בלהבלהבלהבלהבלהבלה

נ.ב. לגבי מטבע הלשון 'פסיכולוגיה בגרוש'

פסיכולוגיה היא אמנם מדע נפש האדם אך היא לא מדע מדוייק והיא נשאת על איבחונים ואבחנות ולכן לעולם כל פסיכולוגיה תהיה 'פסיכולוגיה בגרוש' אני מקווה שממרום שנותייך זכית להרבה 'גרוש'-ים
ושהפרנסה שלך ממצוקות של אחרים טובה כמוני גם את פסיכולוגית בגרוש דריה83

Daria83

New member
אחלה כסף רעם- תודה ולמען הדיוק פסיכותרפיסטית

ולגבי האבחנה שלך את מקצועיותי... נו טוב, הבנתי שאתה ממהר לערוך אבחנות, אז אתעלם ברשותך.

אני מקווה שאת לא מתכוונת לאבחן אותי או את

מר שדה בפורום - זה שיטחי ולא מקצועי!

Daria83

New member
לא ניסיתי אפילו, זה אתה שעשית את זה ולכן כל

שרשור הזה. זה כל הענין רעם- אחריות מקצועית. תן צ'אנס לאנשים וקצת יותר חמלה- זה לא קשור לפסיכולוגיה, כמו לדרך ארץ וניסיון בחיים.

מקובל עליי ../images/Emo127.gif

היה נדמה לי שנהגתי תמיד בחמלה ודרך ארץ בכל הכותבים [והדיירים]

אני לא מבינה דבר אחד!רעם גלשן כותב

את דעתו וכאן ישר תוקפים "פסיכולוגיה בגרוש" למה???אסור להגיד משהו שהוא מנוגד את מה שחושבים כאן? רציתם שאלירז יינצח, יופי!!!ניצח!!!והלוואי ומכאן יתרומם רק למעלה.

נו. ומה הבעיה? כשם שרעם יכול להביע את דעתו,

כך אחרים יכולים להביע את דעתם שהוא טוען טענות של "פסיכולוגיה בגרוש". זה לא פורום פתוח לכלל הדעות?

eave1

New member
זה לא קשור לאלירז בכלל זה קשור לזה שסטודנט לפ

לפסיכולוגיה ,עם כל הכבוד למקצוע ולקושי להתקבל ללימודים, יושב כאן ועושה ניתוח אופי בשידור חי, אם הוא באמת סטודנט לפסיכולוגיה זה הדבר הלא מקצועי ביותר לשבת בפורום מסוג כזה ולנתח אנשים, וזה לא משנה אם זה אלירז או מוישה זיכמן, מעניין מה אומר הפסיכולוג המתלמד על שאר משתתפי האח . אפשר לקבל ניתוח בבקשה?

מאחר וגם ערוץ שתיים משאיר אותם בתודעה

כמו גם מדורי הרכילות,גם אנו כאן בפורום נהנים לקשקש עליהם עוד ועוד, במיוחד על אלין ואלירז האהודים. אין לאף אחד בעייה פסיכולוגית, להיפך, אנשים דנים בעתיד האנשים שהיו חלק מהשיגרה שלהם בחודשים האחרונים, אין לגיטמי מזה.

אםזכור לי נכון,הערת לי בזמנו כאשר כתבתי על ..

פסיכולוגיה בגרוש של אלירז בניתוח הפסיכולוגי שביצע על איילה.נדמה לי שכעסת על כך שהזכרתי את המלה פסיכולוגיה בגרוש.מתנצלת מראש אם אני לא זוכרת במדוייק.

בדקתי ואת צודקת

כשאומרת את זה פסיכותרפיסטית ותיקה (דריה83) זו התנשאות של גיל (לא בהכרח של ידע). אני פסיכולוג [בהתהוות] בגרוש גאה

Daria83

New member
אתה לא לומד אההה רעם? ממשיך לאבחן, לקטלג

ולהחליט בשניות...... איך קשור הגיל לאחריות מקצועית? כל מה שדיברתי עליו הוא לא לערוך אבחנות מהירות, שזה מה שעשית. לא הבעת את דעתך כאדם- אלא כסטודנט שנה ג'- זה כבר משנה את כל התמונה.

Daria83

New member
לא על זה דובר אילנה אלא על הניתוח שעשית אז

ולא על המושג פסיכולוגיה בגרוש.

למעלה