מחאה!

Boys Dont Cry

New member
../images/Emo128.gifמחאה!

האגודה וגוגאי עושות "מחטף פוליטי" ומעלות את נושא מגן דוד אדום ללא מילה טובה אחת, או חצי מילה על מאבק הצבעים שלנו בשאלון ההומופובי. היום ומחר, אנו נכנס לשני הכתבות המצורפות ונעלה כל אחד תגובה אחת, השואלת למה לא הוזכר מאבקם של הצבעים שלנו? לאן נעלמה האתיקה העיתנואית? השתדלו להיות הוגנים ולכתוב תגובה אחת בלבד. תודה מראש. הלינקים המצורפים: 1."מדניות הדם מסכנת את שלום הציבור" 2."ישראל 2004: עלילות הדם"

הגיע הזמן למחאה

אני לא יודע מה איתכם אבל כל כמה זמן ל"מגזין החדשות" העלוב הזה יש יציאות ממש לא נעימות. ואני אישית ממש חושב שזה מוגזם. הגיע הזמן למחאה אמיתית שאחת ולתמיד ה"אתר" הזה יבין שיש תנועת נוער בקהילה חוץ מ"אירגון הנוער" האלוהי, שבאמת פועל וזה "הצבעים שלנו" ושיפסיקו להתכחש לקיומו שם. דעתי: נכנסים לפורומים, לכתבות ולכל כלי שמאפשר לדבר בפני כולם, ועושים טרור
פשוט נכנסים ומציפים את הפורומים בהודעות עידוד למען הצבעים. דעתכם? וכן אני יודע שאני טרוריסט

[אורן]

New member
אבנר...

זה הרעיון הכי רע ששמעתי בחיי. לנסות להלחם בגוף עם כל כך הרבה כוח בשטח שלו? מה גם שאני לא חושב שהם עד כדי כך לא מאוזנים... נכון שזה שלא ציינו אותנו היה מחדל, אבל פעמים רבות קיבלנו כותרות גם במקרים שהגיע לנו פחות. במקום להיות צודקים, צריך להיות חכמים.

אממ טוב, אולי יש משהו בדבריך

אבל: א. זה לא הפעם הראשונה שהם לא מזכירים אותנו וגם היו מספיק מקרים בעבר. ב. אולי יש משהו שדבריך בעיניין צורת התגובה. יש לך הצעה אחרת?

[אורן]

New member
כן

יש לי אפילו כמה הצעות. אני מעדיף לא לפרסמן בפורום. בוא נדבר על זה בפרטי.

Alexco

New member
מי שבא לטובתנו

(באופן מפתיע למדי) זה מד"א, שציין בפירוש את הצבעים שלנו כאלה שגרמו לו לחשוב על הנושא. אני מקווה שזה סתם את הגולל על הפרשה.

[אורן]

New member
אוקיי כמה דברים

ראשית, עלי לבשר לכם שנורה גרינברג לא רצתה שהמכתב יתפרסם ויעלה לסדר היום הציבורי. המכתב הודלף לגוגיי. שנית, אני באמת מבקש- אל תנסו לצאת במלחמות מיותרות עם גוגיי... זה מיותר, מטופש וחסר טעם. למרות הדברים האמורים, על הצבעים שלנו להמשיך לפעול כדי לגרום לקהילה הגאה להבין מי באמת פועל לשינוי הסעיף וגם כדי, כמובן, לשנות את הסעיף.

למעלה