סדר בבלאגן

../images/Emo127.gifסדר בבלאגן

מה הולך פה? מי זאת ריקי כהן? מה כל הסיפור עם העין החמישית? ומה קורה עם הקוטג'? מתי יגיע הקיץ? ולסיום:יופחתו המחירים בסטימצקי בגולדרס גרין!!

een ogenblik

New member
אני מרגישה כמו תקליט שבור

אבל בארץ, בניגוד לדעה הרווחת, סטימצקי אינם קובעים את מחירי הספרים. ובקשר למחירי הספרים של סטימצקי בחו"ל - הדרך להתמודד עם זה היא לקנות דרך האינטרנט. ואם אני אכתוב את ההודעה הזו עוד פעם אני ארגיש נבוכה מאד, אז במקום זה אני מצרפת קישור.

little wave

New member
עזבו קוטג´, איפה לעזזל אפשר למצא

בלונדון פלפל איכותי עם חומוס, צ´יפס סלט וקצת חריף בפיתה כמו בארץ????

ribber

New member
פיקדילי סקוור מתוקה;

פשוט אחלא, הפיתות אומנם לא עגולות ויפות כמו בארץ (תופעה מוזרה בממלכה המאוחדת), אבל, יש שם דוכן של לבנונים והטעם הוא אחלה!
לעומת זאת, אני חושבת שבדרך הביתה אני אעצור בחיפה לפלאפל ואח"כ בקריות בשביל הבולגרי
רוצה ביס?

little wave

New member
אפשר לקבל נ"צ נוסף ...

קרוב לאיזו חנות בסקוור? וכן אני מתה לביס - כבר שנה וחצי שאני חולמת על פלפל אמיתי...

ribber

New member
אוקיי, ננסה להיזכר...

את יודעת איפה החנות של זארה נמצאת? ומנגו? אם חוזרים אחורה וממשיכים למטה בפינה, זה צריך להיות שם איפשהו, לא הייתי שם ימבה בזמן, אבל אני זוכרת שיש עוד כמה כאלה שמוכרים פלאפל חוץ מהם...

little wave

New member
../images/Emo51.gif בהזדמנות הבאה כשיהיה קצת

יותר חמים אני אצא לכיוון...

סאות' אנד גרין

מכירה אזור בשם: south end green? אז עד כמה שזכור לי יש שם מין קארוון נייד שהוא דוכן פלאפל, לא יודעת אם הם פותחים גם בחורף, כי אני לא אוכלת פלאפל, אבל תמיד שהייתי עוברת שם הייתי משתגעת מהריח זה בין chalk farm ל- hampstead בתאבון

Sparker

New member
התשובה לשאלה החשובה ביותר...

אין כמו סקר מעניין בשביל לפתות גולשים...

סקאוזר

New member
או טו טו יגיע הקיץ

ובאמת אפשר לחסוך את מחירי גולדרס גרין בהזמנה ישירה מהארץ. את מגולדרס או מהנדון או ממקום אחר? נ.ב. פלאפל עם חריף אפשר אצלי בבית אם אתם רוצים, אבל זה יוצא יקר (אם אתם לא סטודנטים זה 50 פאונד ריטרן בוירג'ין מיוסטון.

סקאוזר

New member
חחחחחחח../images/Emo113.gif

קוטג' נורמלי לא אכלתי מאז נטשו רגלי את המולדת (לא יותר מדי זמן לאחור). אבל אם זה היה רק קוטג' הייתי מבסוט. כל מוצרי החלב כאן דפוקים, ואפשר לספור על כף יד את חנויות הקפה האיכותי הלא מימי והחזק.

למעלה