שרשור היכרות

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo127.gif שרשור היכרות ../images/Emo127.gif

מכיוון שהפורום נעשה מפוצץ... חשבתי להתחיל שרשור היכרות. כל אחד יענה על כמה שאלות בסיסיות כמו : בן כמה, איך קוראים לו, מאיפה, עד איפה הוא ראה סמולוויל, באיזו כיתה הוא ושאר ירקות. אני גל , בן 17 (לפני שבוע בדיוק!) מרמת גן. אני בכיתה י"א (רק עוד פחות משבוע!), ראיתי כבר את כל העונה הראשונה של סמולוויל (מהאינטרנט) - סוף עונה מדהים
. הכי אוהב את קלארק, כמובן
למרות שגם קלואי נפלאה. וסתם שאלה, כמה אנשים פה ראו את סוף העונה כבר ?

angel of Death

New member
אוקיי נשמע נחמד

אז ככה: טני טליה, בת 15.7 סיימתי כיתה ט´. אני מעפולה אני רואה סמולויל מתחיל העונה פיפסתי עד עכשיו אממ שלושה פרקים (מתביישת בעצמי) אני הכי אוהבת את קלארק כמובן הוא שלי שלי שלי. ו.... זהו...

lily p

New member
קוראים לי אופיר ../images/Emo29.gif

אני בת 14 אני משתתפת גם בפורומים: סופרים צעירים, הארי פוטר, פאנפיקים ובנות גילמור. ראיתי עד איפה שכידרו (למרות שהפסדתי את הפרק האחרון
) אבל ראיתי את ליץ´, עלוקה, 3 שבועות לפני ששידרו אותו, כי הורדתי אותו... ואני חוללללללללה על סמולוויל ולואיס וקלארק וסופרמן בכלל... ואתם מוזמנים לקרוא את הפיק שלי ולהגיב...

Charmed 4ever.

New member
טוב.. אז ככה..

אני ניצן.. בת 14 ושלושה שבועות ויומיים.. כמו שאמרתי כבר אני חולה על סמולוויל.. בעיקר קלארק המתוווווווק (גם לקס חתיך אאגב..) אני משתתפת בפורומים : מכושפות (בעיקר) ובברלי הילס.. ופעם השתתפתי גם בבנות גילמור ואולי זאת אני אבל אני כבר לא הייתי שם הרבה זמן אז יצאתי מרשימת החברים.. אני רואה סמולוויל מהפרק הראשון, לא רואה פרקים המשכיים כדי לא להרוס לעצמי את הקסם של לראות את זה פעם ראשונה כשזה בטלוויזיה... אני אוהבת לקרוא, לשיר, לראות טלוויזיה (בעיקר תוכניות של הWB), לשחק במחשב, אינטרנט ומשחק (אני מקווה להפוך את זה למקצוע בעתיד) .. אני עולה לכיתה ט´ ומקווה להשתלב בפורום.. סמולוויל רולזזזזזז!

Phoebe again

New member
אני יעל, אני משתתפת גם בפורום

מכושפות. אני אוהבת לרקוד ולבלות. וזהו פחות או יותר...

Phoebe again

New member
אה ואני לא חולת סמולוויל או סופרמן

האובססיה שלי היא מכושפות... אני רואה סמולוויל קבוע למרות שפיספתי פרקים פה ושם...

mishmesh

New member
רעיון מצוין ../images/Emo70.gif

אוקיי: אני איציק, בן 14 עוד פחות מחודשיים, ואני גר בפתח תקווה. ונראה לי שבקרוב אני אתחיל להוריד פרקים מהאינטרנט...

לבעלי התפיסה המאוחרת שלא קלטו איך

...קוראים לי- קוראים לי עידו זלצברג אני בן 15 וחצי , גבעתיים התחלתי לראות סמולוויל מהפרק הראשון, בעיקר בגלל "לויס וקלארק"- ונראה לי שהפסדתי רק פרק אחד מסמולוויל (והיה עוד פרק שהפסדתי אז הורדתי אותו...).

Iris cream

New member
hello world!!!

