ש-א-ל-ו-ן

NiKi†a

New member
אה לא ראיתי שזה נדפק בסוף P:

124 באיזה צבע החדר שלך ? כחול ולבן 125 החדר שלך הוא רק שלך ? אכן 126 מיקי מאוס או באגס באני ? באגס 127 באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת ? אקווה פרש 128 שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד ? נפרד! 129 את\ה משתמש\ת בדאודורנט? כן 130 את\ה שר\ה במקלחת? לא 131 באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת ? זה עם הכלבים 132 באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת ? חחח 133 אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש ? כולל זאת....אין כח 134 3+5+8-1234569%444x 5 = ? לא מינוס. 135 אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך ? 0? 136 את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה סקס פרוע ? לא, לא מעניין. 137 ולא פרוע ? 138 את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם ? מגלגלת
139 מגדל חיית מחמד ? כה 140 השם הכי מוזר ששמעת? צונאמי XD

dirty boots

New member
יש.

את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? כן, אבל לא תמיד שר. שכחתם אחד, האהא. 02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ?לא, פעם כן. 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ? לא ממש. 04 אז איך תקרא\י לו ? נחמה. 05 מה עם הבת שלך ? שמעון. 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך : כל מפגש עם אנשים שטוענים שהם המשפחה המאוד מורחבת שלי. 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? לא, אבל יש כחולונים? 08 את\ה קורא\ת עיתונים ? כן. 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? לפעמים. 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? לא, סתם עצלנות. 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ? במסך מחשב. הממ. 12 אוכל מועדף ? נודלס\טבעול עם חרדל. 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ? עוד דיסקים וחובות (בינתיים מתערם על 11 שקל, אני באמת חייב לזכות כבר בלוטו). 14 נייר חלק או מפוספס ? יש דבר כזה נייר מפוספס? 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? את הרצפה? 16 פעם הופעת על במה? כן. 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ? תפוחים. 18 פפסי או קולה ? פפסי. 19 שוקו או וניל ? וניל. 20 צ'יריוס או קורנפלקס? צ'יריוס. 21 גרביונים או גרביים עד הברך ? גרביונים. סתם, גרביים עד הברך. 22 אמצע הלילה או אמצע היום ? אמצע הלילה. 23 גבוה או נמוך ? לא אכפת לי. 24 לאט או מהר ? לאט, בטח שלאט. בעצם, אם זה הלימודים, אז מהר, מהר. 25 קשה או רך ? קשה? אני לא יודע. 26 יוגורט או גלידה ? גלידה. 27 כפית או מזלג ? די. 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ? בטח ששלום חנוך. 29 תלכ/י למופע המשותף ? לא. שלמה ארצי שר גרוע וכל הזמן מזיע וגומר בקבוקים. 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ? ציפורן, אצבע, רקמות עור. מדהים. 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ? חלון מטושטש. 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ? שמיכה על מיטה. 33 מי בבית עכשיו ? אבא ואח. 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ? למען האמת, לא. 35 סוכרייה רגילה או על מקל ? מקל. 36 איזה טעם ? אבוקדו. 37 את\ה אוהב\ת לדוג ? לא. זה גם מטומטם וזה גם לפתות משהו כדי שימות לתוך הצלחת שלך, שזה פי 2 מטומטם. 38 שחור לבן או צבע ? שחור לבן. 39 סבא שלך מגניב ? בהחלט. הייתי איתו במסעדה שלשום, נדמה לי. 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ? ממש לא, אנחנו מדברים על מתמטיקה בינארית ומלחמת העולם הראשונה והשניה. 41 את\ה נוחר\ת ? לפי השמועות לא, פעם אח שלי אמר שכן. אבל לא. 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: של תבשיל טבעול. 43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ? לא
(אולי רק באלבומים
) 44 כמה ? שקט. 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ?לא שלחתי מכתב כבר שנים, ואני לא מלקק את המחשב בזמן אימייל. 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ? לא, אני משער שהטעם של עופרת ופלסטיק לא נהדר במיוחד. 47 היכן היד שלך עכשיו ?על המקלדת. 48 עכבישים מפחידים אותך ? כן. 49 מה עוד ? ליצנים, המורה שלי לספרות מחייכת, צדי צרפתי, ג'וקים וקוטג'. 50 מ'מצב ? נפלא. 51 מה קורה ? נפל'א. 52 מה את\ה חושב\ת עלי? "אתה כל הזמן מסתתר מאחורי שאלות ומספרים!". 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ? כן, אני כל כך זוכר את זה. אבל מה אתה משקר, זה גם עכשיו. 54 את\ה צוחק או בוכה ? מתי? 55 אני מצחיק אותך ? עכשיו זה בטוח, בוכה. 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ? דרמה של כתה (הודאה באובססיה). 57 בלונדיניות או ברונטיות ? סופר דופר שטחי. 58 לדחוף או למשוך ? לשבת. 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? כן, לפעמים. 60 היכן היד שלך עכשיו ? מקודם על הרגל. 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? "מת'יובאלאמייהיהכוכב!". 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ? "תביא ת'שוקו. באמאש'ך". 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא ? את האות ח'א בערבית. איכס. 64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? שמע, המערכת יחסים שלנו עכשיו תחולק למהרגע שסיפרת לי את זה ומה שהיה לפני... 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ? ידידה. 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ? סלקום. 67 יש לך דור שלישי ? לא, יש לי נינים. 68 הטלפון שלך מצלצל ? כרגע לא. 69 מה מספר הטלפון שלך ? עזבו. זה לא לפה. 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ? לא. 71 איך השאלון עד עכשיו ? נפלא! תגיד, עכשיו מצלצל לך הטלפון? 72 את/ה משועמם/ת ? לא. 73 מתי לדעתך זה יסתיים ? הלימודים? בקרוב. 74 ג'ים קארי או מריה קארי ? ג'ים, אם מתעקשים. 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? חסוי. 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? חסוי. 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ? בבריכה. 78 ועמידת רגליים ? שנון. 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ? אני חושב שדי הרבה. עבר זמן מאז הפעם האחרונה. 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ? אני לא הולך לשום מקום, פושטק. 81 אחורה או קדימה? מה? 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ? השעה שתפסיק עם זה. 83 יש לך רשיון בלי רכב ? לאוטו של מר עיגול! 84 יש לך רכב בלי רשיון ? בין היתר, כן. 85 היכן את גר ? יהוד. מפת החורים מכה שנית. 86 עדיין משועמם/ת ?. לא הייתי ממש מקודם. 87 בן או בת ? במובן של? 88 בן/ת כמה אתה ? 13 וחצי. 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ? 14. 90 סרט מועדף: ראיון עם ערפד וספרות זולה. 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ? עלילות טוטה. 92 ספידרמן או סופרמן ? סופרמן, הלוואי ואני הייתי יודע להחליף ככה בגדים במעלית במשך שלוש עשיריות שניה. 93 שחקן אהוב ? אדוארד נורטון. 94 שחקנית אהובה ? אממ. אומה ת'ורמן? סתם. אין לי מושג. 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ? לא יותר מדי. 96 את\ה עולה עכשיו באש ? כן, ואני גם כותב מתוך הלהבות. 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? בדיוק כמו הסיכויים שאני אוכל מגבר. 98 מה אתר הבית שלך ? וואי נט. 99 אתה גורר או נגרר ? רכב גרר. 100 ספרייט או 7-אפ ? ספרייט, ב7 אפ בקושי יש פחמן דו חמצני. 101 אתה כועס עלי ? לא. 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? מה תעשו שם, ומה הקשר אלי? 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? כי היא מאגנ

