודם כול גדי יצא לחופש והציעו לאשתו של גדי עבודה , ובאותו הזמן גדי גם קיבל מעטפה שאומרת שאם הוא ילך לרעיון באותו היום הוא יוכל להיות בשנת שבתון זאת אומרת לא לראות את הבוס שלו שנה שלמה, הוא הלך לראיון והצליח ואז בדיוק שגדי ניסה לספר למשפחה שלו על השנת שבתון אשתו סיפרה שהיא בהריון. דרך אגב גם אחותו של גדי בהריון מהחבר ההומו שלה (?) החבר של גדי רצה לסוע להודו כדי לשכוח מאתי (חברתו לשעבר) אבל הדרכון שלו אצלה. אז הוא פרץ לבית שלה וטעות גנב את הדרכון שלה במקום. היה פרק מרגש......

אני לא חושב

אני חושב שהפרק הזה הוא הגרוע ביותר מכל פרקי הסדרה, הוא גם לא היה מצחיק כל הפרקים האחרים היו ממש ענקיים, וזה היה צולע... וצפוי

למעלה