בלהבלהבלהבלהבלהבלה

susu281

New member
נגמר האח הגדול

עכשיו מדובר בתופעה שמנסים להפוך אותו לגיבור תרבות סלב ,מנחה מהולל ,מבין ברדיו ספורט משחק ומה לא.

shouldistay

Active member
אתה אמרת:

"קשה להאמין שאנשים נורמטיבים מצביעים לדבר כזה".... ולזה עניתי לך.

susu281

New member
כנראה שפעם אנשים לא ראו אותו ככזה

למרות שסער בבית האח הגדול הזהיר את כולם שאלירז הוא ערס ומי כמוהו יודע כעו"ד שמתעסק איתם בבתי המשפט.

רקלוש

New member
עו"ד דמיקולו אם היה חריף שכל מה שנקרא "כריש"

לא היה מביא עצמו למצבים המביכים שהביא את עצמו אלייהם...ושלא מפסיק והפסיק לירות לעצמו ברגל... לא נראה לי שאחרי התכנית יהייה מישהוא שירצה שהואשירצה בייצוגו..

דווקא אחריי שראיתי איך ראיין את אלירז

התגלה עורך דין מעולה, שאל שאלות חזקות(אלירז התבלבל ולא ידע כל כך לענות בבית משפט כבר היה נאדם מזמן)שאלות נוקבות, לדעתי קצת ריחם עליו, מומלץ בחום על עורך דין סער שיינפיין.

שקוף שהיא קרובת משפחה הוא

מטקבקת בשכר - אין מצב שללא אחד מהמניעים הללו (ובהנחה שמדובר באדם שמצב נפשי ותפיסת מציאות תיקנית ) - האינסוף תגובות המגוחכות האלה היו נמשכות.

סוסו ושיליי הם חברים הפתאטיים של סער

ראינו אותם בפרק האחרון אפשר פשוט לא להתיחס לקישקוש של חבורת האפסים האלה אפשר להבין: הם עדיין כואבים את ההפסד הצורף של חבר שלהם....

itzik531

New member
אים היה עורך דין טוב היה מנהל ויכוח אים עדנה

ולא מתנהג כמו דיקטטור ומנסה לסתום לה את הפה זה לא לעמוד מולה זה לברוח מעימות כמו שפן

shouldistay

Active member
מה רע בערס? לא שאלירז הוא כזה

לא אכפת לי שיכניסו גם אסיר משוחרר. אם ההתנהלות שלו בבית היא התנהלות שראוייה לזכייה = אני אצביע לו. עוד לא הבנת ששופטים ומצביעים לפי ההתנהלות בבית ולא לפי דברים שנכנסת איתם לבית? (כמו רהיטות, קצונה, תואר אקדמאי וכו') אחרת בשביל מה לנהל תוכנית? אולי ניתן לסער כבר את הפרס?

ואת סוסה מתוסכלת, ממורמרת שחיה את החיים

24 שעות סביב הפורום, לא מפסיקה לבלבל במוח וממומרמת על זה שאלירז זכה. את כמו עלוקה שמתפרסת על בנאדם. תלכי ללקק לסער הפתאטי והממרומר שלא זכה במיליון.

D h a l i a

New member
עדיף מי שנראה ערס ומתברר שהוא אציל נפש

מאשר מי שמתיימר להיות אציל נפש ופועל כמו מגה-ערס בתחפושת. את חייבת לקלוט שערס או לא-ערס זה לא עניין עדתי בהכרח. רק הסטריאוטיפ הוא עדתי.

ואזנה

New member
ענק סוסו - זו בדיוק הנקודה

להמחשה הבאתי לכאן טוקבק שקראתי בעכבר העיר. "109. לי הכי נשאר מהתוכנית אתמול הרגשה של איזה סיפור אהבה מקסים, מדויק וחד פעמי זה אלירז ואלין וכמה הם רוצים להיות ביחד 12/03/2010 13:19:54 השיחה ביניהם, שבאה אחרי כמעט שבוע מהפרידה בבית, נתנה פרספקטיבה על הרגשות שלהם ממרחק זמן מסוים. אני ראיתי את החשמל ביניהם מההתחלה וזה רק גבר וגבר מיום ליום וקיבל כל-כך הרבה פנים נוספות אבל חשבתי שכשיצאו לא יהיה לזה המשך מחמת הפערים ביניהם (שהם לא כאלו גדולים סה"כ) אבל באה שיחת הטלפון הזו אתמול והבהירה חד משמעית שזה לא גמור. כמה רוך, כמה אינטימיות, כמה אהבה וכמה מבוכה. השניים האלו מאוהבים אחד בשניה עד מעל האוזנים. TO BE CONTINUED<<" כמה הערות - 1. מי שמכם להתערב באופן כזה ברוטאלי בנפשם של אנשים ? 2. מי שמכם להתערב לאנשים במערכות היחסים שלהם ? 3. מי שמכם לפגוע בצורה כזו בבר מזרחי או באלישי כדיר ? 4. מדוע מה שהיה "אסון" מבחינת סער (בולבולן וכו') הוא לטעמכם תקין מבחינת אלין ואלירז (אלישי ובר) ? הטירוף השתלט על כמה מכם שטרם הפנימו את מהותה של התקשורת. מכרו לכם סיפור יפה (שעבר הרבה מסננות למרות שצפיתם בערוץ 20 - מישהו שם "מהנדס" סיטואציות, זוכרים את חדר האח הגדול ? זוכרים את הפסיכולוגית נורה ? וכו') ואתם עכשיו החלטתם להמשיך ולהיות הבמאים של החיים של אחרים. לא רק התערבות בוטה בעיסוקם המקצועי אלא אפילו רקימת פירוק זוגות ומערכות יחסים ובנייתם בהתאם למאווייכם האישיים. תרגיעו ותרגיעו מהר - קניבאלים. אלירז הוא בקרוב מאוד סיפור שהיה, השאיר טעם טוב והתפוגג. השבוע כבר סחטו ממנו את מנת החשיפה המקסימאלית. משבוע הבא הוא מקבל פינה נידחת בערוץ לא מאוד נצפה. לכו לשם ותקבלו את הזרקת מנת סם אלירז שלכם. נרקומנים.

לא יקירתי את טועה!אלירז התנהל הרבה

פעמים בכוחניות, אני זוכרת המון כוח ומניפולציות שהפעיל כאשר עמד/היה מועמד להדחה, ראיתי בחור חמוד, לפעמים מצחיק, לפעמים עצוב, בחור עם מלא רגשיי נחיתות, שהתנהל בצורה קצת בריונית כשמשהו לא נראה לו, והיה גם עדין לפעמים, בקיצור בחור רגיל ביותר, לא יותר ולא פחות ממה שעושים אותו.

shouldistay

Active member
אם ראית ערוץ 20, ראית איך הדברים שציינת

מתאזנים יפה עם התהנגויות אחרות שלו, התנהגויות יפות ומכבדות. אדם שלם, מכלול. שהתנהג באמיתיות. והאמת הזאת, היא היופי. האיזון. http://www.youtube.com/watch?v=aDDBVQJvHSc

למעלה