dirty boots

New member
המשך.

110 היכן היית/ה בחו’ל ? איטליה, ארה"ב, הולנד, טורקיה. 111 לאן את\ה רוצה לטוס ? לונדון. 112 תפוחים, תפוזים או בננות ? תמיד בננות. 113 ימני\ת או שמאלי\ת? ימני (מבחינת ידיים ותנועה). 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך ? על המקלדת. אה אופס, אני באש. 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת ? רק מעזריאלי, כי זה נורא מפתה. 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ? אולי. 117 ובשביל 1000 דולר ? כן. 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ? שמע, אתה במקרה גם פסיכולוג? 119 עדיין משועמם/ת ? לא ממש. 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה ? מלוכלכת. אבל חצי מלאה כרגע. 121 נעליים לקיץ ? לא, נעלי ספורט ואולסטאר. 122 החיים, שחור או לבן ? גם וגם. 123 החדר שלך, מסודר או מבולגן ? מבולגן. לא מרכז מיחזור מקובע, סתם דברים זרוקים לעיתים ומתלוננים על זה. 124 באיזה צבע החדר שלך ? בז'? 125 החדר שלך הוא רק שלך ? כן. 126 מיקי מאוס או באגס באני ? מיקי. 127 באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת ? אממ. נו. קולגייט. 128 שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד ? הכל הולך. 129 את\ה משתמש\ת בדאודורנט ? לפעמים. 130 את\ה שר\ה במקלחת ?
131 באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת ? מה זה חשוב? 132 באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת ? לא משתמש. 133 אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש ? כולל זאת.... תספור אתה. 134 3+5+8-1234569%444x 5 = ? היה לי מבחן במתמטיקה היום, לא כדאי לך. 135 אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך ? 0. הפתעה. 136 את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה סקס פרוע ? וואו. לא. 137 ולא פרוע ? יש לך משהו לספר?
138 את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם ? מישהו מגלגל, אני מניח וזורק. 139 מגדל חיית מחמד ? לא. 140 השם הכי מוזר ששמע "אחוזת בית".

O L g i T

New member
איזה בידוווווורררררררררר

יואוווו ינאי אתה מצחיק אותי ברמות מטורפות, שתהיה בריא

NiKi†a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גרביונים או גרביים עד הברך ? גרביונים. סתם, גרביים עד הברך. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ? ממש לא, אנחנו מדברים על מתמטיקה בינארית ומלחמת העולם הראשונה והשניה.

s h e e p i t

New member
../images/Emo6.gif

מה שירן את לא מדברת עם סבא שלך על מתמטיקה בינארית ומלחמות עולם ובכלל על היסטוריה? את הרי מתה על הנושאים האלה לא?

