בלהבלהבלהבלהבלהבלה

בדיוק הפניתי אליך שאלה למעלה.אני מסכימה ש..

אתה אדם די חמוד וסימפטי עד ש..

אם את מתכוונת לכך, שלפעמים אני מתבטא בחריפות

נגד סער. אז זה בגלל שאלו הדברים שאני חושב, ואף אחד לא משפיע עלי לומר את הדברים באופן הזה!

אני מדברת על אווירת הפורום שלפעמים מוציאה גם

ממך סגנון אני מאמינה וגם רוצה להאמין שפחות מאפיין אותך ובכללי לי למשל נחמד להעביר אתך כאן דעות למרות שאנחנו ברב הדברים לא באמת מסכימים וזה אחלה(לא חומוס..;)

תראי, אני בן אדם עם רגשות, וללא ניסיתי להתכחש

לזה ולכן, כשיש דברים שמאוד מרגיזים אותי, אני עונה בהתאם! כי זה מה שאני חש, ולא כי אני מושפע ממישהו.

בסדר אם זה מה שאתה מרגיש,בעיניי עדיין..

לרוח הרווחת ולסגנון השולט פעמים רבות בפורום יש השפעה..אפילו בתת התודעה על דרך ההתנהלות כאן פעמים רבות..זו דעתי. ולא כיוונתי לכך שאין לך דעה עצמאית משלך.

יכול להיות שלפעמים דברים שנכתבים כאן מחדדים

אצלי יותר את מה שאני חושב ממילא. אך בגדול, אני משתדל לכתוב רק את הדברים שאני מאמין בהם, וכפי שאני מבין אותם. יום טוב ושבת שלום לך, אני חייב לזוז..

itzik531

New member
הוא סטודנט לראיית חשבון

לפחות היה עד כניסתו למה אתה חושב שצריך להיות יותר אנטלגנטי כדי ללמוד פסיכולוגיה מה היהירות הזאת

susu281

New member
קודם כל אין סטודנט לראית חשבון

אלא סטודנט לחשבונאות ואחרי סיום לימודי החשבונאות עוברים בחינות קשות מאד וסטאג' בדרך לקבלת תואר רואה חשבון. דוקא שמעתי שאלירז רשום באוניברסיטה הפתוחה שאפילו לא דורשת תעודת בגרות ובכלל לא לומדים שם חשבונאות עובדה שכל הסמסטר שזה שיא הלימודים הוא ישב סגור אצל האח הגדול. מה שכן בר מזרחי החברה/אקסית/ המנצלת של אלירז אכן לומדת חשבונאות שנה ב' במכללה למינהל אולי משם הוא שאף את ההמצאה הזאת. אשמח לדעת אם למישהו יש מידע אחר סו

רעם הגלשן גם אני בדיעה שלך, לי נראה

כבר אבסורדי מה שהולך כאן, אתמול נבהלתי מהבהלה של אלירז, וזה מראה כמה שזה יצא מפרופורציות.

Daria83

New member
ובת כמה את שיליי?ואיזה ניסיון יש לך בפסיכולוג

בפסיכולוגיה? דעות זה כמו גזים....לכולם יש ובכמויות. זה לא מה שעושה הבדל בחיים!

אני צעירה, אבל מרגישה שיש לי כאן

ראש בוגר (יותר מהרבה אנשים שכותבים כאן) אני מייד נכנסת לפרופורציות, לא רואה בתוכנית הזאת יותר ממה שהיא, מצטערת, בעוד 10 חודשים בערך תהיה תוכנית חדשה, וכולם יישכחו!

התכנית הזאת באמת לא יותר ממה שהיא.

אך ישהלערוך הפרדה בין התכנית עצמה, לבין הבחור הנפלא והיקר כ"כ שגילינו שם.

Daria83

New member
שילייי, זוכרת ממך הרבה קללות, השמצות ובעיקר

חוסר בגרות ונפילה תלולה לתוך סטיגמות. לעומת אחרים שמצליחים לראות לעומק ומעבר לסטיגמות

schmoopy

New member
נראה לי שאתה במקצוע הלא נכון

אלירז מבלי ללמוד יכול ללמד אותך משהו על פרקטיקה, משהו שלך כנראה לא יהיה לעולם, בגלל זה אתה כ"כ מתקשה, זה משהו שנולדים איתו ולאלירז זה בא בקלות מרובה. לגבי הערצה, אני חולקת על דעתך גם, אני חושבת שיש פה הזדהות עם דמות שמייצגת טוב, מול הון של רוע בעולם. קצת אור שאולי מבריח הרבה מהחושך. אנשים צמאים לפשטות, לכנות, למה שהיה פעם, לתום וליושר שכ"כ חסר בעולמנו. הביקורת שלך שטחית, סורי.

למעלה