orberman

New member
הופה הופה חם חם !

עכשיו לא שמתי פרוגרסיב אבל בכל זאת נווו קבלו Midimiliz - One Point One X-Dream - Slim Drum X-Dream - Virus Xenomorph - Maladjusted Noise Experiments The Delta - As a Child I Could Walk on the Ceiling Juan - Stranded - The Delta remix R.A.M - Midnight Snacks Neuromotor - Bloody Rage CPU - Positronic Infected Mushroom ft. GMS - Arabian Knights on Mescaline Cosma - Nonstop איך?

דייב דנ

New member
סולידי מידי

האמת ממך הייתי מצפא לשילוב אחר לא מבנה סטנדרטי שכזה, פתיחה עליה ירידה ושיגועים. גם לא שימוש בחומר משומש כמו של אינפקטד. נפתח חלש לאיזה קטע של שלושים שניות אפשר לגנוב איזה משהו קלסי או פתיחה של קטע פרייסטייל מינימליסטי על הקטע הזה נתחיל להרכיב את הסט, אני מסכים איתך כאן שצריך לזרום עם הפרוגרסיב קצת יותר משלושים דקות כאשר הקצב עולה מהר יותר ויותר, אין צורך לבצע שבירה מדובר בסט קצר. כאן כבר אפשר להתחיל לאוסיף קצת יותר צבע אפילו גואה או טראקים קלסיים. הכי חשוב שזה לא יהיה קיצוני מידי. בניה מינימליסטית אחר כך פרוגרסיב יותר עשיר ועליו להתחיל לשפוך צבע. אפשר מידי פעם לשלב את הקטע שפתחת איתו אבל לא בהגזמה כדי שלא ימאס. אתה גם יכל לסגור איתו את הסט כאשר אתה משלב אותו בטראק האחרון אולי בגרסה מהירה יותר שלו. צריך לזכור שמדובר בסט ולכן צריך לבנות את הקשר והמשכיות בין הטראקים.

Z R u b A V e L

New member
כמה הצעות

א.אם אתה מתחיל עם סגנון מסויים תשתדל להישאר עם אותו סגנון ולא לערבב דברים קיצוניים מדיי כמו טק טראנס עם פול און מלודי ואז אחרי זה לשים איזה טראק גואה ישן... זה לא ישמע מקצועי.. ב.כמו שאבי כתב לך בהתחלה שים איזה משהו רגוע (תכין את הקהל שלך למה שעומד להגיע) ג.תעיף את הפאנגס פאנק המעפן הזה ד.שאלה.. אתה עושה ביט מיקס נכון? (שאלו כבר אבל לא ראיתי תשובה)

orberman

New member
גרברברגרברבגרבר משו כזה

טוב רגע הנה נראה לי הפלייליסט הסופי...לבינתיים..חח Talpa - First Ray Of Light ZodiacYouth - Fast Forward the Future Voodoo ppl rmx Younger Brother - Scanner X-Dream - Slim Drum X-Dream - Virus Deedrah - self oscilation Cosma - People on Hold The Delta - As a Child I Could Walk on the Ceiling Juan - Stranded - The Delta remix Fungus Funk - Duck The Mechwarrior R.A.M - Midnight Snacks Xenomorph - Maladjusted Noise Experiments Neuromotor - Bloody Rage Infected Mushroom ft. GMS - Arabian Knights on Mescaline Mushroomman - Crystaldelic Hallucinogen - L.S.D - World Sheet 0f Closed String mix עשיתי כזה כאילו סט...מי שמכיר את התוכנה המעפנה והכי חובבנית שיש - Acoustica Audio Mixer שילבתי בין הטראקים סתם כדי לדעת באיזה נקודות אני יצא ויכנס וגם כמה זמן זה יצא הסט... אז יצא סבבה...והטראקים יצאו נחמד...וגם החיבור בין שתי הטראקםי של דלטה התחברו ממש טוב נשמע כאילו אותו טראק עם המשך... מה רע בפונגוס פאנק?? חמודים לא?? חח יצא נחמד הכל...אולי אני יוריד אותו אבל תן לי פרטים למה...כי פשוט התאהבתי בטראק הזה...למי ששמע אותו חחח ההתחלה... ו...אמממ כן בעיקרון גם למדתי לעשות ביטמיקס אבל לא נגעתי במכשירים פאקינג שנה אז אני גם בכלל מפחד לנסות לעשות כי אם יצא לי חרא??!

orberman

New member
אני יודעע

אבל יצא נחמד וזה לא סט לאיזה מסיבה שמתמקדת רק במשו אחד זה כזה לעצמי שאם אני ישמע את זה אז אני רוצה גיוון לסבבה... גם רק סגנון אחד פחות או יותר בסט זה נראה לי כבד מדי...נגיד רק דארק כבר באמצע אני ישתגע מזה אי אפשר !!!

psytherapy

New member
לא אחי לא אהבתי בוא תקבל רשימה יותר

blanka_-_same_same_but_differentz cpu Doors To Visio etnica_-_sharp freq_-_strange_attract S.U.N. PROJECT - Under Control tegma_-_consciousness tikal_-_mr_pink Penta - Lost in Space Suria - Earth In Trance Seet zebra-n_-_man_on_a_mission _kindzadza_-_nature_grow-sq parasense_-_love_to_hate .Bug Funk - Demon Stration (Rmx) -psyside_-_narcotrip לא הכי מסודר אבל היבנתה תכיוון מןןןןןןןןן

orberman

New member
...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פלייליסט אחר !!! Tandu - New Aura Electric Universe - The Prayer The Delta - As a Child I Could Walk on the Ceiling Misted Muppet - The Mist Juan verdera - Stranded - The Delta remix Talamasca Vs Schyzotrop - Action Infected Mushroom - Gravity Waves Hallucinogen - LSD Trauma - Wide Moment Cosmosis - Naked Chicks Duvdev Vs GMS - Arabian Knights on Mescaline ZodiacYouth - Fast Forward the Future - Voodoo pepole rmx נו איך איך?

למעלה