s h e e p i t

New member
סתם משהו ששמתי לב עכשיו

בשאלה אחד רשמת "את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? כן, אבל לא תמיד שר. שכחתם אחד, האהא אבל בעצם אתה לא יודע לעשות העתק הדבק טוב אני לא אשמה, כי בשאלון יש 1
זהו

s h e e p i t

New member
חחח רציתי להגיד לכם שהוא ארוך

ומשעמם ושלא תענו אבל מממ... לא משנה

O L g i T

New member
שאלונים יאמיייייי ../images/Emo99.gif

01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? לא...
02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? לא 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ? לא
אלויס בן דוד 04 אז איך תקרא\י לו ? תלוי.... אני אוהבת את השמות טל שחר ותום. 05 מה עם הבת שלך ? גם תלוי 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך : וואי היו הרבה! 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? יאפ
08 את\ה קורא\ת עיתונים ? לא 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? זה נחמד 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? ברגע זה בערך :S 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ? במסך של המחשב
12 אוכל מועדף ? ה-כ-ל 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ? הופעות! חו"ל! בגדים! דירה חדשה
, רוק אמ רינגגגגגגגג!!!! איייי למה אני ענייה?
14 נייר חלק או מפוספס ? חלק.. 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? מההההההההה???????????????????
16 פעם הופעת על במה? יאפ 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ? לא זה ולא זה בלעע 18 פפסי או קולה ? קולה 19 שוקו או וניל ? שוקו 20 צ'יריוס או קורנפלקס? מה ההבדל? 21 גרביונים או גרביים עד הברך ? עד הברך 22 אמצע הלילה או אמצע היום ? תלוי מתי ועם מי
23 גבוה או נמוך ? נמוך
24 לאט או מהר ? מהר 25 קשה או רך ? פחח... קשה חחח סתם.. לא יודעת נו 26 יוגורט או גלידה ? גלידה 27 כפית או מזלג ? מזלג 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ? לא זה ולא זה 29 תלכ/י למופע המשותף ? לא 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ? אצבע אמצעית 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ? בקבוק פינלנדיה ריק 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ? מנורה ורודה 33 מי בבית עכשיו ? אני עצמי ואנוכי (וג'סי
) 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ? לא 35 סוכרייה רגילה או על מקל ? על מקל עם מסטיק! יאמייי 36 איזה טעם ? חלב-תות של צ'ופה צ'ופס
37 את\ה אוהב\ת לדוג ? לא 38 שחור לבן או צבע ? צבע 39 סבא שלך מגניב ? לאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ? אני לא מדברת איתו כמעט 41 את\ה נוחר\ת ? לפעמים 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: אמממ ריח של גלידה שוקולד
43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ? לא 44 כמה ? לא 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ? לא שולחת מכתבים 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ? כן
47 היכן היד שלך עכשיו ? על המקלדת 48 עכבישים מפחידים אותך ? כל חרק מגעיל מפחיד אותי ויש לי פה עכשיו עכביש על הקיר. כמה נחמד 49 מה עוד ? כלום 50 מ'מצב ? חצב (כל הזכויות שמורות לסבא של מאי) 51 מה קורה ? הכל טוף 52 מה את\ה חושב\ת עלי? לא חושבת 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ? יופי... 54 את\ה צוחק או בוכה ? עכשיו? כלום 55 אני מצחיק אותך ? לא 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ? דרמה של כיתה 57 בלונדיניות או ברונטיות ? ברוטניות 58 לדחוף או למשוך ? לדחוף 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? אני מושכת
60 היכן היד שלך עכשיו ? על המקלדת
61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? לא ידעת 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ? לא ידעת 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא ? הא? 64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? יופי.. 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ? מאי, בבוקר 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ? סלקום 67 יש לך דור שלישי ? לא 68 הטלפון שלך מצלצל ? עכשיו לא 69 מה מספר הטלפון שלך ? זין 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ? לא...
71 איך השאלון עד עכשיו ? הזוי 72 את/ה משועמם/ת ? כן, בגלל זה אני כאן
73 מתי לדעתך זה יסתיים ? עוד הרבהההה 74 ג'ים קארי או מריה קארי ? ג'ים!!!! שולט... וויל יו מרי מי? 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? 40 מקסימום.. אני לא ספורטיבית במיוחד 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? לא ידועת לעשות 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ? לא 78 ועמידת רגליים ? כן
79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ? מה זה? 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ? בטירוף 81 אחורה או קדימה? קדימה 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ? לא שהלכתי אבל 13:39 83 יש לך רשיון בלי רכב ? לא 84 יש לך רכב בלי רשיון ? לא 85 היכן את גר ? ראשון 86 עדיין משועמם/ת ?. כן 87 בן או בת ? בת 88 בן/ת כמה אתה ? 15 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ? 16 90 סרט מועדף: מת לצעוק 3!!! חחחח שולט.. אמריקן פאי, הצלצול, היום שאחרי מחר, מיליונר מי שגומר ראשון.. הרבה.. 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ? זבנג! 92 ספידרמן או סופרמן ? ספיידרמן 93 שחקן אהוב ? ג'ים קארי 94 שחקנית אהובה ? לא נראה לי שיש.. 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ? בערך 20 חחחחחחחח

