ואם משעמם...שוב אני

Roi inc

New member
../images/Emo127.gif ואם משעמם...שוב אני

קיבלתי מייל מאחותי. מה שאמורים לעשות עם השאלון הזה הוא לעשות copy-paste, עונים על כל השאלות ולשלוח לכל החברים. זה ממש לא מכתב שרשרת, זה תרגיל ב "דע את חבריך"! בוודאי חלק מן התשובות עשויות להיות לא צפויות ואפילו מפתיעות. זה גם כיף וגם מקרב. אז הנה התשובות שלי: 1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -חצי האי סיני על שפת הים. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... -מיכתב שמצאתי שאימא שלי כתבה לאימה לאחר שמתה. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? -בוקסר שחורים וגופייה לבנה צמודה. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? -חזה ופופיק. 5. הדיסק האחרון שקנית ? -"The Emperors New Groove" (פס קול.) 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? -המדבר. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? -תחנה מרכזית חדשה בת"א + תחנה מרכזית לוד. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -כל חלק. 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -אינטליגנציה חובה. הופעה חיצונית +2 נק´. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? -לרוב בסביבות צהריים. 1-12. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? - "Sex And The City" 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? -על השולחן או מסביב
? -את המקרר. 13. זיכרון ילדות אהוב ? -סבא מביא לי אפרוחים מן השוק. 14. מה מצחיק אותך ? -חתולים בפאניקה. 15. מה ממש מכעיס אותך ? -אנשים שקרנים. אנשים טפשים. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? -(אני מנגן קצת על פסנתר) פסנתר. 17. אוכל אהוב ? -צ´יפס שעושים בבית ושניצל עם סומסום. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? -שסיפרתי לחבר שאני מאוהב בו שאני דו מיני. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? -לא יודע. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? -אופטימי. העניין ייבדק. 21. ספר ילדים אהוב ? - "Alice" 22. עונת השנה הכי אהובה ? - קיץ. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? -לשטוף כלים. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? -לדעת לעוף. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? -אין לי קעקוע. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? -כן. ולא יותר מידי. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... -אולי "אורי אור" של גפן. לא יודע. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? -ארכיטקט הפירמידה. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? -כלבים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? - "Blistex", מפתח, דאודורנט "Imporio"...יומן טלפונים. 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? - אף אחד. 32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? - אף אחד. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? -יום שישי. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? -לא אוהב לשיר. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? -בועתי. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? -יש לה אחלה חוש הומור. 37. גיבור אהוב ? -סבא יוסף. 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? -חוש הטעם. 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? -מרק תירס סיני. 40. על איזה הרגל היית מוותר ? -שיתוף פעולה עם שאלונים טיפשיים דוגמת זה. בברכת "דע את חברי פורומך" Love you all Roi incorporated

.m

New member
טוב, אז ככה:

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? לא משנה איפה, משנה עם מי. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "חייה את חייך כך שלא תצטער אם משהו שאמרת או עשית יפורסם בפומבי. גם אם הדברים שפורסמו אינם נכונים" "מה שהזחל מכנה סוף העולם - מכנה העולם פרפר" (שניהם מתוך "תעתועים" של ריצ´ארד באך) 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? מה שמחמיא לי. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? שפתים שדורשות נשיקה. 5. הדיסק האחרון שקנית ? קיבלתי במתנה (אתמול) את הדיסק החדש של לאה שבת עם הקדשה, והתרגשתי נורא...
6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? בחברת אנשים יקרים לי. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? בשמש. כל מקום בו יש שמש! בעיקר בים. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? לאורך הגב. 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? אינטליגנציה! 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? מוקדם מדי... 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? משתנה כל הזמן 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? את תחושת הביתית שיש בו. 13. זיכרון ילדות אהוב ? בגיל 3, בגלגל ענק עם אבא´לה. 14. מה מצחיק אותך ? הצחוק של לירוי25... 15. מה ממש מכעיס אותך ? טיפשות וחוסר סובלנות. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? פסנתר. בעיקר יצירות קלאסיות. 17. אוכל אהוב ? שוקולד. רצוי מעל ל- 75% מוצקי קקאו. ולחם טרי-טרי. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? סיוטי לילה. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? קייט וינסלייט. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? בודאי. 21. ספר ילדים אהוב ? "הנסיך הקטן" / אנטואן דה-סנט-אכזופרי. chronicals of narnia / סי. אס. לואיס 22. עונת השנה הכי אהובה ? חורף! 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? לשטוף ריצפה. פשוט לא עושה את זה. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? מסתפקת במה שיש לי, תודה. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? עדיין לא, אבל יהיה... 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? בקושי. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... לא שיר, אבל פרוזה: החלק הראשון של a season in hell מאת ארתור רמבו. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? פדריקו פליני. דני קיי. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? עט, ארנק, מברשת שיניים, דאודורנט, 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? רביעי
... וברצינות, אין יום שחביב עלי יותר מהאחרים. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? my way של סינטרה "אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה..." מתוך הכבש ה-16. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? אני. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? רק אחד? הוא פשוט מדהים!!! 37. גיבור אהוב ? סקרלט אוה´רה (חלף עם הרוח) 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? ריח. 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? שוקולד... 40. על איזה הרגל היית מוותר ? אכילה מתוך חוסר שקט.
mai

BlueCat

New member
אם רק לא היו כל כך הרבה שאלות...

