סדר וארגון

../images/Emo127.gif סדר וארגון ../images/Emo127.gif

כאן המקום להתייעץ על כל קושי שלכם עם סדר וארגון... או לשתף בהצלחות שקשורות לסדר וארגון או לשאול שאלות בנושא

לפני כמה ימים עשיתי סדר בכמה דברים

וזה היה ממש כיף לזרוק דברים ולתת גם דברים שאני לא רוצה. נתתי ספרים, חולצות, ועוד!

אורלי_ל

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

אני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות סדר, ויש הרבה דברים שאני רוצה לסדר. ניירת, ארונות, ארונות מטבח. פשוט מבט אחד בערמת הניירת מביא אותי לידי יאוש

מה לגבי השיטה של להתמקד רק באיזור

מסויים, אפילו איזור ממש מצומצם של מגירה אחת, ולהתייחס רק אליה? ממש להרפות מהשאר ורק להתייחס לאיזור מסויים ואותו לנקות/לארגן/לסדר. זה אומר במקביל לארגן את המרחב שלך, כך שיכיל פתרונות אחסון או ארגון. אם היית יודעת שהיית יכולה לארגן כל נייר במקום התאים, כנראה שיהיה לך קל יותר להתחיל. יש סיכוי שכדאי להתחיל בחשיבה איך לארגן את הניירת (באיזו שיטה) ואיפה לשים אותה. תגידי לי אם זה עזר, אם את צריכה עוד עזרה, איך את מתקדמת.

אורלי_ל

New member
הבעיה שהניירת היא בערימה

והיא זאת שגורמת לי את כאב הראש העיקרי. בא לי, למען האמת, לפתוח את החלון ולתת לה להתעופף החוצה ברוח
אבל זו פנטזיה של מיואשים. תכננתי לסדר אותה בניילוניות ובקלסרים. אבל פשוט אין לי כוחחחחח (פה טמונה הבעיה)

אוקיי, יש ערימה של נייר.

נראה לי שבמקומך הייתי מוציאה דף אחד ואיתו מתמודדת. האם זה משהו שזקוק לטיפולי כעת האם זה משהו לתיוק האם זה משהו להסתכל ולזרוק האם זה משהו לתיוק זמני פשוט מוציאה דף אחד ואיתו מתמודדת. ממש לא מעניין אותי שאר הדפים אלא רק מתמודדת עם דף אחד. במקביל תבני שיטת אחסון וסידור לדפים האלו (אם את רוצה לתייק אותם). שיטת האחסון אמורה להיות: - שיהיה לך נוח לאתר כל דף שתרצי - שתוכלי להוסיף לשם עוד דפים בקלות - שיהיה לך נעים לאחסן כך אני מרגישה שאם הייתי לידך, בביתך, היה לי ממש קל לעזור לך. את אמורה לעשות מאמץ כי אני מנסה לעזור לך דרך האינטרנט.

אורלי_ל

New member
טוב ../images/Emo13.gif

אני אנסה בשיטה שאת אומרת. (קיוויתי שתתנדבי לבוא ולסדר לי, ולו רק בתור מחווה לתושבי הצפון
) תודה על היעוץ

אוהבת אותך מותתתתק ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי עם המחוה לתושבי הצפון
טוב, אני מחכה לעדכונים. ממליצה לך לעבוד עם מה שכתבתי ולא להיכנס לחשיבה הישנה של איך שראית את הדברים קודם.

למעלה