טבעי חלק או תלתלים?
R revixox New member 25/7/06 #58 תלתלים ../images/Emo3.gif גוף עם שרירים או גוף בלי? שרירים חחחחחחחחחח..
S Sahar Sweet Girl New member 26/7/06 #59 לא ממש אכפת- אבל שיהיה בינוני לא יותר מידי ולא שחיף כזה שיהיה בסדר לא ממש משנה לי הגוף את האמת.. שאלה מעצבנת חחחחח לראות בנאדם צוחק בזכותך או לראות בנאדם בוכה מהתרגשות ב=גללך?
לא ממש אכפת- אבל שיהיה בינוני לא יותר מידי ולא שחיף כזה שיהיה בסדר לא ממש משנה לי הגוף את האמת.. שאלה מעצבנת חחחחח לראות בנאדם צוחק בזכותך או לראות בנאדם בוכה מהתרגשות ב=גללך?
S Sahar Sweet Girl New member 26/7/06 #61 כדורגל מעניין יותר חחח ממ... מזרון מתנפח (זוגי כזה מהמתנפחים האלו הגדולים) או מזרון רגיל.?
S Sahar Sweet Girl New member 26/7/06 #69 קליפ כי זה כולל שיר חחח בייבי או הופ? (הערוצים של הקטנים חחחחחחחחחחחחחחחחח) נגמרו לי השאלות
S Sahar Sweet Girl New member 26/7/06 #76 פסח> יש פחות לי תיאבון חחח בגלל המצות זה לא טעים שונאת מצה עם שוקולד אם כבר בעעעעעעעעע טוב... מממ.... דלת מעץ או פלדלת?
פסח> יש פחות לי תיאבון חחח בגלל המצות זה לא טעים שונאת מצה עם שוקולד אם כבר בעעעעעעעעע טוב... מממ.... דלת מעץ או פלדלת?
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 26/7/06 #77 שמת לב שיש לי משפט נוסף בחתימה פלדלת בשר או חלב (אי אפשר שניהם)
ל ליאל666 New member 27/7/06 #79 לבן כי.. זה צבע יותר עדין.. על האש או אל המחבת? (או על התנור או כל מה שתרצו..)