הייתי בטוח עונה. אחלה שאלות, אבל יותר מידיי (אנשים, מה יש לכם משאלונים כאלה ארוכים???) אז אין לי כוח. אולי בהזדמנות אחרת.... נ.ב: מאי, את שלך אני גם אקרא יותר מאוחר. מעוד מעניין אותי אבל כרגע קצת עייף.

גם אני רוצה

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -כרמיאל עם אהובי. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד.... - שלהי המאה-ויסלאבה שימבורסקה. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? - מצידי תשנאו אותי, חולצת תנועה...שרוך אדום, חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה לה לה.... 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? - חזה, עיניים. 5. הדיסק האחרון שקנית ? - אלאניס מוריסט Under rug swept 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? - הגליל, הנגב. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? - תומך במאי- בשמש. וגם בטבריה וגם בבית הספר וגם בקרבת אנשים שמשדרים שליליות. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -הכתפיים והצוואר!!!!!! 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? - אינטליגנציה. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? - המף...תלוי אם יש בצפר ואם יש שעת אפס אבל בגלל שאין לימודים יותר אלא רק בגרויות זה 9-10-11... 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? - אלי מקביל הייתה האהובה, עכשיו סקס והעיר הגדולה. 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? - המף...נהיה מקורים- את מטהר המים
13. זיכרון ילדות אהוב ? -
עשיתם אותי עצוב..אפו(סבא יוסף) הולך איתי לגן משחקים שליד ביה"ס שלי שהייתי בכתה א´.. 14. מה מצחיק אותך ? - החבר ההכי טוב שלי. 15. מה ממש מכעיס אותך ? - קבעון, שקרנים וצבועים. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? - סקסופון!!! 17. אוכל אהוב ? - שניצל ופירה של סבתא. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? - שסיפרתי לאמא עליי, שסיפרתי בפעם הראשונה בעולם למישהו... 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? -וופי גולדברג(השחקנית האהובה עליי). 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? - למה להכנס לזה עכשיו??? אני לא מאמין באלוהים...וגם לא באפטרלייף...אבל מאמין באהבה וזה הכי חשוב. 21. ספר ילדים אהוב ? - צ´רלי ומכונת השוקולדה. 22. עונת השנה הכי אהובה ? -חורף!!!!!!!!!!! 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? - לזרוק אשפה. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? - קריאת מחשבות. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? - אין. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? - אני מאלו שמוכיחים כמעט תמיד את האמרה- גייז קנט קצ´ או טרו....לא זורק לא תופס. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... - "חתיכת שמים" של לאה שבת. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? - סבא הנרי שנפטר בשנה שנולדתי....הייתי רוצה להכיר אותו. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? - חתולים!!! 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? -דיסקמן, חפיסת סוללות, תיק מלא דיסקים של אלאניס וקווין וגם הדיסק באידיש של חווה...וגם יומן. 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? -אדם שיש לו יותר מידי זמן פנוי על הכתפיים. 32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? - כנ"ל 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? - ראשון. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? -Judy Garland-Get Happy 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? - איש. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? - אחלה אדם. 37. גיבור אהוב ? - פנינה רוזנבלום....נו בטח..נראה לכם?- החבר ההכי טוב. 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? - ריח 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? - סודה? המממף...ספרייט! 40. על איזה הרגל היית מוותר ? - תסלחו לי שאני אומר בדיוק את מה שמאי אמרה- אכילה מתוך חוסר שקט.

