../images/Emo127.gif ואם משעמם...שוב אני
קיבלתי מייל מאחותי. מה שאמורים לעשות עם השאלון הזה הוא לעשות copy-paste, עונים על כל השאלות ולשלוח לכל החברים. זה ממש לא מכתב שרשרת, זה תרגיל ב "דע את חבריך"! בוודאי חלק מן התשובות עשויות להיות לא צפויות ואפילו מפתיעות. זה גם כיף וגם מקרב. אז הנה התשובות שלי: 1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -חצי האי סיני על שפת הים. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... -מיכתב שמצאתי שאימא שלי כתבה לאימה לאחר שמתה. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? -בוקסר שחורים וגופייה לבנה צמודה. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? -חזה ופופיק. 5. הדיסק האחרון שקנית ? -"The Emperors New Groove" (פס קול.) 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? -המדבר. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? -תחנה מרכזית חדשה בת"א + תחנה מרכזית לוד. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -כל חלק. 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -אינטליגנציה חובה. הופעה חיצונית +2 נק´. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? -לרוב בסביבות צהריים. 1-12. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? - "Sex And The City" 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? -על השולחן או מסביב
? -את המקרר. 13. זיכרון ילדות אהוב ? -סבא מביא לי אפרוחים מן השוק. 14. מה מצחיק אותך ? -חתולים בפאניקה. 15. מה ממש מכעיס אותך ? -אנשים שקרנים. אנשים טפשים. 16. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? -(אני מנגן קצת על פסנתר) פסנתר. 17. אוכל אהוב ? -צ´יפס שעושים בבית ושניצל עם סומסום. 18. רגע הכי מפחיד בחייך ? -שסיפרתי לחבר שאני מאוהב בו שאני דו מיני. 19. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? -לא יודע. 20. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? -אופטימי. העניין ייבדק. 21. ספר ילדים אהוב ? - "Alice" 22. עונת השנה הכי אהובה ? - קיץ. 23. מה אתה הכי פחות אוהב מעבודות הבית ? -לשטוף כלים. 24. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? -לדעת לעוף. 25. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? -אין לי קעקוע. 26. האם אתה יכול לעשות ג´אגלינג ? -כן. ולא יותר מידי. 27. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... -אולי "אורי אור" של גפן. לא יודע. 28. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? -ארכיטקט הפירמידה. 29. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? -כלבים. 30. מה נמצא קבוע איתך בתיק ? - "Blistex", מפתח, דאודורנט "Imporio"...יומן טלפונים. 31. מתוך אלה שתשלח להם את זה... מי הכי סביר להגיב ? - אף אחד. 32. מי הכי פחות סביר שיגיב ? - אף אחד. 33. היום הכי אהוב עליך בשבוע...? -יום שישי. 34. שיר שאת/ה הכי אוהב/ת לשיר ? -לא אוהב לשיר. 35. מילה אחת שתתאר אותך הכי טוב... ? -בועתי. 36. כתוב דבר אחד טוב על מי ששלח לך את האי-מייל הזה ? -יש לה אחלה חוש הומור. 37. גיבור אהוב ? -סבא יוסף. 38. אם היית צריך/ה לוותר על אחד מחמשת החושים שלך ... ? -חוש הטעם. 39. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? -מרק תירס סיני. 40. על איזה הרגל היית מוותר ? -שיתוף פעולה עם שאלונים טיפשיים דוגמת זה. בברכת "דע את חברי פורומך" Love you all Roi incorporated
קיבלתי מייל מאחותי. מה שאמורים לעשות עם השאלון הזה הוא לעשות copy-paste, עונים על כל השאלות ולשלוח לכל החברים. זה ממש לא מכתב שרשרת, זה תרגיל ב "דע את חבריך"! בוודאי חלק מן התשובות עשויות להיות לא צפויות ואפילו מפתיעות. זה גם כיף וגם מקרב. אז הנה התשובות שלי: 1. אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -חצי האי סיני על שפת הים. 2. משהו שקראת ותיזכור תמיד... -מיכתב שמצאתי שאימא שלי כתבה לאימה לאחר שמתה. 3. מה אתה הכי אוהב ללבוש ? -בוקסר שחורים וגופייה לבנה צמודה. 4. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? -חזה ופופיק. 5. הדיסק האחרון שקנית ? -"The Emperors New Groove" (פס קול.) 6. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? -המדבר. 7. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? -תחנה מרכזית חדשה בת"א + תחנה מרכזית לוד. 8. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -כל חלק. 9. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -אינטליגנציה חובה. הופעה חיצונית +2 נק´. 10. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר ? -לרוב בסביבות צהריים. 1-12. 11. תוכנית טלויזיה אהובה ? - "Sex And The City" 12. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? -על השולחן או מסביב