בלהבלהבלהבלהבלהבלה

Sימה2

New member
סמי וסוסו - העם זקוק לסינדרלה ויש לו - למה

אתן עוכרי והורסי שמחות ???? אלירז הוא המנצח - תפנימו ! לכו לחפש לכם חיים חדשים.

סוסו ושילייי הם חברים הפתאטיים של סער

ראינו אותם בסרט על 24 שעות הראשונות אחרי הגמר בבית אצל הורים של סער: חבורת כלומניקים דפוקים שמנסים להגן על החבר הדביל שלהם באמת שלא צריך להתרגש מהאפסים האלה, הם ביחד עם סער כבר היסטוריה... לאומת אלירז המתוק כמובן שהולך להצליח בענק!

Daria83

New member
לא זוכרת שהיו לך הודעות יותר מדי מבריקות כאן.

זוכרת דווקא שקיללת והשמצת ללא הרף. וכנראה שגם אחרים נכנסים לכאן מסקרנות ונדהמים מהדביליות...

אלירז ולימודי פסיכולוגיה - לא מתאים

כסטודנט לפסיכולוגיהבשנה ג' אני יכול להעיד שהמקצוע קשה מאוד ללימוד והפרקטיקה קשה עוד יותר [אני מתנדב במסגרת התואר במחלקות]. מהסתכלות שיטחית אלירז שדה לא מתאים למקצוע ונקווה שיצליח במה שיבחר. דמותו קצת זכתה להאדרה מטעמים כספיים וכשיצא האוויר נגלה את האדם ולא הדמות. כדרך אגב, הערצת יתר של אנשים מבלי שיש לכך בסיס באישיותו של הנערץ כבר הביאה לאסונות [תופעה רווחת בקרב ידוענים שלמרות גילויי החיבה מבחוץ נשארו עם חלל נפשי-פנימי עמוק] כבר למעלה משבוע לא נכנסתי לכאן והצצתי לראות האם הפורום עוד חי - להפתעתי הוא עדיין פעיל כאילו המשחק נימשך. זה קצת כמו לעקוב אחרי סוסים לאורווה כשמירוץ הסוסים ניגמר. בעיני העיסוק באנשים הללו מחוץ לתוכנית טפל ושיטחי מאוד. מבלי לשפוט את מי שממשיך במעקב אובססיבי אחרי הדיירים, אני מאחל להם ולכם בריאות ובריאות נפשית שלמה.

Daria83

New member
../images/Emo88.gifרעם, שוב פעם אתה מקשקש פסיכולוגיה

בגרוש! והבנתי גם למה - סטודנט שנה ג' לפסיכולוגיה.... כבעלת תואר ראשון ושני בפסיכולוגיה וכפסיכותרפיסטית פעילה כבר 14 שנים - אתה מבלבל את המוח!

SHIR222

New member
חחחח איזה קשקשן נפוח

ואת גדולה דריה חחחחחחחחחחחחח

אין לזקוף את צעירותי לחובתי

כפי שכבר נאמר מזמן 'מה שאת הספקת לשכוח אני עוד לא למדתי' אין כאן פסיכולוגיה בגרוש וההיפך הוא הנכון. המקצוע קשה ותובעני ולא מתאים לכך אחד. הוא בהחלט לא מתאים לאדון שדה שלא נראה שלימודים הם צד חזק שלו. בקשר להתנשאות בהודעתך בנושא הותק והניסיון, הרשי לי לזלזל בו ולהתעלם. לא חסרים בעלי מקצוע שחוטאים למקצועם. מכיוון שאני סטודנט לפסיכולוגיה אני יודע טוב מכל אחר את הקשיים בלימודים אלה - אני שמח שקפצו כולם כנשוכי נחש על ה"פגיעה" באלילם. התוכנית הסתיימה, הדיירים חוזרים לחייהם. תחזרו גם, כדי שזה לא יהפוך מעניין בריא לאובססיה מטורפת. בריאות לכולם.

Daria83

New member
יש ועוד איך רעם - קוראים לזה אחריות מקצועית!

עם כל הניסיון שלי - ויש לי- אני לא מסוגלת לקבוע מצפיה בתוכנית טלויזיה! שילמד, יראו איך הוא בסטאג' ואז....אלוהים גדול. מי שמוסמך ומנוסה לא יעז לעשות אבחנה כ"כ שטחית כמו שאתה עשית!

הודעותיי תמיד מלוות בכך שאני מציג את דעתי

הסובייקטיבית ולא איבחון מקצועי. לגבי לימודי פסיכולוגיה ,מכיוון שאני מצוי בהם אני מסוגל לומר שמר שדה לא מתאים להם לפי דעתי. *הודעה זו לא באה במקום איבחון פסיכיאטרי קליני אישי

susu281

New member
זה ברור שהוא לא מתאים

לא צריך טיפה מומחיות בשביל זה

למעלה