fayd הפשוש

New member
אני מת על שאלונים../images/Emo6.gif

1)אם יכולתה ליבנות בית איפה שתירצה איפה היתה בונה אותו? ברלין. 2)משהוא שקראתה ותיזכור תמיד... מיסדר אבריי האקסטזה, זה של סטיבן קינג. 3)מה אתה הכי אוהב לילבוש? דברים שניראים עליי טוב. 4)חלק פיסי אהוב אצל בניי המין שני, שער ועיניים, 5)מה הדיסק האחרון שקנית? החומה של הפינק פלויד, האוסף הרישמי של אבבא, וההופעה של יהודית רביץ. 6)מה המקום הכי אהוב אליך להיות בו? אמסטרדם בחורף, ואנ ייודע שזה נישמע קצת שחוק אבל תל אביב בזריחה! 7)המקום הכי פחות אהוב אליך להיות בו? נו באמת אייזה שעלה טיפשית הבית ספר ורופא שיניים. 8)באייזה חלק מהגוף הכי היתה רוצה לקבל מסג´? אני ישאיר את זה לדימיונכם האישי.... סתם סתם בכף הרגל. 9)מה חשוב לך יותר אינטילגנציה(יופי פנימי) או הופעה חיצונית? נו אני קצת שטוח אבל הופעה חיצונית מאוד משקת עצלי אבל אני גם לא יוכל לצאת אם בן אדם טיפש. 10)באייזה שעה אתה מיתעורר בבוקר? שמונה. 11)מה היא תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך? מאד טי וי והכי גאים שיש. 12)מה אתה הכי אוהב במיטבח? את החתול שלי על המקרר. 13)זיכרון ילדות אהוב? אותי עומד בשער של הגן ובתה שלי מאכילה אותי בננה דרך השער וצועקת על הגננת שהיא לא מקנחת לי את האף (נורא סימבולי אייך הסבתה שלי הגנה אליי) 14)מה מצחיק אותך? ידידה שלי: שלי שיודעת אליי הרבה דברים ותמיד יודעת להצחיק אותי. 15)מה מכעיס אותך? שמשקרים לי(כי אני תמיד יודע), והמורה שלי להיסטוריה. 16)אם יכולתה לנגן על כלי נגינה על אייזה היתה רוצה? אני כבר מנגן על פסנתר (roi unc אפשר לעשות דואט) והיתי רוצה לנגן בגיטרה חשמלית. 17)אוכל האהוב? סטייק. 18)הרגע הכי מפחיד בחיים שלך? הפעם הראשנה שהלכתי לאגודה. 19)אם היו עושים אליך סרט אייזה שחקן היתה רוצה שישחק אותך? איתן הוק אתם יודעים שחקנים נואשים עושים הרבה דברים לקבל את התפקיד גם טובות הנאה מסוימות.... 20)האם אתה מאמין בחיים שאחריי המוות? לא לא ממש. 21)ספר ילדים אהוב, פיטר פן. 22)מהיא העונה הכי אהובה עליך? החורף. 23)מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית? עבודות בית? מה זה? 24)אם היתה יכול לקבל כוח על טיבעי מה היתה בוחר? היכולת ליצור אש (שער כתום....) וליקרוא מחשבות. 25)אם יש לך קעקוע מהו? יש לי קעקוע של דרקון קלטי מימיי הבינים דיי גדול על הרגל בשחור לבן. 26)האם אתה יכול לעשות ג´נגלינג? לא! 27)שיר שהיתה רוצה להיות הכותב שלו.... שוו מסט גו און של קווין. 28)אדם מין העבר שהניתה רוצה ליפגוש, את קיפי קיפוד הישן אם הנעליי בית ולא הסניקרס המחרידות הללו. 29)מה אתה מעדיף כלבים או חתולים? כלבים. 30)מה נימצא איתך קבוע בתיק? דורקס, כסף, וקרם ידים (לא לא לזה אייזה ראש מלוכלך!) 31)מתוך אלה שתישלח להם את זה מי הכי סביר שיגיב? אחותי. 32 מיתוך אלה שתילח להם את זה מי הכי סביר שלא יגיב? חברים שלי. 33)מה היום הכי אהוב אליך בשבוע? שישי (כי מיצעד הגאווה תמיד נופל אליו ביי דאווי מי הולך השנה?) 34)שיר שאתה הכי אוהב לשיר? איז ארייניג מן וסרנייד של סטיב מילר) 35)מילה שתתאר אותך הכי טוב... פרובוקטיבי (ברוב המיקרים)! 36)כתוב דבר טוב אחד על מי ששלח את השאלון הזה... מממ טוב אני נורא אוהב שאלונים אז אחלה! 37)גיבור אהוב? איין לי גיבור. 38)אם היתה צריך לוותר על האחד מהחושים שלך מה זה היה? ריח או טעם. 39)אם תיתבע בנוזל שהוא לא מים מה זה הייה? זה לא לפורום...... 40)על אייזה הרגל היתה מוותר? עישון או כסיסת ציפורניים. טוב זהוא אתם עכשיו יודעים אליי כימעת הכל....

