או

ofirshai

New member
../images/Emo127.gif או ../images/Emo128.gif

כי לא רק לדור מותר
חח סתם אני אעלה בשירשור הקרוב המלצות לשירים שאני מאוד אוהב מהתקופה האחרונה, אני אשמח מאוד אם תגיבו אליהם ב
או
ואני אשמח מאוד לקרוא עליהם דעה מפורטת. מתחילים
!

ofirshai

New member
../images/Emo149.gif Daniel Merriweather- Chainsaw ../images/Emo149.gif

השם הזה מוכר אולי לחלקם בתור מי שבוכה בקליפ של Stop Me של מארק רונסון (וגם מי ששר אותו
). ממה שהבנתי דניאל הוא זוכה אחת העונות בכוכב נולד האוסטרלי, והוא אמור להוציא אלבום בכורה השנה. השיר הנ"ל, Chainsaw, הוא שיר מצוין שהופק לדניאל ע"י האחד והיחיד מארק רונסון, אבל בניגוד להפקות שלו באלבום Version ההפקה הזאת קצת פחות עמוסה (שזה דווקא לחיוב). שיר מצוין, אני מקווה לשמוע ממנו עוד בקרוב.... אז מה אתם חושבים,
או
?

dor307

New member
../images/Emo128.gif

נמאס הסגנון הזה (למרות שיש לו קול נחמד)

ofirshai

New member
../images/Emo148.gif Dave Gahan- Deeper And Deeper ../images/Emo148.gif

(והתשובה לשאלה המתבקשת: לא, זה לא קאבר למדונה...) דייב גהן למי שלא מכיר, הוא הסולן של להקת דפש מוד
. הוא הוציא בסוף 2007 את אלבום הסולו השני שלו Hourglass, ואני חושב שאז בזמנו פרסמתי את הסינגל הראשון מתוכו Kingdom. אלבום הסולו שלו סה"כ די סביר, אבל מתבלט שם במיוחד השיר הזה, Deeper And Deeper, שמאופין בהפקה אלקטרונית ומפחידה שמזכירה כמה שירים שלו מהתקופה האפלה בדפש מוד (המלצה: לא לשמוע את השיר הזה לבד בחושך), ואני מקווה שאם השיר הזה לא יצא כסינגל הוא ייצא בקרוב...

ofirshai

New member
../images/Emo149.gif Klaxsons- Garvity's Rainbow ../images/Emo149.gif

הקלאקסונז היא עוד אחת מהלהקות הבריטיות שבאו אלינו בגל השנה (וגירלס אלאוד מצאו סיבה לכתוב עליהן שיר), אבל בניגוד למה שגירלס אלאוד אומרות בשיר שלהן, לקלאקסונז יש דווקא סטייל משלהם. רוק משולב עם ניו-רייב, יצר את השיר הזה Garvity's Rainbow, שאחרי שמיעה אחת ממכר מאוד ועושה חשק לשמוע את כל שאר החומרים שלהם (והמומלצים מאוד!!!!!!!!)

dor307

New member
הסינגל שאני הכי אוהב שלהם

הם בכללי מקום 4 מזוכי המרקורי האהובים עלי בעשור הזה (לפני מיס דנמיט)

ofirshai

New member
../images/Emo148.gif Sugababes- In Recline ../images/Emo148.gif

לא משנה כמה אני אמשיך לשמוע את השיר הזה, אני עדיין יתלהב ממנו. In Recline הוא אחד מהשירים שהוקלטו לצורך האוסף סינגלים של הבנות, אבל הוחלט להשתמש בו בתור בי-סייד לסינגל השני שהיה אמור לצאת מהאוסף, Good To Be Gone (החלטה ממש לא ברורה, זה אחד השירים הכי טובים שלהן מבחינת הפקה בכל הקריירה). מה לעשות שGTBG בוטל, ואז הבנות נשארו עם בי-סייד ביד. במקום למקם אותו באלבום החדש, הן החליטו שוב להשתמש בו בתור בי-סייד. וחבל. קל מאוד לדמיין את השיר הזה בתור סינגל ראשון מהאלבום (אבל את מידת ההצלחה שלו במצעד הבריטי קצת יותר קשה), אבל הפקת האלקטרו-פופ המגניבה הזאת היא אחת הטובות בכל הקריירה שלהן, מזכיר מאוד את השיר "3 כפות סוכר" מהאלבום האחרון (מעניין שאת שניהם הפיק ג'וני רוקסטאר
) וממש לא הייתי מתנגד לאלבום שלם בסגנון של השיר הזה..

dor307

New member
../images/Emo127.gif

אף על פי שאני לא משתתף בהתלהבות שלך כלפי השיר הזה

ofirshai

New member
../images/Emo149.gif Sheryl Crow- Motivation ../images/Emo149.gif

ועכשיו הגענו לשיר של זמרת שאני מאוד אוהב, אבל אני לא בטוח בדיוק בהגדרה של השיר הזה, שנקרא Motivation. המילים שלו משעשעות מאוד, אבל גם מביעות סוג של מחאה כלפי הדור הנוכחי באמריקה. מצד שני היא לא שרה את השיר הזה באותה מחאתיות שהיא שרה בה בשירים כמו Love Is A Good Thing מהאלבום השני בו היא מדברת על הדחף המתועב של אנשים להרוג אחד את השני, או בSubway Ride בו היא עוסקת בפוליטיקה והבטחות של פוליטיקאים (מי שמעוניין ב2 השירים הללו שישלח לי מסר). בכל מקרה נעזוב את זה כרגע. כמו שאמרתי שיר עם מילים משעשעות מאוד ובין הבולטים מהאלבום האחרון והמצוין של שריל (וגם המומלץ מאוד
) Detours.

למעלה