O L g i T

New member
המשךךךך לא שמישהו יקרא ../images/Emo3.gif

96 את\ה עולה עכשיו באש ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? 3% 98 מה אתר הבית שלך ? תפוז.co. il 99 אתה גורר או נגרר ? נטרלית 100 ספרייט או 7-אפ ? ספרייט 101 אתה כועס עלי ? לא 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? לא 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? כי היא מפגרת 104 צבע מועדף ? שחור, ורוד חיוור, כחול כהה 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אממ.. לא יודעת 106 השלימ\י את המשפט - "גבר הולך לאיבוד...": אצלו במוח? פחחחח עזבו אותו 107 במבי או סימבה ? לא ראיתי במבי אז סימבה... אבל במבי יותר חמוד
108 פיות או מלאכים ? פיות 109 מאמין/ה באלוהים עדיין לא סגורה על זה 110 היכן היית/ה בחו’ל ? קזחסטן פחחחחחח 111 לאן את\ה רוצה לטוס ? פינלנד, אמריקה, אנגליה, כל מקום אחר בעולם 112 תפוחים, תפוזים או בננות ? תפוחים ירוקים 113 ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך ? על המקלדת!!!!! 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת ? לא 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ? לא... 117 ובשביל 1000 דולר ? אולי.. 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ? וואללה 119 עדיין משועמם/ת ? כן 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה ? מלאה 121 נעליים לקיץ ? כפכפים 122 החיים, שחור או לבן ? אפור 123 החדר שלך, מסודר או מבולגן ? מבולגן כמו המוות 124 באיזה צבע החדר שלך ? לבן מכוער 125 החדר שלך הוא רק שלך ? כן 126 מיקי מאוס או באגס באני ? באגס באני 127 באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת ? אקווה פרש ניראלי 128 שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד ? בנפרד 129 את\ה משתמש\ת בדאודורנט ? כן........... :| 130 את\ה שר\ה במקלחת ? לפעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 131 באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת ? האלה עם הכלבים 132 באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת ? אני לא משתמשת בזה 133 אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש ? כולל זאת.... אממ 20.. 134 3+5+8-1234569%444x 5 = ? אין לי מושג 135 אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך ? 0 136 את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה סקס פרוע ? אממ 2000 ומשהו אם אני לא טועה.. 137 ולא פרוע ? 1000 ומשהו.. 138 את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם ? דוחפת אותם לארון 139 מגדל חיית מחמד ? כן 140 השם הכי מוזר ששמעת: אממ היו כמה.. שכחתי כבר

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא היה לי כוח לרשום משהו יותר מתוחכם...

C A R I S M A

New member
ME....

01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? בטח 02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? מנמנמ לא.. 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ?חחח לא 04 אז איך תקרא\י לו ? מנחם 05 מה עם הבת שלך ? רוחמה 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך : לא זוכרת היו יותר מידי!! 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? כבר לא אבל זה נחמד 08 את\ה קורא\ת עיתונים ?לא... 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ?יססס 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ?במוח... 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ?קיר 12 אוכל מועדף ?סיני 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ?אקנה דברים [?] 14 נייר חלק או מפוספס ?חלק 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ?גם וגם 16 פעם הופעת על במה? כן! 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ?תפוחים 18 פפסי או קולה ?קולה 19 שוקו או וניל ?וניל 20 צ'יריוס או קורנפלקס?צ'ריוס 21 גרביונים או גרביים עד הברך ?גרביים עד הברך 22 אמצע הלילה או אמצע היום ?אמצע לילה 23 גבוה או נמוך ?גבוה 24 לאט או מהר ?מהר 25 קשה או רך ?זה כבר מתחיל להיות סוטה... 26 יוגורט או גלידה ?גלידה 27 כפית או מזלג ?מזלג 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ? הההא? 29 תלכ/י למופע המשותף ?חחח לא 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ? ציפורן 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ?קיר 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ?מיטה, כלב... 33 מי בבית עכשיו ? אני לבד!!!! חע חע חע!! 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ?לא 35 סוכרייה רגילה או על מקל ?על מקל 36 איזה טעם ?תות 37 את\ה אוהב\ת לדוג ?זה נחמד.... 38 שחור לבן או צבע ?שחור לבן ואדום 39 סבא שלך מגניב ?סבא שלי מגניב ביותר! 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ?לא... 41 את\ה נוחר\ת ?חח כן 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו:ריח של פרינגלס 43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ?כן, אבל הן מוסתרות 44 כמה ?המון 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ?מלקקת את הבולים.. למי יש כוח לספוג? 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ?לאאאא 47 היכן היד שלך עכשיו ?על המקלדת 48 עכבישים מפחידים אותך ? הם מגעילים 49 מה עוד ?משהו..... 50 מ'מצב ?משעמם 51 מה קורה ? משעמם 52 מה את\ה חושב\ת עלי? על מי!? 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ? באמת? צפרדעים זה הכי אחי! 54 את\ה צוחק או בוכה ?שומדבר 55 אני מצחיק אותך ?כן [?] 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ?דרמה של כיתה 57 בלונדיניות או ברונטיות ?בלונדיניות לשלטון!!! 58 לדחוף או למשוך ? למשוך 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? לפעמים
60 היכן היד שלך עכשיו ?על המקלדת... 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? תחשבו שאני ילדה מוכה... אבל זה היה העליבו אותי... אחרי אבא ואימא כמובן 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ? לא יודעת 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא ?אני מיוחדת אני יודעת לבטא הכל!! 64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ?באמת!? מגניב... 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ?עם ללי 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ?אורנג' 67 יש לך דור שלישי ?אני הדור השלישי 68 הטלפון שלך מצלצל ? לפעמים.. חח 69 מה מספר הטלפון שלך ? 123456784 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ? חח בטח! עם גבינה זה הכי טעים!! 71 איך השאלון עד עכשיו ?מגניב! 72 את/ה משועמם/ת ?כן! 73 מתי לדעתך זה יסתיים ?עוד הרבה בטח 74 ג'ים קארי או מריה קארי ?ג'ים קארי 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ?חח לא 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ?2 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ?כבר לא... 78 ועמידת רגליים ?כבר לא חחח 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ?המון... 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ?מאוד 81 אחורה או קדימה?קדימה 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ?14:50 83 יש לך רשיון בלי רכב ?לאאאאאאא 84 יש לך רכב בלי רשיון ?לאאאאאאא 85 היכן את גר ?רמת גן 86 עדיין משועמם/ת ?. כןןןןן 87 בן או בת ?אתם כבר יודעים....... 88 בן/ת כמה אתה כנ"ל 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ?18 90 סרט מועדף:אין לייי 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ?אמממ לא יודעת 92 ספידרמן או סופרמן ?ספיידי!! איש העכביש המאגניב! 93 שחקן אהוב ?אין... 94 שחקנית אהובה ?אין 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ?איזה 2 96 את\ה עולה עכשיו באש ? מרוב חום.. 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? אני אוהבת ניירות! זה טעים! 98 מה אתר הבית שלך ?תפוז 99 אתה גורר או נגרר ?.......? 100 ספרייט או 7-אפ ?ספרייט 101 אתה כועס עלי ? לא
102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? כן! אני אביא במבה 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? ככה! 104 צבע מועדף ?אדופ 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אין חיים! 106 השלימ\י את המשפט - "גבר שהולך לאיבוד...": אדיוט! 107 במבי או סימבה ? במבי 108 פיות או מלאכים ?פיות 109 מאמין/ה באלוהים: יאפ! 110 היכן היית/ה בחו’ל ?בהמון 111 לאן את\ה רוצה לטוס ?לני יורק 112 תפוחים, תפוזים או בננות ?בננות 113 ימני\ת או שמאלי\ת?ימנית 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך ?על המקלדת .... 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת ?בטח! 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ?חח ברור! 117 ובשביל 1000 דולר ?כן!!!!! 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ?חחח וואלה? 119 עדיין משועמם/ת ?כן 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חחחחח! גם וגם 121 נעליים לקיץ ?אולסטאר, נעלי ספורט 122