BlueCat

New member
אוקיי, אניתי וקראתי את של אחרים

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? כל מקום שבו אני ארגיש נוח ושייך. זה לא חייב להיות משהו גדול, יכול גם סתם להיות במקום שכוח-אל ונידח. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... לא יודע. מאוד אוהב לקרוא שירים אישיים ואמיתיים- הם משפיעים עליי בצורה חזקה. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? מה שנוח, מה שמתאים. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? עיניים. חזה-בטן. 5. הדיסק האחרון שקנית ? היה ממש מזמן. אני לא קונה יותר מידיי. 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? מרוחק ושקט. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? ללא ספק תחנה מרכזית חדשה ת"א. בכלל מקומות מהסוג הזה (עמוסים ולא מסודרים) גורמים לי הרגשה של אי נוחות ולחץ. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? גב תחתון 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? בלי שום ספק- אופי. היופי הוא רק בונוס 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? כשצריך אז מוקדם, אבל מעדיף בסביבות 11:00. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? תלוי מה מעניין כרגע. בדרך כלל קומדיות טובות וסדרות דרמה. לפעמים גם סרטים ותוכניות חינוכיות (כן, גם זה!). 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? לא ידוע. אין משהו מיוחד. 13. זיכרון ילדות אהוב ? החברים (חברות ליתר דיוק) בגן בקיבוץ. בכלל תקופה נהדרת. 14. מה מצחיק אותך ? כמעט כל דבר. אני אוהב לצחוק ואנשים מצחיקים אותי, גם אם הם לא ממש מתאמצים. 15. מה ממש מכעיס אותך ? טיפשות (לא בורות. יש הבדל) וחוסר צדק. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? או פסנתר או גיטרה. 17. אוכל אהוב ? כל מיניי. תלוי בתקופה. אבל לרוב את הרגילים- פסטה, שוקולד... האמת, אני די מכור למתוק. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? לא זוכר כרגע. לא יראה לי שיש משהו. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? מישהו שקצת מתוסבך עם עצמו. אולי אדם סנדלר. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? בודאי. כולל תיאוריות על למה ואיך... 21. ספר ילדים אהוב ? "שובי דובי" (מישהו מכיר?), "הנסיך הקטן" (למרות שקראתי אותו רק לפני שנה) אני בטח יזכר בעוד כמה שמות עוד כמה דקות. 22. עונת השנה הכי אהובה ? סתיו. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? לשטוף כלים. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? קשה לבחור... נגיד שלעוף. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין. אבל אם היה אז משהו סמלי בעל משמעות מסויימת לגביי. לא סתם ציור. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? אתם לא רוצים לראות אותי מנסה. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... לא יודע כרגע... משהו אישי ובעל משמעות. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? אין מישהו כזה. לא כרגע לפחות. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? כלבים. הרבה יותר נחמדים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? כלי כתיבה. ארנק. ת.ז. וכל מיני דברים למקרה צורך (גפרורים, פלסטרים...) ודברי ספציפיים שצריך לכל יציאה. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? שבת. לא בגלל העצלנות אלא בגלל היציאה מהמסגרת של הבי"ס. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? תלוי מה מתאים באותו רגע. לפי הסיטואציה או המצברוח עולה איזשהו שיר ופשוט נדבק. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? נוח/עמוק/הרמוני/שקט. לבחירתכם. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? מקווה להכיר אותו הרבה יותר טוב. 37. גיבור אהוב ? אין ממש. להגיד סופרמן? זה יהיה קצת אינפנטילי אבל שיהיה... 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? ריח. גם ככה כולם השאר לא משהו... 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? הממ... אופטימי משהו. נגיד שוקולד למרות שאם אני אטבע זה בטח יהיה בים. 40. על איזה הרגל היית מוותר ? עצבנות וחוסר שקט כשמשעמם (אתם לא יודעים למה זה עלול לגרום)

זורבבל

New member
כל כך הרבה שאלות, אבל השקעתי ../images/Emo6.gif

התשובות בפורמט נוח לקריאה: 1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? במקום גבוה שמשקיף בכיוון אחד לים, בכיוון שני לעמק ירוק ובכיוון שלישי לנוף הררי. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... שכחתי
3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? בוקסר וטי-שירט 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? הפנים 5. הדיסק האחרון שקנית ? Dire Straits 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? על הים (תרתי משמע) 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? מקומות רועשים, צפופים ומלאים בבני אדם. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? גב 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? אינטליגנציה. יופי ללא אינטליגנציה יש מספיק בפרסומות בטלוויזיה. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? מוקדם. יותר מידי מוקדם (5:30). 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? Start Trek - The Next Generation 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? כלום. שונא את המטבח. 13. זיכרון ילדות אהוב ? אני עדיין ילד. חכו עוד כמה שנים לפני שמתחילים עם הנוסטלגיה. 14. מה מצחיק אותך ? לא הרבה. 15. מה ממש מכעיס אותך ? מניפולציות ופוליטיקה. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? חמת חלילים. 17. אוכל אהוב ? פיצה. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? האזעקה הראשונה במלחמת המפרץ. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? את עצמי. אני הכי מתאים, לא? 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? כמו שכדור הארץ הוא שטוח. NEXT. 21. ספר ילדים אהוב ? אגדות האחים גרים. 22. עונת השנה הכי אהובה ? אביב 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? אני שונא את כולן במידה שווה. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? קריאת מחשבות ויכולת תעופה. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין לי קעקוע. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? ממש לא. אבל אני יכול לנסות
27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... הילדים של חורף 73 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? ארכימדס. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? כלבים. רק כלבים
30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? מפתחות, ארנק, פלאפון. 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? N.A. 32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? N.A. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? חמישי 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? למה שאני אשיר? לא מגיע לכם לסבול.
35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? נשמה 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? לא ממש מכיר אותו אבל הוא קצת מחורפן, במובן החיובי של המילה. 37. גיבור אהוב ? אין לי גיבורים, כולנו בני אדם. 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? ריח, הוא גם ככה לא קיים
39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? אם אני טובע אז מה זה משנה? 40. על איזה הרגל היית מוותר ? אין כזה. זורו

