!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mother2b

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובכן לא עמדתי במתח ורצתי לקנות בדיקת הריון. הבעלול אינו יודע עדיין ,אך מחכה לו הפתעה נעימה כשיחזור מהעבודה... זה אומר שאתן הראשונות / הראשונים לדעת: "אני בהריון"! מחר אגש לבדיקת דם לברר אם הבטא תקין.(יש לי נסיון מר בזה). אך מרשה לעצמי כרגע לפזר אבקת הריון על כולכן......... ..................................................... רק רציתי להוסיף שהפורום הזה בחצי שנה האחרונה הועיל לי מאוד גם ברגעים הקשים ביותר.(גם בהיותי חלק מהזמן קוראת פסיבית) אמשיך לעדכן ובהצלחה לכולן. ממני, בוגרת מירוץ אוגוסט.

פּוֹנְג

New member
מזל טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ועכשיו לשיעורי הבית שלנו
לענות על הסקר, לספר לנו על הסימנים ולא לשכוח לבוא לכאן לעדכן אותנו בהתפתחות.

mother2b

New member
בתשובה לשאלתך...

קודם כל תודה על האיחולים!
ובכן עד עכשיו אני לא מרגישה כלל שאני בהריון.אפילו לא הופיעו הסימנים הרגילים שמופיעים אצלי לקראת המחזור:נפיחות בשדיים וכמובן כאב בטן קל סמוך לבוא המכשפה. בנוגע לשיטה שבה הבעלול ואני נקטנו:יום כן יום לא ב-10 הימים הסמוכים לביוץ.(זהו הנסיון ה-6 שלנו כשהיה כבר לפני 3 חודשים הריון כימי אחד. עכשיו נסוכה עלי אופטימיות זהירה ואעדכן אתכם כמובן בהמשך.

blue4u2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifובהצלחה מחר

tich

New member
מזל טוב../images/Emo6.gif

שיהיה הריון ארוך, קל ומשעמם

u z a

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Mylight

New member
בוגרת מחזור אוגוסט- MAZAL TOV

איזה יופי לשמוע בשורות טובות ולקבל אבקת הריון בחינם נו ולשאלת השאלות - תספרי לנו על התחושות לפני ההבנה של המחזור לא מגיע.. בהצלחה עם הבטה, תמשיכי לקפוץ ולעדכן MYLIGHT

TIFS

New member
מזל מזל טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

יפה יפה !! שיחקת אותה !!

מאחלת בהצלחה במשך הדרך (אם שמת לב אנו באותו זמן). מתי היה המחזור האחרון שלך? שלי במ- 9/7. ומחכים לדיווח על הבטא...

למעלה