אמת או שקר

../images/Emo127.gifאמת או שקר../images/Emo128.gif

משחק חדש!
כל משתתף כותב שני משפטים לגבי נייטוויש או טאריה - אחד אמיתי ואחד שקרי. המשפטים יכולים להיות בכל נושא ועל כל דבר, כל עוד זה קשור איכשהו לנייטוויש או טאריה. המשתתף הבא אומר איזה מהמשפטים היה אמיתי ואיזה שקרי, ומוסיף שני משפטים חדשים משלו.
זה יכול לדרוש מאיתנו טיפה מאמץ, אבל נראה לי שזה יהיה כיף אז בואו ננסה את זה קצת.
אני אתחיל:
1. נייטוויש פעם נבחרו לייצג את פינלנד באירוויזיון, אבל לא עברו את חצי הגמר.
2. נייטוויש פעם התמודדו במה שמקביל בפינלנד לקדם האירוויזיון, ולא נבחרו לייצג את המדינה באירוויזיון.

Brombit

New member
אני יודעת את התשובה אבל אין לי כח למשפטים

משלי

היויו

New member
זה קל...

2 נכון,1 לא. שני משפטים משלי... המממ... 1. מרקו נשוי עם ילדים אבל חי בנפרד מאשתו. 2. יוקה נשוי עם ילדים אבל חי בנפרד מאשתו.

shirlapes

New member
1 נכון, 2 שקר?

ביולי האחרון נולדה ליוקה עוד בת, אז אני מניחה שהם ביחד?
אם כבר שטויות שקשורות לחיים הפרטיים שלהם: 1. לתואומאס יש כלב, שחי ביחד איתו 2. יש לו שני חתולים, אמא שלו מגדלת אותם

LadySilkworm

New member
1 שקר, 2 נכון :)

אמממ... שיער: 1. הסיבה שלחברי הלהקה היה בהתחלה שיער קצר היא שהם שירתו שירות חובה בצבא הפיני. 2. הסיבה שלחברי הלהקה היה בהתחלה שיער קצר היא שתמיד היה להם שיער באורך הזה, ורק עם השנים הם פשוט גידלו אותו בלי לגעת בו.

היויו

New member
1 נכון, 2 שקר

ואני עייף מכדי לחשוב על משפטים ניגודיים. ב3 וחצי בלילה הבנות התקשרו מסבתא שלהן, בצרחות, צועקות אחת על השניה. ברבע ל-4 יצאתי להביא אותן חזרה הביתה :-| מיותר לציין שאני עייף...

Amylover1

New member
אמת או שקר ש ... -

1. הפעם הראשונה של טאריוש הייתה בגיל 16 וחצי 2. מרסלו היה הראשון של טארוש

את אמורה להגיב לאחרון שהגיב

לנחש איזה משפט אמיתי ואיזה שקרי, ואז להוסיף את שלך. (ולטעמי האישי הנושא שבחרת הוא קצת... בואי נאמר, לא מתאים. מכל מיני בחינות. אבל זו דעתי האישית.)

Edge of Thorns

New member
לא בטוחה כמה זה מתאים לקטגוריית "משעשע"...

זה פשוט נראה לי inappropriate לאללה.

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

ידוע לי שחלק מחברי הלהקה דיברו לא מעט על הנושא, אבל זה עדין נראה לי קצת חסר טעם למשחק הזה. רק דעתי, כמובן.

Amylover1

New member
לא לא הילה את לא הבנת את הכוונה שלי -

הרי יש את הראיון סקס הזה איתה , האמיתי , לא המזויף , וחשבתי שזה יהיה משהו שונה מאשר המשפטי אמת או שקר האחרים אם אני אביא את זה לצורה של משחק :) זה הכול , ואין צורך להיות כל כך כבדים , זה הורג בסוף D: אם לא זורם לכם פשוט אל תענו על המשפט XD זה לא אסון אוניברסלי אתם יודעים , הכל בצחוקות D:

Edge of Thorns

New member
אבל יש צחוק, יש כובד, ויש דברים שזה סתם.

אני גם לא חושבת שזה דבר שצריך להיות גלוי למעריצים, או למישהו שהוא לא אותו אדם פרטי וסביבתו הקרובה. לא מכירה את הריאיון המדובר, ואם זה באמת נכון, האמת שזה קצת מוריד לי מטאריה.

Amylover1

New member
בטח שזה נכון - היא אישרה את הראיון בעצמה ,-

ויש גם SCAN של הראיון הזה

למעלה