xanadu

New member
מה שיצא לי

התשובות שלי: 1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? על הר הכרמל. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... אני חושב שמות הזמיר 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? מכנסי פיל 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? פנים 5. הדיסק האחרון שקנית ? וזה באמת היה מזמן, האוסף של אירייז´ר. 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? העיר הגדולה, לא חשוב איזו. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? פארקים וגינות ציבוריות 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? בכתפיים גרררררררררר 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -אינטליגנציה, כמה שזה בון טון להגיד, אבל מה לעשות יופי חולף, את השכל רק האלצהיימר לוקח. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? כשהשמש בזנית, כלומר צהריים, אבל לא תמיד יוצא. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? שבוע טוב עם עליזה לביא, סתם. חוק וסדר. 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? לבשל, הכל! 13. זיכרון ילדות אהוב ? הילדות שלי מעולם לא נגמרה רשמית, עדיין בעיצומה. אבל סבתא שלי כבר לא מכינה לי שוקו כמו פעם. 14. מה מצחיק אותך ? כמה הומואי מצידי, צר לי, אבל סרטים של בט מידלר. גם כשהיא לא רוצה, היא מצחיקה. אגב, רמת אביב ג´ עדיין הסיטקום העברי הטוב ביותר של כל הזמנים אחרי קרובים קרובים. 15. מה ממש מכעיס אותך ? טפשות, בורות, צרות אופקים, בערות. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? צ´לו 17. אוכל אהוב ? מתוק והרבה 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? כששלחו אותי בבהילות לעשות סי טי ראש, מחשש לגידול. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? ג´וד לאו, I WISH 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? תנו לי לחזור אליכם לגבי זה. 21. ספר ילדים אהוב ? הרוח בערבי הנחל + הבית בקרן פו 22. עונת השנה הכי אהובה ? - קיץ. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? לנקות אבק 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לנדוד בזמן. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? 1. על כתף ימין, גלגל המזלות מקלפי טארוט. 2. על כתף שמאל, סמל האומממממממממממממממממממ 3. על הגב באמצע עין מצרית, עינו הימנית של מלך הירח. 4. על הבטן, ינשוף יושב על ענף שקוראים לו גרגורי והוא יודע לכתוב יום רביעי 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? גם ככה הכל נופל לי מהידיים, אז ג´אגלינג אתם רוצים שאני אעשה? 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... שיר לערב חג של תרצה אתר. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? מי שבאמת ירה בקנדי 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? -כלבים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? פלאפון, מפתחות, דיסקמן, טישו, מטבעות מסוגים שונים 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? - אף אחד. 32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? - אף אחד. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? -יום שישי. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? -אוהב לשיר בעיקר בקול רם ובזיופים 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? - נצנץ 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? -טוב? סאדיסטית שכמוה. 37. גיבור אהוב ? -אמא שלי. 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? -ריח 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? -משהו שעשוי מביצים, שמנת מתוקה, חלב וסוכר. 40. על איזה הרגל היית מוותר ? -לעשות בלגן.

אלי פלס

New member
מה זה? שיעורי בית../images/Emo35.gif

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -להעביר את מדרחוב נחלת בנימין לחוף הים בהרצליה ולבנות שם את הבית שלי. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... -משהו שכתב לי הבוס האחרון שלי כשנפרדתי ממנו. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? -את המכנסיים הכתומות המזעזעות והחדשות שלי עם גופיה לבנה. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? -הגב התחתון. 5. הדיסק האחרון שקנית ? -קיבלתי מתנה את פס הקול של הבורגנים. מזעזע. 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? -הבית. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? -כשעבדתי - המשרד. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -היד. 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית? -אני לא יכול לענות על זה אבל בדרך כלל אני שם לב קודם כל להופעה החיצונית. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? -אם ישנתי בלילה, 9:00, אם לא ישנתי - 15:00. 11. תוכנית טלויזיה אהובה? -אוז. 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח? -את התנור והכיריים. 13. זיכרון ילדות אהוב? -אין כזה. 14. מה מצחיק אותך? -בשלב זה, הסטרייט. 15. מה ממש מכעיס אותך? -בשלב זה, הסטרייט. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה? -צ´לו. 17. אוכל אהוב? -לא עולה לי שום דבר כרגע. 18. רגע הכי מפחיד בחייך? -לספר לעצמי שאני הומו. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? -האריסון פורד. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות? -לא. 21. ספר ילדים אהוב? -אין. 22. עונת השנה הכי אהובה? - קיץ. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית? -אני די אוהב את עבודות הבית אבל...קיפול כביסה. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר? -לקרוא מחשבות. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא? -צ´ה גווארה. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג? -לא. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... -"אישה לויתן" של עברי לידר. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש? -את הסבא שלי. אבא של אמא שלי... 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים? -כלבים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק? -דיאודורנט. ליפ-גלוס. סיגריות. מפתחות. ארנק. 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? 32. מי הכי פחות סביר שיגיב? -אני לא אשלח את זה לאף אחד. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? -יום חמישי. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר? -אין אחד כזה. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב...? -שאפתן. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה? -ההודעות שלו כאן מעניינות אותי בדרך כלל. 37. גיבור אהוב? -רובין הוד. 38. אם היית צריך/ה תר על אחד מחמשת החושים שלך ...? -חוש הטעם. 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה? -חלב קר. 40. על איזה הרגל היית מוותר? -גלישה באינטרנט.
וואו. אני לא מאמין שגרמת לי לשבת בארבע לפנות בוקר ולענות על השאלון המטומטם הזה... יום נפלא.

