שרשור היכרות

Skiter

New member
אם כבר אז כבר ../images/Emo48.gif ../images/Emo177.gif

אני שקד בן 13.5 מראשון לציון, סיימתי כיתה ח´ ועולה לט´ (דההההההההההה). אמממ אני פעיל בפורום ה"פ, ומנסה להתחיל להיות פעיל גם באנימציה אבל כמו הרבה פורמים בתפוז הוא מת.... אממ הפסדתי את הפרק הראשון של סמולוויל (אני אוריד בהזדמנות), לא נראה לי שהיה עוד פרק שהפסדתי, והפסדתי את הסוף עם הפרק הזה עם ארני.. אממ נאי חולה על לואיס וקלארק ומעוצבן שאין המשך... ראיתי את כל הפרקים בלואיס וקלארק מן הסתם... ראיתי את שני סרטי סופרמן, ונראה לי שפעם קראתי את אחד מהקומיקסים.... אממ אני אוהב לגלוש באינרטנט, להיות במחשב, חברים (הסדרה והאמיתיים), קניון, ה"פ, לשחק בדמינטון ושאר הדברים הרגילים... יא אוהב את קלואי היא כזאת שולתת!! וגם את שאר שחקני הסדרה הם טובים, חוץ משללנה יש בעיה מה זה מעצבנת בעיניים שהיא נראית כמו ילדה אוטיסטית ובא לי להכניס לה אגרוף.... אממ מקווה לנסוע שנה הבאה לדוד שלי בקנדה ולשכנע אותו לקחת אותי לוונקובר, אתם בטח מבינים למה.......... וזהו בנתיים... *מוסיף את הפורום למועדפים שלי* :)

lily p

New member
רגע, רגע.... ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

אתה רוצה להגיד לי שאתה סיימת כיתה ח´ ועולה לט´?! איך זה שאני סיימתי כיתה ח´ ועולה שוב פעם לח´?
ווירד... ויש לך חברים?! חברים אמיתיים? יו, גם אני רוצה! גם אני רוצה!!1 ואם אתה מחטיף ללאנה בוקס אני מחטיפה לך שניים...

lily p

New member
איזה קקה סנטימנטלי.... ../images/Emo29.gif

אתה מבין צחי, בגלל שכתבתם באותו זמן אז אתה רואה את מה שכתבת קודם ושיר רואה את מה שהיא כתבה קודם, ואני אובייקטיבית...

The Mad Hatter

New member
פששש...

אנשים פה מבוגרים...:) טוב, אני ליאת, בת 15, סיימתי כיתה ט´. גם אני התחלתי לראות את הסדרה בגלל לואיס וקלארק והסרטים של סופרמן, ולצערי פספסתי די הרבה פרקים ואני לא מצליחה להוריד אותם מהאינטרנט כי המחשב שלי דפוק, אבל זה עניין אחר. ^-^ ומה יש בסוף העונה?

angel of Death

New member
ליאת help!! ../images/Emo80.gif

מאיפה אני יכולה להוריד פרקים של סמולוויל? תגידי תגידי תגידי לי (מדברת מתוך אובססיה)

talytal

New member
שלום לכולם...

קוראים לי יעל, אני מכפר סבא ועוד שתי בגרויות אני מסיימת את התיכון (אלוהים, חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע). האמת היא שפיפסתי את הפרק הראשון של סמולוויל, אבל מיד אחרי שראיתי את הפרק השני הבנתי כמה פוטנציאל יש לסידרה הזו, אז הלכתי והורדתי אותו. בניגוד לסידרה אחרת שאני מאוד אוהבת, באפי, בסמולוויל אני מעדיפה לא להוריד פרקים, כי זה נחמד לחכות ולצפות כל שבוע למשהו חדש (במקום לראות תוך שלושה ימים את כל הסידרה). והדמות האהובה עלי, דרך אגב, היא לקס. הסידרה הזו הפכה אותי למעריצה נלהבת של מייקל רוזנבום. פשוט מתה עליו.

Nagini Potter

New member
טוב, עכשיו אני...

קוראים לי יעל, אני גרה ליד טבעון, האייסיקיו שלי 13416526, והאי מייל שלי [email protected]. מהסדרה ראיתי רק את הפרקים שהוקרנו כבר בערוץ שלוש, אבל ראיתי מההתחלה ונראה לי שהיה רק פרק אחד שפיספסתי ואולי גם זה לא, אז גם זה משהו, לא?
אני מתה על קלארק, ותומכת בתיאורית קלארק+קלואי!! וכמה דברים שקשורים רק אליי ולא לסמולוויל - אני אוהבת לרקוד, וגם לכתוב ולקרוא - בעקר ספרי/סיפורי פנטזיה. אני כותבת עכשיו סיפור ארוך (קצת יותר מדי ארוך, האמת) שאין לו כל כך שם, הוא מספר על ילדה שקוראים לה נגיני (כן, על שם נגיני מה"פ, ולא, היא לא נחשה), ואם למישהו פה ממש ממש משעמם הוא יכול לבקש ממני ואני אפרסם את הסיפור פה..... ו...... אמ..... זהו!! נייס טו מיט יו אול! Nagini Potter

Rגמן

New member
אוקי,

רק היום גיליתי את הפורום הזה. אני בן 25 וצופה בסידרה מאז איזה פרק שתפסתי במקרה. אין לי זמן לראות אותה בטלוויזיה ולכן הורדתי את כל הפרקים שהיו עד כה. אחלה שיטה להשלים פרקים חסרים, כולל הפרק הראשון עם שחקנית משנה אחרת. סוף העונה היה פרק חביב. מתי כבר תחילת העונה החדשה? ראיתי אז כמו שאמרתי את כל הפרקים עד כה כולל הסיום של העונה. הורדתי את כל השירים הקשורים לסדרה בגלל שהם פשוט אחלה של שירים. איזה כיתה? הממ, עברתי את זה קצת. לא אוהב את קלארק כל כך. לפי דעתי המשחק של דמות של לקס (מיכאל רוזנבאום) הרבה יותר טובה. ואכן קלואי גם חביבה.

למעלה