אני מוציאה את...

אשליות מתוקות ועוד...סיבוב 6

אוקיי חברה אני רואה פה השתתפות מעטה ואני רוצה שכולם ישתתפו במשחק בסיבוב 5 הוחלט להוציא את חברה טובה ושוב אל תשכחו שיש שתי רשימות שירים ואתם צריכים לבחור שיר אחד להוציא מהרשימה של אשליות מתוקות ושיר אחד מהרשימה השניה שלמטה ואנחנו ממשיכים במשחק רשימת השירים: 1.יאללה לך הביתה מוטי 2.זה הסוד שלי 3.תלך כפרה עלי 4.טיפה ועוד טיפה 5.אשליות מתוקות 6.כשהלב בוכה 7.בחור נחמד 8.חבל על הזמן אני מוציא את
בחור נחמד
בסיבוב הקודם הוצא שוב דואט של שרית עם יהודית רביץ ונוסף שיר חדש לרשימה מלכת הדיסקו לפניכם רשימת שירים ששרית שרה בהופעה או בטלויזיה או שירים שהוקלטו ולא הוכנסו לדיסקים יש פה שירים שהיא שרה רק בהופעה מסוימת כמו אינתה עומרי והנסיכה הרוח נניח ויש שירים שאולי לא מוכרים לכולם כמו התמימות ובודדה של למעלה שני שירים שכל אחד מהם נמצא באוסף שונה של שירים שיצא לפני כמה שנים. עליכם לבחור שיר שאתם רוצים להוציא הבחירה היא שלכם. 1.שרית חדד ושריף-לא ראוי לאהבה 2.אהבה מעבר לפינה 3.בודדה שם למעלה 4.התמימות 5.שרית חדד ומרגלית צנעני-דברים ניסתרים 6.אינתה עומרי 7.הנסיכה והרוח 8.סוטיס וולניס ושרית חדד-לאהבה אין גבול 9.שרית חדד ושריף-שלום חבר 10.טיפקס ושרית חדד-למה הלכת ממנו 11.נסיכה של שמחה 12.שרית חדד ואיברהים-אידה סוילה 13.סקיצה אהבה מעבר לפינה 14.התקווה שווה זהב 15.שיר של יום חולין 16.שרית חדד ולימור(אורנה בנאי)-השיר על סדאם חוסיין 17.יואב יצחק ושרית חדד-זה הזמן לסלוח 18. מלכת הדיסקו אני מוציא את שיר מספר
1

חולה על שרית כנס/י

אז ככה במקום לפתוח אשכולות מיותרים את/ה יכול/ה ללחוץ על ההודעה הראשית באשכול ומתחת לזה הוספת תגובה וככה ישתרשר הודעה לאותו אשכול בלי פתיחת אשכולות מיותרים

../images/Emo128.gif../images/Emo26.gif../images/Emo128.gif

אני מוציא אתתתתתת : *.טיפקס ושרית חדד-למה הלכת ממנו * אשליות מתוקות

למעלה