פגישה

../images/Emo128.gifפגישה../images/Emo128.gif

בשעה מדוייקט שנקב, עליתי למעלה, הדלת הייתה פתוחה, כפי שהבטיח. אין איש בפנים. קשרתי את עיני, כמו שביקש, נשענת על הקיר, רועדת. רוצה שתלבשי גופיה שחורה, סנדלי עקב שחורים, מכנסיים או מה שתאים, בלי תחתונים, אודם אדום זנותי ותחכי לי עם עיניים קשורות בחדר. עוד כשעליתי במדרגות, דורכת על השטיח הרך במסדרון ,נקישות של נעלי עקב נבלמים, לא נשמעים, מרגישה בחילה קלה, מהתרגשות, מפחד…, מריחה את הריח שלו, הולכת אחרי הריח. מספר דקות עמדתי בשקט מוחלט, לא רואה דבר, נשענת על הקיר הקר, גבי החשוף בגופיה שחורה, צמרמורת בכל הגוף. חריקה חרישית של דלת, לא שומעת צעדים, סיבוב מנעול. שקט. הריח שלו, כל כך קרוב, ריח מוכר, משכר, כמעט לא נושמת, שפתי נפשקות קצת, אדומות כמו דם, רועדות. את מדברת עם השפתיים, יש לך שפתיים מהפנטות, נזכרתי במשפט שאמר פעם. הוא התקרב , כמעט נוגע, הבל פיו, חם, על צווארי, מריח אותי, מסניף את הריח אל הריאות. אל תשימי בושם, ביקש פעם, אני רוצה לשאוף את הריח שלך....מצווארך....מבטנך.....מבין רגלייך.... להרגיש אותך רוטטת...נאנקת.....מלקקת...מריחה..... הרגשתי איך כל הדם מתרכז לי בבטן התחתונה, ניסיתי להרים את ידי, לגעת בו. מיד התרחק, ידיים מאחורי הגב, ציווה עלי. כשנרגעתי קצת, מתמכרת לקרבה שלו, לחום, נשיכה חזקה בתנוך האוזן הרעידה שוב את כולי, נדרכתי. בתנועה חזקה , בבת אחת, משך את התיקתקים של המכנסיים והם פשוט השתלשלו למטה. נשארתי עומדת עם גופיה וסנדלי עקב, מלופפים סביב הקרסול בשרוך קטיפה דק. הבטן נצמדה לגב ובמקומה נוצר שקע עמוק, מבליט בחוזקה את עצמות בית החזה. מגע של שפתיו על הפופיק, מהפופיק, למעלה, בין שדי, מתחת לגופיה, מגע שפתיו, לא לשונו, בצד שמאל של שד אחד, בצד ימין של השד השני. ניסיתי לומר משהו…, אף מילה, לחש, כשידו על פי. בתנועה איטית הוריד את הגופיה, סובב אותי עם הפנים אל הקיר. תפשקי רגליים, עוד, עוד, גופי נמתח, ישבן החוצה, עוד, עוד, הוא התכופף, מריח את כולי, בין רגלי, הרגשתי את פניו נוגעות בכריות הפנימיות של הירכיים, שכבר מזמן היו לחות, הריח אותי כמו שכלב מריח כלבה מיוחמת. שקט. הוא התרחק מעט, גופי דרוך, רועד, ממתין. מרגישה שאני עפה, גבוה, גבוה, גבוה. הצלפה ראשונה הייתה מלטפת, זנבות עור רכים, קרים, על ישבני. את רוצה עוד, זונה שלי? שאל. כן, עניתי חרישית. תלמדי לבקש. רוצה עוד, בבקשה. לא ככה, נסי שוב. רוצה עוד הצלפה, אדוני, כמעט צרחתי, כשהרגשתי את כף ידו מלטפת את הישבן, כאילו במקרה מחליקה בין רגלי, נרטבת… הצלפה שניה באה בפתאומיות, שריקה של שוט באוויר, ושוב, שריקה ושוב, מצד ימין, מצד שמאל, בין רגלי, כאב שמערפל חושים, מתפתלת, לא לזוז, די, אני צועקת, די, ידו על פי, מנסה לצעוק, לא מצליחה, מתכת קרה נסגרת על ידי, אזיקים, ידי מאחורי הגב, הצלפות על ירכיים, על הישבן, בוערת, כואבת, גופו נצמד אלי, מתי מספיק להתפשט? אני רוצה לזיין אותך בתחת, לחש באוזני, לאאאאאאא, צעקתי, זה לא. אתה יודע שאני לא יכולה, ניסינו, זה כואב נורא. אני אאנוס אותך… בתנועה חזקה הדפתי את גופו, הצלחתי להסתובב עם הפנים אליו, כיסוי עיניים ירד אל הצוואר, כאב בפרקי הידיים היה חזק כל כך, הוריד אותי על הברכיים, נשענת עם הפנים על רגלו, רוצה ללקק את הזין החלק שלו, ממש מול עיני, כאילו עשוי משיש ולא מרקמה אנושית. קחי אותי, זונה, תלקקי אותי, תשאבי אותי, והמילים הדהדו באוזני, מצצתי אותו בטירוף מוחלט, ולא יכולתי יותר… פשוט התפוצצתי עליו, כשזין שלו בפי , ונשכתי אותו נשיכה חזקה, תוך כדי גמירה שלי, התמוטטתי על הרצפה… את גמרת בלי רשות, וגם נשכת אותי, הרים אותי מהרצפה, זרק על המיטה, שיחרר את ידיי מהאזיקים. נשכב עלי, עם כל גופו, למרות הגמירה, היה בי כל כך הרבה אנרגיה וכוח, לא רציתי שישכב עלי, תוך שניה, כשלא היה מוכן, השתחררתי מתחתיו, עליתי עליו, הצמדתי את ידיו אל המזרן, מעל ראשו, בעזרת הידיים שלי. עזבי את ידי, מיד, ציווה, ואני מיד שחררתי, רציתי שיגבר עלי. כשאני שוכבת עליו, פטמותי כמעט נוגעות בפניו, הוא שואב פטמה אחת אל פיו, ואני מרגישה כעוד שניה מתעלפת… זין שלו בתוכי, לא זז, גם אני לא זזה, מכווצת ומוצצת אותו עם הכוס, כיווצים ארוכים, חזקים, לא יכולה עוד, עולה ויורדת, מעט, לא מורגש, כאב חזק בפטמה, נשיכה, מציצה, ליקוק, את יפה, כל כך יפה כשאת גומרת, האודם שלך משגע אותי, תני לי ללקק אותו משפתיך. הייתי מרוכזת בגופי, בעונג שלי, לא שמעתי יותר כלום, הזין שמילא אותי, זיין לי את הרחם, את בטן, הכאיב לי, עפתי וצעקתי כנראה מאד חזק, כי הרגשתי את פיו חוסם את פי ולא בנשיקה… דקות ארוכות אחרי זה כשנגעתי בחלק התחתון של בטנו, הייתה שם שלולית גדולה, הסתכלתי עליו וסימן שאלה על פני. את גמרת עם שפיכה מהכוס, חייך, מתוקה, את יודעת להזדיין… ועכשיו אני רוצה לגמור לך בפה…

ran20041

New member
חזרת אלינו ...יש

דולפינה יקירה, טוב שחזרת אלינו מהכפור איפה היית?

למעלה