Liroy25

New member
דע את לירוי

בסביון, כפר שמריהו, כפר סבא או בוסטון.
"פרחים בעלית הגג".
פיג´מה סטייל "אלי מקביל".
חזה וישבן.
"ווסטלייף".
בבית.
רופא שיניים.
כפות רגליים.
אינטליגנציה, על כל הזוועה ההומור כבר יכסה.
8:00
"דיג´ימון", "וויל וגרייס".
את המקרר.
כשנישקתי את חני במעלית בכיתה א´.
הכל!
שאישה מנסה לעשות רוורס בכביש חד סיטרי, תורים בסופרמרקט, איחורים.
סקסופון.
שוקולד והפסטה של אמא.
כששוחחתי בטלפון וגיליתי גמל שלמה על האנטנה.
את ג´וש מ"הארון של ורוניקה".
כן.
כיפה אדומה.
סתיו.
חלונות.
לעוף.
לא.
לא. טוב נשבר לי...

fayd הפשוש

New member
לירוי אני גאה בך (במלאו מובן המילה)

פרחים בעלית הגג זה הספר האהוב אליי רציתי לירשום אותו אבל אז חשבתי לעצמי כמה הומו עוד אפשר להיות
בקיצור לירוי אתה נהדר ווירג´יניה אנדרוס היא סופרת מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחלה ספר

אבל המשך הסידרה די משעמם. הספר השני עוד בסדר אבל בשלב מסוים זה נעשה יותר ויותר דיכאוני ולא ברור (חצי מהדמויות משתגעות והחצי השני מת) אז היה עדיף להשאיר את פרחים בעליית הגג וGARDEN OF SHADOWS (זה שלפני פרחים).

Liroy25

New member
ואם כבר וי.סי. אנדרוס

קראתי את כל הספרים שהיא הוציאה כולל את אילו שלא שייכים לסדרה של "פרחים בעלית הגג". די שעשע אותי שצורת הכתיבה שלה די היתה זהה בכל אחת מהסדרות - הדמות הראשית היא גיבורה בעלת כשרון אומנותי כל שהוא (רקדנית, זמרת, ציירת), הפעם הראשונה שלה היא בדרך כלל לא ממש מרצונה וכיוצ"ב. אבל היא מלכה אין ספק!

לירונר

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? לבנות בית על צוק שנמצא ביער , שמשקיף לאגם (ממ.. תחי שוייץ) משהו שקראת ותיזכור תמיד המאמא של מרמלד - "אתה ילד מטומטם" מה אתה הכי אוהב ללבוש? ג´ינס צמוד עם טי-שירט חלק פיסי הכי אהוב אצל בן מינך פופיק הדיסק האחרון שקנית ? dream theater - awake המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? במיטה של החבר....
המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו..? אהמ בית הספר אהמ... באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´? בצוואר... (כולל נשיקות מדי פעם אם אפשר...
) מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית? אין תגובה.... באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? שישרף בית הספר (זה אומר שבשעה 7 וחצי)... תוכנית טלויזיה אהובה ? סקס והעיר הגדולה מה אתה הכי אוהב במיטבח ? כשאני אדע לאיזה תחום זה משתייך (פושטקים !!!), אני אענה על זה... זיכרון ילדות אהוב ? השכנים הכוסונים שלי... מה מצחיק אותך ? הוא-
מה ממש מכעיס אותך ? כשמישהו מתקשר בזמן הסקס (אני מקווה שדיזי דן ואיריס יבינו סופסוף...
) אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? תופים אוכל אהוב ? הצ´יפס שלי, והשניצל שלי הרגע הכי מפחיד בחייך ? כשספרתי לידידה טובה שלי שאני הומו (משום מה שכחתי שאני בכלל דו...) אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? יש מישהו כמוני
אין סיכוי... האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? אולי.... ספר ילדים אהוב ? דירה להשכיר- לאה גולדברג עונת השנה הכי אהובה ? ח-ו-ר-ף מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? להחליף מצעים... אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לעוף... אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין לי קעקוע. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? לפעמים... (אני מיוחד, אתם יודעים..) שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... i wanna know what love is -foreigner אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? שלמה המלך את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? כלבים מה נמצא קבוע איתך בתיק ? ווזלין (סוטים !! ראשים כחולים !! למריחה על השפתיים...), מפתחות, כסף ופלאפון מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? למה לשלוח? חצי מהמדינה פה בפורום... מי הכי פחות סביר שיגיב ? החצי השני של המדינה... היום הכי אהוב עליך בשבוע...? יום שבת... שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? שאני אבייש את עצמי לפני כולם פה
הייתם רוצים.... מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? לירון כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? אני מכיר את האח של מי ששלחה את זה, אני יכול להגיד עליו שהוא מ-ד-ה-י-ם גיבור אהוב ? אמא... אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? חוש הזנות... אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? קולה...(בעצם אני לא אטבע, כי לא ישאר..) על איזה הרגל היית מוותר ? על הרגל "הקונדום בתיק ולא הוצאתי אותו" מקווה שלמדנו, החכמנו, והפמנמנו (לפחות אני...)

Roi inc

New member
איזה חמודייייים אתם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

Roi incorporated

עוד מבחן?!

