סכפ"ש Reaper - פרק 17

אממממ...

אני דווקא צפיתי את הרגע שבו הוא "יאבק" את עצמו, זה היה די קיטשי, שהוא לא רוצה לגרום לעוד סבל ובלה. בכלל, שמתם לב שהמשטרה אפ פעם כמעט (חוץ מהפרק שחטפו את הכיתה של קלארק ונעלו אותם במפעל של לות´ר קורפ) לא מעורבת? הרי אנשים נהרגים, אנשים נפצעים, איך זה יכול להיות שמהשטרה לא מעורבת?

הלדין

New member
ייאמר לגנותה של משטרת סמולוויל...

הם איטיים. יש יתרון מסוים לאנשים מהירים מקליע. עד שהם שומעים ועד שהניידת יוצאת, חלפה הסכנה. זה לפחות ההסבר שלי. תמיד אפשר לטעון שמישהו מנקב את הגלגלים של מכוניות המשטרה שלהם, כאשר קורה משהו רציני...

אור 2002

New member
לפי דעתי...

זה היה פרק די קשה לראות, אנשים שהופכים לעפר, והכלבה פפר המסכנהוהכל בנגיעה אחת קטנטנה. מפחיד למרות שזו רק סידרה זה באמת נראה מציאותי, נכון?, אבל משהו לא נקלט אצלי, איך הידיים שלו הפכו גם בגדים לאפר וכשהוא שם את הכפפות הן לא הפכו לאפר? פשוט לא נקלט!!!

idanyd

New member
הפרק היום

טוב, יש לי כמה הערות: א. איך טיילר נגע בורד הלבן, והוא לא הפך לאפר? הרי כל דבר חי הופך לאבק אחרי שטיילר נוגע בו (אולי הוא הופך אותם לערפדים? לא משנה). ואל תגידו שזה בגלל שהפרח כבר מת אחרי שנקטף, כי גם הפירות הפכו לאבק. ב. אתם רוצים להגיד לי שבמשך כל הזמן, מאז שטיילר קם לתחייה, הוא לא שפשף בטעות שני איברים שלו זה בזה? הרי ראינו שהוא איבק את עצמו (אתם יודעים, הפך את עצמו לאבק) רק ע"י מגע של כפות ידיו זו בזו. אז במשך כל הזמן הזה הוא לא נגע עם היד בפנים, לא גירד בראש, לא חיכך את הידיים זו בזו כשהוא שם כפפות? נשמע לי קצת מופרך. ג. עכשיו למשהו יותר כללי - איך קלארק מתגלח? ב"לויס וקלארק" הראו משהו על זה שהוא מתגלח עם ראיית הלייזר שלו. אבל עוד אין לו כזו בנעוריו. ובעיה שגם לסופרמן המבוגר תהיה - איך הוא מסתפר? איך הוא גוזר ציפורניים? סתם נקודות למחשבה.

KerenWelling

New member
אם לא ראית הוא נגע בורד ובכוס עם

הכפפות... אבל שאלה מסכרנת...איך זה שהכפפות לא התאבקו? או הבגדים שהוא לבד בבוקר?! נ"ב סופרמן מתגלח וגוזר ציפורניים כמו כל בנאדם לפני שהוא גילה את הליזר...זה שבלואיס וקלארק הראו אותו בבוקר מתגלח עם הליזר זה לא אומר כלום לתקופת נעוריו.....

SaberTooth

New member
רק דברים חיים הופכים לאבק...

רק דברים חיים הופכים לאבק, לכן בגדיו של טיילר לא הפכו לאבק. אולי טיילר ממוגן נגד הכוח של עצמו...

SaberTooth

New member
לגבי השאלה השלישית...

רק העור של קלארק וכל מה שבמרחק סנטימטר וחצי (בערך) ממנו בלתי פגיע. לכן בתלבושת של סופרמן הבוגר לא מופיעים חורים לאחר שיורים בו, מכוון שהיא צמודה לגופו. אולי קלארק הצעיר, עוד לא מתגלח. גם זה יכול להיות.

Skiter

New member
איך אל שמתם לב?

א. רק חומר אורגני הוא היה מצליח לפורר ב. לא שמתם לב שהוא לחץ ממש חזק כל פעם שהוא פורר משהו?הוא תפס את האיש בחדר המוות ביד חזר. על הכלב אין לי מושג. האישה הוא לחץ לה חזק על היד. הוא תפס חזק את הירקות.. הוא לאת תפס את הסל בעצם?

Buffy1

New member
סיכום מעולה

אבל הפרק היה די בינוני, ממוצע ולא מיוחד כל כך (בניגוד ל-2 הפרקים הקודמים שהיו טובים מאוד)

Gal-Mo0D

New member
שבוע הבא בסמולוויל ../images/Emo58.gif

הפרק Drone - פרק 18. קלארק מחליט לרוץ לנשיאות השכבה כחלק מהרצון להיות ילד נורמלי אך מגלה לאיטו שכל אחד מהמועמדים האחרים נפצע ע"י להקות דבורים, והוא הבא בתור.

Skiter

New member
למי שעוד לא הבין!!!!!

קודם כל שתבינו הדברים שהתפוררו הוא לא נגע בהם הוא לחץ עליהם חזק מאוד פירוט: האיש מחדר המוות: תפס את היד חזק גב´ סייקס -לחץ לה על היד האי הזה של הירקות - לא זוכר מה הוא שעה אלב הוא לחץ חזה פפר - לחץ חזק כנראה סתם לה ת´פה חזק... וכו´ וכוכ´ מה שמעניין אותי זה משהו ארח כשמרת´ה החזיקה את הארגז של הירקותה או נגע בארגז! לא בירקות בארגז אז איך הירקות התפוררו??? היה פרק ממש נחמד...... והסיכום מעולה חוץ מהקטע של הנגיעה זו לחיצה!

למעלה