orberman

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif

אנשים...עזרה בבקשה... ביום ראשון אני הולך להקליט סט בדיג'יי סקול (היום זה נקרא מיוזיק) אז אממ חשבתי על 21 טראקים...חלק דארק חלק פולאון חלק פרוגרסיב חלק צ'יל כאלה... כל מיני... עכשיו אני לא יודע באיזה סדר לעשות אותם ולפחות מאיזה אחד להתחיל ואז לזרום, אני לא יודע נגיד אני לא יתכנן את הסדר ואז אני יזרום בכל ההקלטה ואחרי זה אולי זה יצא גרוע כי כל השילובים בין כל סיגנון זה יצא דפוק כזה אולי...לא יודע... אז הנה אני יכתוב את הטראקםי ותגידו איזה להעיף איזה אפשר להוסיף שמתאימים ומאיזה להתחיל מאיזה לסיים... X-Dream - Slim Drum X-Dream - Virus Fungus Funk - Duck The Mechwarrior Neuromotor - Bloody Rage The Delta - As a Child I Could Walk on the Ceiling Johann - Stranded (The Delta remix) Infected Mushroom - Gravity Waves Infected Mushroom - Psycho (live mix) Infected Mushroom ft. GMS - Arabian Knights on Mescaline Mushroomman - Crystaldelic Gms - Juice (Cortex Rmx) Hallucinogen - L.S.D. (World Sheet 0f Closed String mix) MFG - The Prophecy - 06 - New DEEDRAH CAIPIRIHNA - OVERDOSE SESSION MFG - When We Dream Brethren - The Wolf Deedrah - self oscilation Cosmosis - Naked Chicks Cosma - People on Hold Blanka - Same Same But Different Osom - Over Game אם לא הבנתם את כל מה שרשמתי למעלה אז פשוט תגידו איך הפלייליסט ובאיזה סדר לעשות אותה...ואם יש דברים שכדאי להעיף ואם יש דברים אחרים שכדאי להוסיף...כאילו טראקים אחרים מהראש שלכם... תודה

תראה מה תעשה

תתחלי בטראקים הרגועים שך מין אינטרו פתיחה בלי קצב 4/4 אחר כך תעלה תקצב לטקטראנס ופרוגרסיב תזרום איתו תמשיך באווירה העמוקה אחר כך שבור שוב לשני טראקים רגועים בלי 4/4 זה האמצע שך לפני הבלאגן מכאן תמשיך בפול פאוור ,תכניס טראקים עם גיטרות ,דארק הסיום שך יהיה כמו ההתחלה רגוע עם טעם של עוד(הייתי ממליץ דאנסינג ויט קאדאפי או יורג און משרום או סטארקצ'ד מההאלבום האחרון אני מניח שזה בביטמיקס הסט שך אז תהיה וירטואוזי פה יציאות נקיות,הנחתות טובות.... בהצלחה אחי!

orberman

New member
אמממ...?

4\4? כאילו...ביט...קצב...BPM? שלא יהיה בקצב של טראנס? אה יענו 4 פעמות? קצב איטי? השתדלתי להבין אבל נו באמת קצת עברית...

orberman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif

אוקיי... אני מתכנן שיהיו 16 טראקים...וגם אם הם לא הכי משתלבים אחד אחרי השני לא אכפת לי חחח סתם אבל אני יקבל הערות והארות ותגובות ונראה ל יצא סבבה וגם אם הסט לא יהיה טוב אז לא נורא אני עושה את זה רק לעצמי...אבל המ שנורא זה שלא נגעתי במכשירים שנה ! שזה לא טוב...ממש לא... Talpa - First Ray Of Light ZodiacYouth - Fast Forward the Future (Voodo The Delta - As A Child I Could Walk on the X-Dream - Slim Drum X-Dream - Virus Deedrah - self oscilation Cosma - People on Hold The Delta - As a Child I Could Walk on the Ceiling Johann - Stranded (The Delta remix) Fungus Funk - Duck The Mechwarrior Fragile Planet Records - R.A.M / Midnight Snacks Xenomorph - Maladjusted Noise Experiments Neuromotor - Bloody Rage Infected Mushroom ft. GMS - Arabian Knights on Mescaline Mushroomman - Crystaldelic Hallucinogen - L.S.D. (World Sheet 0f Closed String mix) נו איך?

orberman

New member
אופס

אממ הטראק השלישי זה The Delta - As A Child I Could Walk on the celing - sly rmx

ak123

New member
הייתי

מוריד אחד מה as a child i could.. ומוסיף איזה Younger Brother אחד אגב Ticon - Waiting For The Knights

orberman

New member
אממ אוקי

תודה נראה לי את הראשון של דלטה..הרמיקס הזה...הוא כזה אולי נגיד בכאילו פרוגרסיב ובלי הגיטרות...ינגאר ברוט'ר מתאימים להתחלה?

ak123

New member
תלוי איזה טראק

Scanner למשל הייתי שם בהתחלה Magic Mokey Juice באמצע Even Dwarves Start Small בסוף

למעלה