ואני לתומי חשבתי חשבתי שסיימתי עם המבחנים
1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? ברילוצ´ה, ארגנטינה.
2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "שבועת רחל"
3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? לא יודעת, אבל שיהיה סגול
4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? עיניים ושפתיים.
5. הדיסק האחרון שקנית ? Goo Goo Dolls - ego, option, art and commerce
6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? בים.
7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? כל מקום שיש בו יותר מדי אנשים.
8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? כל חלק.
9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? שניהם.
10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? בסביבות 8-9.
11. תוכנית טלויזיה אהובה ? חברים (למרות שבזמן האחרון זה יותר THE REAL WORLD וROAD RULES אבל זה לא נחשב
)
12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? לא אוהבת את המטבח
.
13. זיכרון ילדות אהוב ? לנסוע לדודים שלי במושב ולרוץ בממטרות.
14. מה מצחיק אותך ? כשהחתול שלי רץ, מחליק על הרצפה ואז מתנגש בקיר.
15. מה ממש מכעיס אותך ? אנשים טיפשים.
16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? גיטרה.
17. אוכל אהוב ? אורז.
18. רגע הכי מפחיד בחייך ? לא זוכרת...
19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? ג´וליה סטילס.
20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? עוד לא החלטתי.
21. ספר ילדים אהוב ? פיטר פן.
22. עונת השנה הכי אהובה ? חורף.
23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? כלים.
24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לדעת לעוף.
25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין לי.
26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? כן.
27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... WISH U WERE HERE של פינק פלויד
28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? שייקספיר
29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים.
30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? labello,ליפ גלוס, מסקרה סגולה, דיסקמן, מצלמה (לא ברור למה) ומפתחות.
31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ?
32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? אני בטח לא אשלח את זה...
33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? יום שישי.
34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? שירים מסרטי דיסני.
35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? אדישה.
36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? עכשיו הבנתי למה השאלון הזה! השאלות האחרות הן סתם, זה הכל בשביל שתקבל מחמאות!
37. גיבור אהוב ? פיטר פן.
38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? ריח
39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? שמפניה
40. על איזה הרגל היית מוותר ? להפסיק להשאיר הכל לרגע האחרון.

BlueCat

New member
אוקיי, מה זה אומר עלינו?

מי מתנדב לתת ניתוח אופי ואישיות על כל אחד מהעונים? אני יכול לענות בכלליות- משעמם לנו אז אנחנו עונים על שאלונים. מה שמזכיר לי שהחודש עניתי על יותר מידיי שאלוני. מהשאלונים כאן בפורום, דרך שאלונים של בנות מגמת סוציולוגיה ועד שאחון על מסטיק (!) חדש שרוצים לשווק. זה לא בריא. ממש לא בריא.

9סנורקה9

New member
פעם ראשונה שעשיתי כ"כ הרבה הגהה....

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? מושב. לא רחוק מהים. הרבה דשא, אוויר טוב, אנשים טובים והמון טבע.
2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "מר אל, כאן אנה"
3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? בגדים נוחים, ועדיף כאלו שמחמיאים.
4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? שפתיים, עיניים וכפות ידיים.
5. הדיסק האחרון שקנית ? קיבלתי מחברים ליום ההולדת דיסק עם אוסף שירים, כדי שאתחיל להקשיב למוזיקה לשם שינוי.
6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? כל מקום שאני מרגישה בטוחה ושטוב לי.
7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? איפה שאני לא רצויה+מקומות חשוכים ונידחים
8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? הצוואר והכתפיים, והגב התחתון.
9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -אינטליגנציה חובה. גם הופעה חיצונית לא נפקד מקומה.
10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? בד"כ שבע בבוקר. לארונה בשעות הבוקר המאוחרות, 11-12.
11. תוכנית טלויזיה אהובה ? אי אר
12.מה אתה הכי אוהב במיטבח ? המקרר על תכולתו.
13. זיכרון ילדות אהוב ? כשהמטפלת שלי הגישה לי ארוחות לאמבטיה.
14. מה מצחיק אותך ? -חיות בפאניקה והאחים שלי.
15. מה ממש מכעיס אותך ? כשעובדים עליי, צביעות וטיפשות.
16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? כינור.
17. אוכל אהוב ? האוכל של אחי (ועדיפות לאוכל איטלקי)
18. רגע הכי מפחיד בחייך ? מפגש עם סוטה, כשהסכנה הייתה ריאלית מדי.
19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? ג´נין גרופלו
20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? אין לי מושג
21. ספר ילדים אהוב ? העץ הנדיב והאגודלים של טייסטו
22. עונת השנה הכי אהובה ? אביב.
23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? ספונג´ה.
24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? קריאת מחשבות ומציאת דברים שאבדו לי.
25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין לי קעקוע.
26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? תלוי ביום ותלוי מה. בקושי.
27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... כל החבר´ה.
28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? ממציא צבעי האצבעות (וסבתא).
29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? כלבים.
30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? לבלו, מפתח, תעודות, סוללה למכשיר שמיעה(בחלומות... תמיד אין כשאני צריכה).
31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? אף אחד.
32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? אף אחד.
33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? יום שישי.
34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? עניין של זמן.
35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? מרחפת.
36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? לא מכירה אותו... אבל ישנם גלי הערצה היסטריים סביבו בפורום הזה.
37. גיבור אהוב ? המטפלת שלי.
38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? חוש השמיעה.
39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? רוטב עגבניות.
40. על איזה הרגל היית מוותר ? לדחות הכל לרגע האחרון או לאחר כך.