אני איריס *חסוי* מישוב ליד מודיעין, אותו לא אגלה מטעמי בטיחות. אני בת 14 ו...אמ..חודש כמדומני *מתחילה לספור אצבעות* ואני פעילה בפורום הארי פוטר... התחביבים שלי הם קריאה, כתיבה, טלוויזיה, חברות, שופינג (והרבה), אספנות, ריצה (למה?!), חיות ו...אמ...אני מניחה שזהו. אני רואה סמולוויל מהפרק השני (כן כן, אני יודעת שזה עצוב) ובלוויס וקלארק ראיתי כל פרק 3 פעמים, חוץ מהאחרון- שלא ראיתי אף פעם *מקללת* התכונית האהובה עליי היא בנות גילמור (ואני נשואה לטריסטן) אבל אני לא משתתפת בפורום בגלל שהוא יבש כמו הכנרת. אתם תוכלו לקרוא עוד עליי בכרטיס האישי... אמ....הדיעות שלי הן ימניות קיצוניות, ואני שומרת מסורת (לא דתיה ולא חרדיה, משהו בין דתי לחילוני- ואני כן מאמינה בה´) אני אוהבת את כל סוגי המוסיקה, ושונאת את הצבעים צהוב, חום ואדום. עכשיו, אם אתם רוצים להסתדר איתי ושאני לא אכנס איתכם לכאסח (כמו שעשיתי עם רבים אחרים) אני מניחה שתצטרכו להחליף את המילה אירוס (שלא קיימת!) בלקסיקון שלכם, לאיריס. ו....זהו? רק רציתי להגיד שאני פגשתי את המנהל ואתם לא! (למרות שגם אופירוש פגשה אותו, אבל אני פגשתי אותו פעמיים)

Outlast

New member
או, וול...

אני אוסי, מסיימת כיתה י´ (15.9). נורא רציתי לראות את הפרק הראשון של סמולוויל ולא יכולתי, ואת השני אני לא בטוחה שהצלחתי, מהשלישי בטוח ראיתי את כולם...
לא ראיתי מעולם את "לואיס וקלארק" (חור בהשכלה [וחוסר כבלים עד השנה], I guess..) ואני גם לא ממש קוראת קומיקס, אבל סמולוויל סידרה מעולה... מוטו-
טום וולינג
(
) (יחי השטחיות!) וזהו.

Bolo

New member
ואני...

אני בת 16, לא פספסתי אפילו פרק אחד אבל ראיתי רק את הפרקים ששודרו בישראל. ראיתי לויס וקלארק ואני חולה על הסידרה זהו - באמת צריכים להחזיר אותה! ו... אני הכי אוהבת את לקס. הוא כזה מתוק! אני שונאת את העובדה שברור שאח"כ הוא יהפוך לרע כי הוא כל כך מתוק! קרחת מתאימה למייקל רוזנבאום. דרך אגב, עם שם כזה, הוא יהודי?

לָנָה

New member
גם אני אוהבת את לקס

וכן, השחקן הוא יהודי, לפי מה שזכור לי שקראתי באתר שלהם. מישהו מוכן לאשר את זה גם כן?

angel of Death

New member
אני לא בטוחה אבל......

הוא הופיע בהמון סדרות שראיתי ואפילו שם של אחת לא עולה לי עכשיו

wee man

New member
טוב, אז גם אני

אני ינון, בן 14 עוד שבועיים, ראיתי מהפרק הראשון עד לאן ששידרו בערוץ 3 חוץ מפרק אחד נראה לי... הדמות האהובה עלי היא כמובן לנה המדהימה אבל באמת בתור דמות וזה אז אני די מזדהה עם לקס (לא, אני לא מלייאן, פשוט עם האופי), כי יש לו אופי מסקרן כזה... wee man

BUTTERFLY GIRL

New member
טוב אני

עדי מבאר שבע אני רואה סמולוויל מהפרק הראשון התחלתי לראות כי אני ממש אוהבת כול מה שקשור בסופרמן מהקומיקס עד לואיס וקלארק ובנתיים עוד לא התאכזבתי סידרה ממש יפה אבל תתפלאו אני דווקא לא אוהבת את קלארק (תיקון טעות אני אוהבת את קלארק לא אוהבת את השחקן שמשחק אותו זהו נשמע הרבה יותרטוב) חוץ מזה אני אוהבת לרקוד לצייר לשחק ולראות כדורסל בעיקר של N.B.A סקרמנטטטטטוווו קינגססססססססס

למעלה