מי היה בסוף במקלדת? הייתי אבל הרבה מכם לא זיהיתי.. הגיבו ב וספרו איך היה לכם(אם בא לכם).. ?
E elad2419 New member 20/10/05 #1 ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif מי היה בסוף במקלדת? הייתי אבל הרבה מכם לא זיהיתי.. הגיבו ב וספרו איך היה לכם(אם בא לכם).. ?
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif מי היה בסוף במקלדת? הייתי אבל הרבה מכם לא זיהיתי.. הגיבו ב וספרו איך היה לכם(אם בא לכם).. ?
ל ל א ק י New member 20/10/05 #6 אמ. הייתי עם ג'ינס וחולצה בשחור\לבן שרוולים לבנים היינו בעקרון בלוגו, אבל הועברנו לד' P: וגם בלוגו הייתי באמ פנים? מצד שמאל P: והיה לי תג מגניב של צוות P: [כמו בתמונה רק שזה לא אני בתמונה:$]
אמ. הייתי עם ג'ינס וחולצה בשחור\לבן שרוולים לבנים היינו בעקרון בלוגו, אבל הועברנו לד' P: וגם בלוגו הייתי באמ פנים? מצד שמאל P: והיה לי תג מגניב של צוות P: [כמו בתמונה רק שזה לא אני בתמונה:$]
ה הייתי רחרחן החמוסים New member 22/10/05 #38 ../images/Emo115.gif היי, זאת לא התמונה הסופית! כי פה אני בלי כובע, לפני ששלחו אותי להביא אחד ולשים...
../images/Emo115.gif היי, זאת לא התמונה הסופית! כי פה אני בלי כובע, לפני ששלחו אותי להביא אחד ולשים...
C CrazyYoYo New member 20/10/05 #4 אגב../images/Emo98.gif היום היה מפגש פורום מיץ תפוזים. :> רק המנהלים והאדומים הגיעו, אבל זה גם משהו
C CrazyYoYo New member 21/10/05 #19 הסתובבנו ביחד אבל בלי קשר למיצ (או לכל פורום אחר) פשוט אנחנו חברים אז באנו ביחד הממ ישבנו בעיקר בצד איפה שיש את הספסלים האלה מהבטון(?)
הסתובבנו ביחד אבל בלי קשר למיצ (או לכל פורום אחר) פשוט אנחנו חברים אז באנו ביחד הממ ישבנו בעיקר בצד איפה שיש את הספסלים האלה מהבטון(?)
ס סוניק הקיפוד New member 21/10/05 #21 אבל היינו עם לאקי../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif מי לא מכיר אותה
B Beautifully Chaotic New member 21/10/05 #16 יש לי שיער חום ../images/Emo12.gif ושרתי על הבטון למצלמה של תפוז... וגם בכלל