MARMELAD

New member
התשובות שלי:

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? הרצליה פיתוח (כן כן) 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... פו הדב, פיטר פן, מסעותיו של גוליבר - בגרסאות המקוריות 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? מה שיהיה לי נוח 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל בני מינך ? אין שום חלק ספציפי. זה צריך לבוא בחבילה אחת. 5. הדיסק האחרון שקנית ? הורדתי מהאינטרנט את החדש של אמינם. וקניתי... נדמה לי האחרון היה יהודית רביץ בהופעה חיה. 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? סיני, ללא ספק 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? שדות תעופה בלי חדרי עישון 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? לא יודע, איזו מין שאלה זאת? (אני מתפתה לכתוב - "בזין") 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? הופעה חיצונית, ברור. להשכלה שלו אני כבר אדאג. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? תלוי בעבודה. מבחינתי - בצהריים. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? היפים והאמיצים (בושה, אני יודע) 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? לראות מישהו שאני אוהב מכין אוכל. ואז לאכול איתו. 13. זיכרון ילדות אהוב ? התמימות 14. מה מצחיק אותך ? חלק מהאנשים שפגשתי באינטרנט. יש ברשת ריכוז של טיפוסים... השם ישמור 15. מה ממש מכעיס אותך ? שאומרים לי שעישון זה מסוכן לבריאות. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? מפוחית 17. אוכל אהוב ? כל דבר של אמא 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? חפשו במאמרי הפורום את "היום המפחיד ביותר בחיי". והתשובה בקיצור - להינעל. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? אוי. נראה לי שריבר פניקס (SOB). השאלה היא את מי ילהקו לתפקיד בראד. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? משתדל 21. ספר ילדים אהוב ? ספר סיפורי הענקים. לא נראה לי שזה עוד קיים. 22. עונת השנה הכי אהובה ? קיץ 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? להתחיל 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לעוף, רק לעוף. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? חס ושלום 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? בטח. אבל די גרוע. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... כתבתי אותו כבר 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? צביקה פיק 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? מפתחות היום הכי אהוב עליך בשבוע...? שבת 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? כל מה שיש ברדיו. אני שר באוטו כל הדרך 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? אחת??? NEVER 37. גיבור אהוב ? מוגלי 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? חוש הריח (גם ככה הוא לא עובד משהו אצלי) 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? אני מקווה שלא דם (שלי) 40. על איזה הרגל היית מוותר ? לענות על שאלונים

dodobird

New member
מה איתי מה איתי מה איתי ../images/Emo35.gif

1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? משהו נידח- אולי איפושהו בקנדה, או אולי- איך קוראים לעיירה מ´חשיפה לצפון´?. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... הממ... קשה לבחור... נלך על "כמעיין המתגבר". 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? שרוואל...אחחח האוורור... 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? עיניים, ללא ספק. 5. הדיסק האחרון שקנית ? טוב , לא ממש קניתי, יותר "השאלתי" מהחבר... לא שאני אחזיר לו... סזריה אוורה. 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? בואדי ליד הבית שלי בחיפה. טבע פראי באמצע העיר.למה בת"א אין כזה?
7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? רועי, כמוני כמוך -תחנה מרכזית חדשה בת"א.למרות שמשה44 כנראה יתנגד
8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? כתפיים וצואר. בא לי למות כמה שאני תפוס.
9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? אינליגנציה (=יופי פנימי)??? איזה מין משוואה זאת?? טוב, לא נהיה קטנוניים. יופי פנימי. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? בבית התלוי לא מדברים על חבל. 3 ורבע בבוקר. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? כן כן, אני שטחי וצפוי. סיינפלד
מה אתה הכי אוהב במיטבח? את ה... את ה... את הארונות הדקורטיביים עם מוטיב הסוכריה על מקל שלנו
13.זיכרון ילדות אהוב ? אמא שלוקחת אותי לחוף השקט בחיפה (היום הדתיים התשלטו). 14. מה מצחיק אותך ? "ברידג´ט ג´ונס", הספר. צחקתי ברכבת בקול רם, ממש פדיחה
15. מה ממש מכעיס אותך ? צדקנים, טפשים 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? חליל 17. אוכל אהוב ? משהו אפוי וחם ... מממ...
18. רגע הכי מפחיד בחייך ? יש לי זיכרון סלקטיבי... אבל ממה שאני זוכר, כשהלכתי לקבל תוצאות של בדיקת איידס. רעדתי בלי שליטה. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה" ...? מי דרמה קווין? אולי... טים רובינס! לא דרמה קווין אבל מתאים. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? כן. 21. ספר ילדים אהוב ? "קִשקוּש בָּלַבּוּש". איך בסוף אתה צריך פשוט להיות אתה. 22. עונת השנה הכי אהובה ? חורף. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? ספונג´ה. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? -לדעת לעווווף.|ינשוף| 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין לי קעקוע. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? ממש לא. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... נראה לי שזמר שלוש התשובות של אלתרמן. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? סוקרטס. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? פלאפון, מפתחות, ארנק, משקפשים (כשאני לא מאבד אותם) 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? אנשים כאלה מגניבים עם מלא חיים כמו אלה כאן בפורום
32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? שותפה שלי. אישה עסוקה וחשובה. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? יום שישי. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? משתנה. עכשיו- spread a little happiness של סטינג. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? וואי וואי וואי. פולני. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? מותק של בחור. 37. גיבור אהוב ? סופרמן! 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? נראה לי ריח. 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? משהו שיהרוג אותי מהר. ציאניד? 40. על איזה הרגל היית מוותר ? חוסר התיחסות לשעות שינה שלי.
כן!! יששש! הללויה! נגמר סופסופ

למעלה