יום חמישי

../images/Emo128.gifיום חמישי../images/Emo128.gif

רגע אז שאבין... - אז זהו? לא נראה יותר את מורגן בתקופה הקרובה? האם אני אמור להבין שבראדלי כ"כ מאכזב? האם אני אמור להבין ששרה בוקסטון כ"כ נואשת? אני חושב שהייתי ממשיך את הסצינה ככה.... בלהט הויכוח בין מורגן אמבר ורידג' - אמבר אומרת שהיא צריכה להתקשר למשטרה - ומרימה את הטלפון, ואמא של מורגן נכנסת ואומרת "I WOULDN'T DO THAT IF I WERE YOU" (מפה הכל החל להתדרדר).. היא מנסה לשכנע אותה בהגיון, וכשהיא רואה שזה לא עובד - נהיה לה מין מבט מסוכן בעיניים - ואנו מתחילים להבין מהיכן מורגן ירשה את הגנים שלה.. דבר מוביל לדבר - ואמבר ורידג' נחטפים ע"י מורגן ואמה הפסיכוטית.. בלה בלה אקדח בלה בלה רודפת בלה בלה מישהו אמר שילה קרטר?!?!? ובקשר לניק - בן כמה הוא בדיוק אמור להיות בסדרה?! כי ע"פ כל העדויות - מייעדים אותו להיות בן 18-19 שכזה?!? יוצא לפאב עם החבר'ה שלו.. רוצה לילה מיוחד עם הבחורה שלו.. אף אחד לא שם לב לקמטים?!? לא שאני מתלונן - ניק הוא אחת הדמויות הטובות יותר שנכנסו לסדרה. רק חבל שכל הרומן שלו עם ברידג'ט לא יכל להעשות עם השחקנית הקודמת.. גם היום, כשהייתה מאושרת, ברוק לא הפסיקה להציף את הסלון

פויה וידאו ../images/Emo46.gif

שלי מקליט עם המון "שלג"... הגיע הזמן שנעבור לעידן הDVD המקליט... רוצה לעשות מגביות?! לא פספסת הרבה.. את מורגן כבר לא ראו בכלל. זונות! זונות!!!!! רידג' שאל את אמבר - למה הוא לא הסכים שהיא תהיה עם תומאס.. היא אמרה לו - בקרוב אתה תזכר בכל הסיבות שאתה שונא אותי.. בינתיים בוא רק נהנה מהשלווה - ושניה אחרי זה מאסימו פרץ את הדלת עם שוטרים וציווה לעצור את אמבר. רידג' הרגיע אותו ואמר לו - שהיא לא חטפה אותו אלא הצילה את חייו.. אמבר השמיעה לרידג' את השיר UNFORGETEBLE שבמקרה היה אצלה בIPOD או מה שלא יהיה - וזכינו בפעם ה101 לראות את הפלאשבקים של רידג' וברוק מכל 7 החתונות שלהם, כולל הרגע בו הם נפגשו! "יש"! ברוק המשיכה לעשות ספונג'ת-דמעות בבית (הפעם משמחה) ולהחתכך בניק מול ברידג'ט, ושני אלו דיברו על הלילה המיוחד שיהיה להם מחר. וזהו. ZOUND.

Indiman1

New member
אחלה, תודה!

אהבתי את ה ZOUND בסוף ! חח
נשאר רק להשמיע את המנגינת סיום
אז זהו.. מורגן עפה לה ככה בהנף האצבע של בראדלי.. חבל .

למה? למה לא להיות אופטימים

ולקוות שמורגן תחזור ובגדול? אני כבר מדמיינת את זה! *מצביעה לאופק* מורגן תפתיע ותברח בחזרה לפורסטרים, אך כדרך הגורל (כן, גם כן גורל) היא תתקל בקייטלין במקום באובססיה שלה, ומכיוון שהיא תהיה עדיין מטושטשת עקב טיפול רפואי (ולא מוצלח במיוחד שאמה העניקה שלה) - היא תרצח אותה. 2 ציפורים במכה אחת :ּP

Elanor Rigby

New member
גם לי לא הקליט היום../images/Emo96.gif

אבל אני רואה שלא הפסדתי הרבה... ממש אכזבה העלילה הזאת עם מורגן, זה היה יכול להתפתח לכיוונים הרבה יותר מעניינים. הלוואי שבעוד שנה היא תחזור עם תינוק ותגיד שריד'ג לא זכר שהם שכבו בגלל הזעזוע מוח שלו.

חבר'ה הגיע הזמן להפטר מהוידאו

אני חושב שיש כאן קונספירציה של מכשירי הוידאו!! נמאס להם מהיפים והאמיצים (??) מה יהיה?!? למה שלא יתחילו לשדר את היפים והאמיצים בVOD כמו הרבה תוכניות אחרות? מישהו אמר עצומה לHOT?!? את האמת רעיון נחמד גברת ריגבי (ביטלס
!!!) לגבי התינוק.. אבל אני לא יודע אם יש לי כח לעודד עלילה עם תינוק של רידג'.. בעעע מה שאני אוהב בסדרה הזאת זה שהם לא מורחים עלילות והכל מתקדם מאוד מהר.. חווץץץץ - מכל העלילות עם התינוקות! ברגע שנכנסים פה להריון העלילה פתאום נמרחת 9 חודשים לפחות (ע"ע התינוק של ניק/רידג'.. ע"ע התינוק של ריק/ריימונד וכד') אבל למורגן יש פוטנציאל עצום בתור פסיכופטית !! אם יהיה שילוב עלילה בין מורגן לשילה כמו שהרבה כבר פינטזו פה זה יהיה מעולה!!!
אבל אפשר רק לקוות שבראדלי יתפוס קצת שכל או - שטלי תחליט ללכת על הרעיון שלי !!!! טלי - אני עדיין מוכן לתמוך רעיונית וכלכלית (כבר התחלתי לחסוך)!

אוווףף תמיד כשאני לא בבית זה קורה

נו נו די כבר!
זה אני.. בעעעעעעעעע אני לא בבית ולא חושב קודם להכנס בשם שלי! אדיוט אדיוט!
ZOUND

למעלה