סכפ"ש Stray - פרק 16

מתן ב

New member
כל הכבוד! ../images/Emo110.gif

כל הכבוד על ההשקעה! *מחפשת אייקון שמוחא כפיים אבל אין...* אני רואה טאג-ליין בדרך... אבל תיקון אחד: סיסמת המחשב של לקס לא הייתה ג´וליאן, הסיסמא לא הייתה נכונה, ריאן סתם אמר אותה לאבא החורג שלו
שמתם לב שפיט לא הופיע? מעניין למה...
לסיכום: מצאתי שהפרק היה בהחלט מהנה+, מעניין מאוד ועלילה טובה.

איך אתה כותב את זה כבר לפני שנגמר

הפרק ?! ואתה כותב את שירי הסיום ? בכל אופן, מאוד אהבתי... צחי, ומי זה המנהל השני?! יגאל?! (
), או בקיצור "קוסם אונליין" ו - Nimtash או איך שלא קוראים לו... בכל אופן, ישר לטאג-ליין מנהלים! וגם למאמרים!

יצחק&יצחק בע"מ...

ככה תיזכרו אותנו, על כל מקרה, ישר לטאג ליין
במקום ניקומדוס. ועוד משהו, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה תשרשרו, שלא כל אחד יפתח הודעה חדשה על הפרק. אז אני משרשר את כל ההודעות להודעה הזו ומוסיף את זה לטאג-ליין...

ברודי

New member
קבלו משהוא אירוני../images/Emo181.gif

פיספסתי סמלוויל (כמה עצוב) כי ראיתי ספיידרמן הסרט במחשב של אחי ונסחפתי קצת עם השעון... אני לא מאמינה שפיספסתי את האהבה שלי (סופרמן) בשביל איש עכביש... הנחמה היחידה היא שקראתי את התקציר של הפרק של היום. והפרק נראה לי דיי משעמם.... בבקשה תגידו שהיה משעמם ושלא פיספסתי משהוא יפה... פליזזז....

סורי פאאול.... ../images/Emo4.gif

אבל הפרק היה מגניב ומותח, ובכלל לא משעמם!
מצטער, אבל לא משנה, גם אני את של שבוע הבא לא אוכל לראות...

וואוו- כמו כל פרק- וואוו

לא קלטתי את זה עד סוף הפרק אבל - לא היה שום איזכור לקריפטוניט!! יפיייאייה! (אבל נראה לי שבשיר בסוף אחת מהמילים הייתה קריפטונייט- קורקט מי איף איימ וורנג). מהתקצירים ידעתי ששיש לילד כוחות על טבעיים- וזהו- לא ידעתי שהוא יכול לקרוא מחשבות, אבל כבר כשהוא ידע מה מרתה רצתה לארוחת בוקר- זה היה ברור... בסה"כ- פרק ממש יפה- כמו כל פרק..!

mishmesh

New member
../images/Emo127.gif התווסף למאמרים ../images/Emo70.gif

גל, אני מבקש ממך (ומכולם בעצם) בפעם הבאה לא לכתוב מילים של שירים, מכיון שזה עובר על חוקי הפורומים של תפוז. אני לא אמחק את ההודעה הזו, כי היא מאוד מושקעת, וזה ימחק גם את כל השרשור, אבל בפעם הבאה לא לפרסם מילים של שירים

מתן ב

New member
למה אופס? ../images/Emo110.gif

מותר לרשום שמות של שירים ואת שמות המבצעים, פשוט אסור לפרסם כאן את השרי עצמו (יותר נכון את המילים...)

ברודי

New member
איזה שיר מדהים!!!

אתה יכול לכתוב את השם של השיר ומי ששר בצורה יותר ברורה שאני אוריד את השיר

Gal-Mo0D

New member
סתם שאלה

אבל בחתימה שלך She Who Must Not Be Named קשור לגלורי בסדרה באפי במקרה ?

זה מהארי פוטר...

אם אני לא טועה... וולדמורט הוא You Know Who או He Who Must Not Be Named או משו כזה... אני צריך לבדוק...

Gal-Mo0D

New member
היא כתבה She

לכן לא הגיוני שזה יהיה וולדרמורט. אני מאמין שזו גלורי (אם מישהו כאן עוקב אחרי באפי).

lily p

New member
אמ... ../images/Emo29.gif

טוב, צחי צודק, בערך... זה קשור לוולדמורט... כי אהבתי את הכינוי הזה "He Who Must Not Be Named" אז לקחתי אותו לעצמי ושיניתי את הHe לShe
ושנים שלא ראיתי באפי...

Gal-Mo0D

New member
שבוע הבא בסמולוויל ../images/Emo58.gif

הפרק Reaper - פרק מספר 17. אדם שנהרג תוך כדי נסיון להרוג את אמו מתעורר לחיים בפתאומיות עם הכוח להפוך אנשים ודברים לאפר במגע ידיו מתכשיט קריפטונייט שננעץ בידו כשנהרג. כשהוא מגיע לסמולוויל כדי להתנדב, הוא מחליט ל"עזור" לזקני וחולי הקהילה ולהרוג אותם כדי לחסוך מהם סבל, ואבא של וויטני הוא הבא בתור. הפרק עצמו לא ממש מעניין, אך בהחלט מעורר מחשבה רבה.

ברודי

New member
למה דווקא זה נשמע מעניין ../images/Emo58.gif

ז"א אין לי מושג אם הפרק יהיה טוב אבל הרעיון נשמע ממש מעניין....

למעלה