אני../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif
01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? כן
02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? נופ 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ? נופ
04 אז איך תקרא\י לו ? ממ אני אוהבת את השם שחר
05 מה עם הבת שלך ? גם שחר חח 06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: לא היה משהו באמת מביך, אם היה הייתי זוכרת אותו טוב
07 את\ה קורא\ת צהובונים ? לא באופן קבוע, סתם פעם ב 08 את\ה קורא\ת עיתונים ? יאפ בסופי שבוע כזה 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? לא ממש
10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? נופ 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת? במולקולת חמצן
באוויר נוD: 12 אוכל מועדף? פיצה
ובלינצ'ס
ואוכל של אמא
13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? אתעלף
ואבנה לעצמי אולפן הקלטות
ובית בצפון לחבר שלי
14 נייר חלק או מפוספס? מפוספס עושה לי צמרמורתS: 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? מנגבת0_ס 16 פעם הופעת על במה? כע, די הרבה
17 עוגת תפוחים או דובדבנים? תפוחיםםםםםם@#$@#$
של אמא
18 פפסי או קולה ? קולה כמובן
19 שוקו או וניל ? שוקו! 20 צ'יריוס או קורנפלקס? קורנפלקס
21 גרביונים או גרביים עד הברך ? גרביים
22 אמצע הלילה או אמצע היום ? אמצע היום:] 23 גבוה או נמוך? בינוניD: 24 לאט או מהר? מהר
25 קשה או רך? רך
רק בי זה מעלה אסוציאציות?
26 יוגורט או גלידה? גלידה DUH
27 כפית או מזלג? כפית 28 שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה 29 תלכ/י למופע המשותף? נהה
30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה? פצע): מכוויה 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? כרטיס קול מצו'כלל
, ווילון, מדפסת וקלידים 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? חלון ואת החתולה המתוקה שלי

מסכנה עברה ניתוח

33 מי בבית עכשיו? אמא אבא אחותי והחתולה שלי 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו? נופ, מתחת לכיסא כזה

35 סוכרייה רגילה או על מקל? רגילה, המקל תמיד נשבר

36 איזה טעם? אננס:O 37 את\ה אוהב\ת לדוג? דגתי פעם וזה נחמד כן

38 שחור לבן או צבע? צבעים כהים
39 סבא שלך מגניב? הלוואי הוא היה חי בכלל.. 40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? כנ"ל.. 41 את\ה נוחר\ת? נופ 42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: ריח של מסטיק אשכוליות
43 יש לך תמונות של עצמך בחדר? נופ 44 כמה? נופ 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? אממ לא שלחתי מכתבים המון זמן אבל נראה לי שמלקקתD: 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? כן.. המון:S 47 היכן היד שלך עכשיו? על המקלדת והשנייה לפעמים על העכבר
48 עכבישים מפחידים אותך? ברוב המקרים לא
כשהם יורדים עליי בהפתעה מהתקרה אז כן:S בדרך כלל אני מוציאה אותם החוצה לחופשי
49 מה עוד? מממ לא יכולה לחשוב על משהו כרגע
לאבד אנשים קרובים אליי.. 50 מ'מצב? סבבע אגוזים שקדי מרק עוף
51 מה קורה? כלום
(איזו תשובה מעצבנת
) 52 מה את\ה חושב\ת עלי? הממ לא ממש יצא לי להכיר אותך
נעים מאוד אני רינט
*מושיטה יד* 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? נופ
54 את\ה צוחק או בוכה? עכשיו? אממ שום דבר 55 אני מצחיק אותך? כמו שאמרתי לא יצא לי להכיר אותך
56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה

57 בלונדיניות או ברונטיות? ממ ברונטים

58 לדחוף או למשוך? לדחוף 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? חחחחח לא 60 היכן היד שלך עכשיו? הייתה כבר שאלה כזו

61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? איזה (ברוסית) 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת? איזה ים כחול (ברוסית) 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא? מילים כלשהן בהונגרית אוזבקית עתיקה
סתם לא יודעת
64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? לא:O 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? טל ידיד שלי
66 פלאפון/סלקום או אורנג’? אורנג' 67 יש לך דור שלישי? אולי מינוס שלישי
בע יש לי בלטה במקום פלאפון 68 הטלפון שלך מצלצל? נופ 69 מה מספר הטלפון שלך?
70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך? גאד לא:S גם לא אם הייתי מגיעה לשם