סוף סוף.........

../images/Emo127.gifסוף סוף.........

היום, בגיל רבע לשמונה.. נשרה לדניאל השן הראשונה. כבר חשבתי שישאר עם שיני חלב עד גיל שמונים........ (סתם.........) אז מה לתת מתנה לכבוד המאורע????

ayelet i

New member
מזל טוב לרגל נשירת השן הראשונה!

מה באמת נותנים מתנה? אין לי הרבה ניסיון עם ילדות בנות רבע לשמונה... משהו קטן שאת יודעת שהיא תשמח לקבל. אולי איזו קופסא יפה שהיא תוכל לשמור בה את השיניים שנשרו? מזל טוב!

ס ת י ו 3

New member
ספרי על פיית השיניים

מה יש? לא מגיע לילדים שלנו קצת אגדות וסיפורים יפים? אני סיפרתי שהפייה נותנת מתנה אבל שצריך לספר לאמא מה רוצים כדי שאמא תוכל לספר לפייה (ולאמא יש קו ישיר ומיוחד לפייה) ואז כשהולכים לישון לוקחים את השן מתחת לכרית (לא לשכוח) ובמקום זה שמים את המתנה שהילד ביקש. החיוך והזוהר בפניהם בבוקר שאחרי שווה כל שקל !! מז"ט

../images/Emo65.gifמזל טוב לדניאל לנפילת השן

הראשונה. גם לי אין נסיון עם ילדים בני רבע לשמונה ( אמאל'ה אזה גדול) אני יודעת שפיית השיניים באה בלילה ומשאירה מתנה קטנה וחמודה מתחת לכרית. גלי כל שנבקש לו יהי...

טוב אז ככה.......

פיית השיניים ביקרה בלילה, אבל הילד שלי כל-כך חכם וגדול והסיפור לא עובד עליו. ישר ידע שזאת אמא! נראה לי שהשן השנייה כבר בדרך לנשור, והנה עוד שלב בהתפתחות. מתי, לעזאזל, הוא הספיק לגדול ככה?!

כבר אי אפשר לעבוד עליהם בגיל כזה...

מזל טוב לנשירת השן הראשונה והשנייה שבדרך. אנחנו כאן ממתינים בקוצא רוח לבקיעה....

למעלה