המלצות

נירש

New member
המלצה - אתר סרטונים + סרט

אתר מצוין עם המון (כלומר ג´יגות) של סרטים מתחרויות וושו ועוד כל מיני. מדגים כל מיני סגנונות קונג פו ושיטות אחרות... אה, ואם כבר המלצתי, אז לכו לראות את הסרט Kung Pow כשיגיע לארץ - מומלץ בחום! הסרט הוא פארודיה על סרטי קונג פו והוא ממש מצחיק. גם האתר שלו ממש טוב...

יעל :-)

New member
האתר לא עולה

האתר המצוין עם הסרטים לא עובד. האם זה רק אצלי או שיש איזו טעות בכתובת?

היי ניר, כמה שאלות!

האם הסרט Kung Pow יגיע לארץ לקולנוע? האם הסרט יש בו מכות אמיתיות של קונג פו?? שלך באהבה, עידודו הלוחם

נירש

New member
לגבי האתר והסרט

האתר די רעוע, ונופל לעיתים קרובות לצערי. פשוט תנסו שוב ושוב, זה יעלה בסופו של דבר... לגבי הסרט - איך להסביר... מה שעשו זה לקחו סרט קונג פו סיני משנת 75´, דיבבו אותו, ושילבו בתוכו שחקן אמריקאי. ככה שיש שם סצינות של מכות, כמו בכל סרט קונג פו, אבל זה יוצא די הומוריסטי (ומי שראה את סצינת הקרב עם הפרה יודע על מה אני מדבר...
). זה פארודיה, אחרי הכל, לא סרט מכות תכל´ס. אז מי שהולך לראות אותו - שידע מראש למה הוא הולך... אני מאוד נהניתי ממנו. אין לי מושג אם הוא יגיע לארץ - אני מקווה שכן.

deep ocean

New member
../images/Emo127.gif המלצות ../images/Emo127.gif

יש לכם ספר שרציתם להמליץ עליו? דיסק? שיר אהוב? פורום? פעילות מסויימת? חוג שאתם הולכים אליו? בהייה בשקיעה? התפלשות בחול? קימה בחמש בבוקר לצפות בזריחה? כל דבר שאתם רוצים להמליץ עליו - שרשרו לכאן

למעלה