GoOtZi

New member
שלולי...!

01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? יאפ 02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ?לא... בלעכס 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ?מפתאום! 04 אז איך תקרא\י לו ?שאלה קשה 05 מה עם הבת שלך ?לא יודעת 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך :לא זוכרת רגעים כאלה! 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? לא 08 את\ה קורא\ת עיתונים ?לפעמים 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ?כן :] 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? מתישהו... 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ?במסך מחשב 12 אוכל מועדף ? אוכל 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ? קונה חשמלית 14 נייר חלק או מפוספס ? חלק 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? את מה? 16 פעם הופעת על במה? כן :] 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ?תפוחים 18 פפסי או קולה ?קולה! פפסי זה רע :( 19 שוקו או וניל ?וניל 20 צ'יריוס או קורנפלקס?קורנפלקס 21 גרביונים או גרביים עד הברך ?גרביים 22 אמצע הלילה או אמצע היום ? לילה 23 גבוה או נמוך ? גבוה 24 לאט או מהר ? מהר 25 קשה או רך ?רך 26 יוגורט או גלידה ?גלידה! 27 כפית או מזלג ? כפית 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ?בע 29 תלכ/י למופע המשותף ?לא 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ? אצבע 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ?ארון 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ?דלת 33 מי בבית עכשיו ? אבא ואמא 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ?כן 35 סוכרייה רגילה או על מקל ? מקל 36 איזה טעם ?קולה 37 את\ה אוהב\ת לדוג ?לא.. התעללות בדגים 38 שחור לבן או צבע ? צבע 39 סבא שלך מגניב ?אין לי סבא 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ? 41 את\ה נוחר\ת? לא 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו:מה?! 43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ? לא 44 כמה ?לא! 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ? לא ממש משתמשת בזה.. 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ? עטים.. לפעמים 47 היכן היד שלך עכשיו ?על המקלדת 48 עכבישים מפחידים אותך ?לא 49 מה עוד ?שומדבר 50 מ'מצב ?כל טוב 51 מה קורה ?סבבה 52 מה את\ה חושב\ת עלי? שומדבר מיוחד 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ? לא 54 את\ה צוחק או בוכה ? צוחקת 55 אני מצחיק אותך ? לא 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ? כיתת דרמה 57 בלונדיניות או ברונטיות ? ברונטיות 58 לדחוף או למשוך ? לדחוף 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? חח כן 60 היכן היד שלך עכשיו ? על העכבר 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? סבתא 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ?לא יודעת 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא ? מסצ'וסטס 64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? באמת? 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ? שני 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ? פלאפון 67 יש לך דור שלישי ?לא 68 הטלפון שלך מצלצל ?לא 69 מה מספר הטלפון שלך ? מתחיל ב8 ונגמר ב3 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ?איכס לא 71 איך השאלון עד עכשיו ? סביר למדי 72 את/ה משועמם/ת ? כן 73 מתי לדעתך זה יסתיים ? עוד מעט 74 ג'ים קארי או מריה קארי ? ג'ים קארי 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? לא יודעת 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ?די עם השאלות ספורט 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ? כנראה שכן 78 ועמידת רגליים ? לא זה קשה מדי. 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ? לא הרבה 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ? כן 81 אחורה או קדימה?קדימה 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ?רבע ל4 83 יש לך רשיון בלי רכב ?לא 84 יש לך רכב בלי רשיון ?לא 85 היכן את גר ?בבית 86 עדיין משועמם/ת ?. כן 87 בן או בת ?בת 88 בן/ת כמה אתה ?15 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ?15 90 סרט מועדף:פיטר פן 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ?אין 92 ספידרמן או סופרמן ?ספיידרמן 93 שחקן אהוב ? 94 שחקנית אהובה ? 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ?לא יודעת 96 את\ה עולה עכשיו באש ?לא 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? אפס 98 מה אתר הבית שלך ? תפוז 99 אתה גורר או נגרר ? גורר 100 ספרייט או 7-אפ ? ספרייט 101 אתה כועס עלי ?לא 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? אולי 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? כי זה נוח 104 צבע מועדף ?כחול 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": יש חלב 106 השלימ\י את המשפט - "גבר הולך לאיבוד...": ולא חוזר? 107 במבי או סימבה ? סימבה 108 פיות או מלאכים ?פיות 109 מאמין/ה באלוהים אולי 110 היכן היית/ה בחו’ל ?צרפת הולנד בלגיה 111 לאן את\ה רוצה לטוס ? ל... אנשהו 112 תפוחים, תפוזים או בננות ? תפוזים 113 ימני\ת או שמאלי\ת?ימנית 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך ? אותו מקום!!! 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת ? לא 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ? לא! 117 ובשביל 1000 דולר ?אולי 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ? באמת? 119 עדיין משועמם/ת ?כן 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה ? חצי מלאה 121 נעליים לקיץ ? סנדלים? 122 החיים, שחור או לבן ? לבן? 123 החדר שלך, מסודר או מבולגן ?מסודר דוקא.. =\ 124 באיזה צבע החדר שלך ?כחול סגול 125 החדר שלך הוא רק שלך ?כן 126 מיקי מאוס או באגס באני ?מיקי מאוס 127 באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת ? קולגייט 128 שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד ? נפרד 129 את\ה משתמש\ת בדאודורנט ?כן 130 &nbs

