פרסום בפורום

Puzzluna

New member
../images/Emo128.gif פרסום בפורום

עד עכשיו הרשתי פרסום של מבצעים ואף העלתי לפורום הודעות על מבצעים שחשבתי שיעניינו את חברי הפורום ועשיתי זאת מתוך כוונות טובות. אין לי ולא היה או יהיה לי שום אינטרס היכן תרכשו את הפאזלים שלכם. ובוודאי שאינני מקבלת הטבות או כסף מאף אחד. מעכשיו כל הודעת פרסום תמחק מייד! כל מי שרוצה לדבר על פאזלים מוזמן אבל לא ארשה פרסום או קישורים ישירים. מי שרוצה מידע על אתר הפאזלים יכול להרשם באתר ולקבל מידע שוטף, מי שרוצה מידע על החנויות שיפנה ישירות לחנויות.

מסכימה עם פאזלונה

ממש לא יפה מה שקרה פה. באיזה רשות אתר הפאזלים בא בטענות לגבי כל מה שנאמר על ה"חוסר" אירגון של התחרות? זכותם של המשתתפים להביע את דעתם עם הארגון ועל תפקוד המארגנים. חבל רק שאנשי האתר לא יודעים לקבל ביקורת.....

MEGA GAME

New member
לפי דעתי זה לא צודק...

אם אתר הפאזלים הישראלי לא רוצה שיפרסמו אותו, אז לא נפרסם אותו. יש אנשים שלא יודעים לחפש באינטרנט אז הם מבקשים עזרה (בחיפוש) ואז יקרה מצב שהפורום יהיה רק לטיפים ולא לשאר הדברים (הרי אתם רוצים לפרסם את תחביב הפאזלים) אז איך תעשו את זה?

Puzzluna

New member
פרסום מותר בלוחות הפורום ../images/Emo91.gif

כל אחד יכול להכנס ללוחות ולהוסיף פרסומות מבצעים וכו'. כל מי שישאל נפנה אותו ללוחות הפורום כדי לקבל מידע. אני בעד לתת את כל המידע שיש לנו לגולשים בפורום אבל זה יעשה בצורה מסודרת. דף הפורום: כל נושא סביב הרכבת פאזלים. דף הקישורים: כל הקישורים לאתרים הרלוונטים לחובבי הפאזלים (אתרי מכירה, אתרי הרכבה אונליין, אתרי מסגור וכו'). דף המאמרים: מאמרים שנועדו להעשיר את הקוראים ולתת מידע נוסף. דף הגלריות: נועד לראות את הפאזלים שאנו אוהבים ומרכיבים, כל אחד יכול לפנות למנהלים ולקבל גלריה משלו כדי לשתף את התמונות שלו. בנוסף ישנה גלריית החלפה ומכירה שמי שרוצה יכול להשתמש בה כדי למכור/לקנות או להחליף את פאזלים. דף הלוחות: נועד לכל הודעה שאתם רוצים לשים כגון חנויות, אתרים ומודעות נוספות.

למעלה