Exhibit R

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? כן
02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? נופ 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ? נופ
04 אז איך תקרא\י לו ? ממ אני אוהבת את השם שחר
05 מה עם הבת שלך ? גם שחר חח 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: לא היה משהו באמת מביך, אם היה הייתי זוכרת אותו טוב
07 את\ה קורא\ת צהובונים ? לא באופן קבוע, סתם פעם ב 08 את\ה קורא\ת עיתונים ? יאפ בסופי שבוע כזה 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? לא ממש
10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? נופ 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת? במולקולת חמצן
באוויר נוD: 12 אוכל מועדף? פיצה
ובלינצ'ס
ואוכל של אמא
13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? אתעלף
ואבנה לעצמי אולפן הקלטות
ובית בצפון לחבר שלי
14 נייר חלק או מפוספס? מפוספס עושה לי צמרמורתS: 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? מנגבת0_ס 16 פעם הופעת על במה? כע, די הרבה
17 עוגת תפוחים או דובדבנים? תפוחיםםםםםם@#$@#$
של אמא
18 פפסי או קולה ? קולה כמובן
19 שוקו או וניל ? שוקו! 20 צ'יריוס או קורנפלקס? קורנפלקס
21 גרביונים או גרביים עד הברך ? גרביים
22 אמצע הלילה או אמצע היום ? אמצע היום:] 23 גבוה או נמוך? בינוניD: 24 לאט או מהר? מהר
25 קשה או רך? רך
רק בי זה מעלה אסוציאציות?
26 יוגורט או גלידה? גלידה DUH
27 כפית או מזלג? כפית 28 שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה 29 תלכ/י למופע המשותף? נהה
30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה? פצע): מכוויה 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? כרטיס קול מצו'כלל
, ווילון, מדפסת וקלידים 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? חלון ואת החתולה המתוקה שלי:( מסכנה עברה ניתוח:( 33 מי בבית עכשיו? אמא אבא אחותי והחתולה שלי 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו? נופ, מתחת לכיסא כזה:p 35 סוכרייה רגילה או על מקל? רגילה, המקל תמיד נשבר:( 36 איזה טעם? אננס:O 37 את\ה אוהב\ת לדוג? דגתי פעם וזה נחמד כן:p 38 שחור לבן או צבע? צבעים כהים
39 סבא שלך מגניב? הלוואי הוא היה חי בכלל.. 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? כנ"ל.. 41 את\ה נוחר\ת? נופ 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: ריח של מסטיק אשכוליות
43 יש לך תמונות של עצמך בחדר? נופ 44 כמה? נופ 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? אממ לא שלחתי מכתבים המון זמן אבל נראה לי שמלקקתD: 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? כן.. המון:S 47 היכן היד שלך עכשיו? על המקלדת והשנייה לפעמים על העכבר
48 עכבישים מפחידים אותך? ברוב המקרים לא
כשהם יורדים עליי בהפתעה מהתקרה אז כן:S בדרך כלל אני מוציאה אותם החוצה לחופשי
49 מה עוד? מממ לא יכולה לחשוב על משהו כרגע
לאבד אנשים קרובים אליי.. 50 מ'מצב? סבבע אגוזים שקדי מרק עוף
51 מה קורה? כלום
(איזו תשובה מעצבנת
) 52 מה את\ה חושב\ת עלי? הממ לא ממש יצא לי להכיר אותך
נעים מאוד אני רינט
*מושיטה יד* 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? נופ
54 את\ה צוחק או בוכה? עכשיו? אממ שום דבר 55 אני מצחיק אותך? כמו שאמרתי לא יצא לי להכיר אותך
56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה:p 57 בלונדיניות או ברונטיות? ממ ברונטים:p 58 לדחוף או למשוך? לדחוף 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? חחחחח לא 60 היכן היד שלך עכשיו? הייתה כבר שאלה כזו:p 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? איזה (ברוסית) 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת? איזה ים כחול (ברוסית) 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא? מילים כלשהן בהונגרית אוזבקית עתיקה
סתם לא יודעת
64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? לא:O 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? טל ידיד שלי
66 פלאפון/סלקום או אורנג’? אורנג' 67 יש לך דור שלישי? אולי מינוס שלישי
בע יש לי בלטה במקום פלאפון 68 הטלפון שלך מצלצל? נופ 69 מה מספר הטלפון שלך?
70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך? גאד לא:S גם לא אם הייתי מגיעה לשם

Exhibit R

New member
Part 2../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

71 איך השאלון עד עכשיו? מפיג שעמום 72 את/ה משועמם/ת? כע 73 מתי לדעתך זה יסתיים? עוד 70 שאלותP: 74 ג'ים קארי או מריה קארי? 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף? ממ 60 אני מניחה 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף? 20 נראה לי 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים? ליד הקיר 78 ועמידת רגליים? לאS: נראה לכם?? אני לא מוכשרת עד כדי כך 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? אממ חצי שנייה בערךD: 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? לא
81 אחורה או קדימה? קדימה 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 15:37 83 יש לך רשיון בלי רכב ? אין 84 יש לך רכב בלי רשיון ? אין 85 היכן את גר ? בצפון, משגב 86 עדיין משועמם/ת ?. כע 87 בן או בת ? בת 88 בן/ת כמה אתה ? 16 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ? 7
90 סרט מועדף: הרדוף לבן 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ? זבנג 92 ספידרמן או סופרמן ? ספידרמן
93 שחקן אהוב ? ג'ים קארי 94 שחקנית אהובה ? פייפר פראבו 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ? 4 - 5 96 את\ה עולה עכשיו באש ? כע:O 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה? אפסיים, אלא אם כן תתן לי משהו בתמורה
98 מה אתר הבית שלך ? גוגל 99 אתה גורר או נגרר? לא יודעת, באמצע? 100 ספרייט או 7-אפ? ספרייט 101 אתה כועס עלי? לא 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע? רק אם זה יהיה בעזריאלי חח 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? כי בלי זה לא צנוע 104 צבע מועדף? ממ כחול כהה 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": יש פיצה 106 השלימ\י את המשפט - "גבר הולך לאיבוד...": זה כבר משפט שלם
מה זה פה 107 במבי או סימבה ? במבי
כל כך עצוב
108 פיות או מלאכים? פיות 109 מאמין/ה באלוהים? לא יודעת 110 היכן היית/ה בחו’ל ? בהרבה מקומות
אין כוח לפרט
111 לאן את\ה רוצה לטוס ? לקוס או לאיביזה
112 תפוחים, תפוזים או בננות? מממ תפוזים 113 ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך? על המקלדת ועל העכבר. 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת? תלוי, אם זה בית של גמדים אז כן 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ? לא0_ס 117 ובשביל 1000 דולר ? גם לא0_ס 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ? לא:S 119 עדיין משועמם/ת ? כן 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה ? מלאה 121 נעליים לקיץ ? כע למה לא 122 החיים, שחור או לבן ? אפור 123 החדר שלך, מסודר או מבולגן ? מסודר רוב הזמן 124 באיזה צבע החדר שלך ? ירקרק כזה 125 החדר שלך הוא רק שלך ? יאפ 126 מיקי מאוס או באגס באני ? מיקי 127 באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת ? אקווהפרש 128 שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד ? באחד 129 את\ה משתמש\ת בדאודורנט ? DUH 130 את\ה שר\ה במקלחת ? נופ 131 באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת ? לילי 132 באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת ? בלי טעם וחוץ מזה אני לא ממש משתמשתD: 133 אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש ? אין לי כוח. 134 3+5+8-1234569%444x 5 = בטח, כבר עונה לכם 135 אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך ? אבל הם נגמרו
136 את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה סקס פרוע? 200? 137 ולא פרוע ? 100? 138 את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם ? לא מגלגלת, מקפלת כזה
139 מגדל חיית מחמד ? כע, חתולה וכלבה 140 השם הכי מוזר ששמעת? נטע לבן

FreeLanceR2

New member
אוי השיעמום

את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? כן 02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? לא 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ? נופ 04 אז איך תקרא\י לו ? יחזקאל 05 מה עם הבת שלך ? יחזאלונה 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך : לא יודעת אם הכי מביך אבל דפקדתי נפילה רצינית באוטובוס 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? לפעמים 08 את\ה קורא\ת עיתונים ? כן 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? לא ממש 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? כן ברגל 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ? לא יכולה,יד ימין עסוקה 12 אוכל מועדף ? פיצה 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ?אטוס מסביב לעולם 14 נייר חלק או מפוספס ?חלק 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ??
16 פעם הופעת על במה?כן 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ? תפוחים 18 פפסי או קולה ?פפסי 19 שוקו או וניל ?שוקו 20 צ'יריוס או קורנפלקס?ציריוס 21 גרביונים או גרביים עד הברך ? גרביים עד הברך 22 אמצע הלילה או אמצע היום ?אמצע הלילה 23 גבוה או נמוך ?בינוני 24 לאט או מהר ?מהר 25 קשה או רך ?רך 26 יוגורט או גלידה ?גלידה 27 כפית או מזלג ?מזלג 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ?ארצי 29 תלכ/י למופע המשותף ?בטח 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ?אצבע 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ?שמיים 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ?קיר 33 מי בבית עכשיו ?כולם 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ?לא 35 סוכרייה רגילה או על מקל ?מקל 36 איזה טעם ?תות 37 את\ה אוהב\ת לדוג ?לא 38 שחור לבן או צבע ?שחור לבן 39 סבא שלך מגניב ?ביותר 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ?רק בליל הסדר 41 את\ה נוחר\ת ?לא שידוע לי 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו:ענבים,בגלל הקרטיב 43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ?איפשהו 44 כמה ? אין לי מושג 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ? בוב ספוג? 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ? כן 47 היכן היד שלך עכשיו ? על המקלדת 48 עכבישים מפחידים אותך ?בטירוף 49 מה עוד ?רוצחים סדרתיים מטורפים עם גרזן וסכין מטבח 50 מ'מצב ? סבבה 51 מה קורה ? אני קורא 52 מה את\ה חושב\ת עלי? כובע 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ? מטורף 54 את\ה צוחק או בוכה ?
55 אני מצחיק אותך ? לא 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ? כיתת דרמה אימפריה אבל לא פותחים 57 בלונדיניות או ברונטיות ?גינגי 58 לדחוף או למשוך ? למשוך 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? לא.... 60 היכן היד שלך עכשיו ?עדיין על המקלדת 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? לא זוכרת 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ? באאאא 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא?שום דבר 64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? אל תענה!!!! אולי זאת הילדה המפגרת מהצילצול!!! 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ? חברה שלי 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ? אורנג 67 יש לך דור שלישי ?אני דור שלישי 68 הטלפון שלך מצלצל ? כן,זה מה שטלפונים עושים.. מצלצלים 69 מה מספר הטלפון שלך ? 35 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ? בגמילה 71 איך השאלון עד עכשיו ? סבבי 72 את/ה משועמם/ת ? בטירוף באאאאא 73 מתי לדעתך זה יסתיים ? למי איכפת 74 ג'ים קארי או מריה קארי ? ג'ים 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? 200 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ?10 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ? כן 78 ועמידת רגליים ? מה פתאום 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ? לא יכולה חסרת קורדינציה 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ? לא ממש 81 אחורה או קדימה? קדימה 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ? 19:11 ומה קשור 83 יש לך רשיון בלי רכב ? אין רישיון ואין רכב 84 יש לך רכב בלי רשיון ? ראה שאלה קודמת 85 היכן את גר ? בבית שלי 86 עדיין משועמם/ת ?. עדיין בטירוף 87 בן או בת ? בת 88 בן/ת כמה אתה ? 15 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ? 16 90 סרט מועדף: מועדון קרב 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ? אקס מן 92 ספידרמן או סופרמן ? ספיידרמן 93 שחקן אהוב ?ואל קילמר 94 שחקנית אהובה ?נטלי פורטמן 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ? יותר מידי 96 את\ה עולה עכשיו באש ?לאאאאאאא 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? בין 0-0.1 אחוז 98 מה אתר הבית שלך ? וואלה 99 אתה גורר או נגרר ?נגררת 100 ספרייט או 7-אפ ? ספרייט 100
101 אתה כועס עלי ? לא למה? 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? יש בגרות בלשון,נראה לי.. 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? כי הגירפה גנבה לה את הבגדים 104 צבע מועדף ? כחול 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אין טוסט 106 השלימ\י את המשפט - "גבר הולך לאיבוד...":כי הוא לא יודע לקרוא מפה? 107 במבי או סימבה ?סימבה 108 פיות או מלאכים ? פיות 109 מאמין/ה באלוהים מאמינה 110 היכן היית/ה בחו’ל ? הרבה מקומות 111 לאן את\ה רוצה לטוס ?יפן 112 תפוחים, תפוזים או בננות ? תפוחים ירוקים 113 ימני\ת או שמאלי\ת?שמאלית 114 אוקיי, ועכשיו, היכן היד שלך ? על העכבר 115 אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת ? עם חבל 116 היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל 5 דולר ? לא 117 ובשביל 1000 דולר ? סבבה 118 את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם ? פרייארים 119 עדיין משועמם/ת ? כן,מאוד מאוד 120 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה ? ריקה לגמרי צריך למלא לא למלאות כי השורש הוא מ.ל.א ולא מ.ל.ה\י- רגע של עברית 121 נעליים לקיץ? לפעמים 122 החיים

למעלה