יואו כל כך משעמם לי../images/Emo4.gif
01 את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון ? דה 02 האם את\ה צופה בסופרבול בבית ? לא...מה זה? 03 את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלביס ?לא!! חח 04 אז איך תקרא\י לו ? זיגי בוגי דופ! 05 מה עם הבת שלך ? יסמין
06 תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך : אה... 07 את\ה קורא\ת צהובונים ? זה כמו פילונים? 08 את\ה קורא\ת עיתונים ? לפעמים 09 את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק ? זה נחמד 10 את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים ? לא כרגע 11 תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת ? מסך מחשב? אה...? 12 אוכל מועדף ? יולה!
אני לא מוזר
אממ..נו לא'דע...הרבה דברים 13 מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו ? אני אקנה בס, ובית לי וליולה
14 נייר חלק או מפוספס ? מה? 15 מנגב/ת או שוטפ/ת ? את מה?
16 פעם הופעת על במה? כן 17 עוגת תפוחים או דובדבנים ? תפוחים עם דובדבנים! חעע! [מה?] 18 פפסי או קולה ? קולה 19 שוקו או וניל ? נוגט
20 צ'יריוס או קורנפלקס? קרונפלקס 21 גרביונים או גרביים עד הברך ? למה נראה לכם שאני לובש את זה? 22 אמצע הלילה או אמצע היום ? אמצע הלילה
23 גבוה או נמוך ? בית? 24 לאט או מהר ? תלוי מה
25 קשה או רך ? זה גס!
26 יוגורט או גלידה ? גלידה!! 27 כפית או מזלג ? סכין 28 שלמה ארצי או שלום חנוך ? אפחד...זקנים מדי 29 תלכ/י למופע המשותף ? לא 30 תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה ? אצבע,מקלדת..וכזה שמחזיק תמקלדת,נו.. 31 תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה ? דלת, קיר,וכיסא 32 תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה ? בקבוק, שקית צ'יפס,פלאפון,טלפון,קיר 33 מי בבית עכשיו ? סבתא,אמא,אבא,שני אחים 34 הרגליים שלך צלובות עכשיו ? לא!
35 סוכרייה רגילה או על מקל ? רגילה 36 איזה טעם ? אמממ... 37 את\ה אוהב\ת לדוג ? לא ממש...משעמם
38 שחור לבן או צבע ? שחור לבן 39 סבא שלך מגניב ? היה...
40 האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים ? לא! 41 את\ה נוחר\ת ? יכולהיות
42 תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: של צ'יפס וקולה? לא'דע=\ 43 יש לך תמונות של עצמך בחדר ? כן, אחת עם אח שלי ואבא, ואחת עם יולה
44 כמה ? שתיים,טמבלים 45 את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג ? מה??:/ 46 את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך ? כן, זה כיף 47 היכן היד שלך עכשיו ? על המקלדת, סוטים!!
48 עכבישים מפחידים אותך ? לא 49 מה עוד ? גמל שלמה
50 מ'מצב ? הכל בסדר מה איתך? 51 מה קורה ? קורה... 52 מה את\ה חושב\ת עלי? מֶהההה 53 הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק ?
54 את\ה צוחק או בוכה ? אני אדיש
55 אני מצחיק אותך ? לא 56 כיתת דרמה או דרמה של כיתה ? הא?
57 בלונדיניות או ברונטיות ? יולה
58 לדחוף או למשוך ? למשוך? 59 כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? לא..מה אני,עילג? 60 היכן היד שלך עכשיו ? על המקלדת כוס עמק!!! 61 מה הייתה המילה הראשונה שאמרת ? בחיים? לא'דע.. 62 מה היה המשפט הראשון שאמרת ? מאיפה אני זוכר?! 63 מה את\ה לא יכול\ה לבטא ? את האהבה שלי אל יולה
64 את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע ? שיהיה בכיף 65 עם מי דיברת לאחרונה בטלפון ? יולה 66 פלאפון/סלקום או אורנג’ ? יולה באורנג', אני בפלאפון 67 יש לך דור שלישי ? לא,מה אני טחון? 68 הטלפון שלך מצלצל ? אז לא..הוא רוקד במעגלים 69 מה מספר הטלפון שלך ? למה שתקבלו אותו? 70 את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך ? לא...
71 איך השאלון עד עכשיו ? משעשע 72 את/ה משועמם/ת ? לא 73 מתי לדעתך זה יסתיים ? כש.. 74 ג'ים קארי או מריה קארי ? ג'ים! 75 כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? לא בדקתי... 76 כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות ברצף ? 30 ככה 77 את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים ? וליפול אחורה..כן
78 ועמידת רגליים ? לא! אז אני זוחל 79 כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ ? שטו? 80 לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה ? לא... 81 אחורה או קדימה? להתקע 82 לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו ? 02:06:40..מה? 83 יש לך רשיון בלי רכב ? לא.. 84 יש לך רכב בלי רשיון ? מה הפואנטה? 85 היכן את גר ? שם.. 86 עדיין משועמם/ת ?. לא 87 בן או בת ? בן 88 בן/ת כמה אתה ? 15 וחצי פעם אחרונה שבדקתי 89 בת\בן כמה את\ה רוצה להיות ? עכשיו סבבה לי 90 סרט מועדף: כל סרט של טרנטינו:] ו..לא'דע כל מיני 91 מהו הקומיקס האהוב עלייך ? לא קורא קומיקס 92 ספידרמן או סופרמן ? ספיידרמן 93 שחקן אהוב ? סת' כהן מה-OC 94 שחקנית אהובה ? פטרישיה ארקט, אליזה דאשקו 95 כמה שעות אתה גולש ביום ברשת ? לא'דע 96 את\ה עולה עכשיו באש ? כן..שניה 97 אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה ? תלוH 98 מה אתר הבית שלך ? NANA 99 אתה גורר או נגרר ? אני משאית 100 ספרייט או 7-אפ ? ספרייט 101 אתה כועס עלי ? לא 102 אני עושה מפגש גדול ב 27/5, מעוניינ/ת להגיע ? הא? 103 למה לובשת הזברה פיג'מה ? מה היא תלבש בוקסר? 104 צבע מועדף ? אדום,שחור,כחול 105 השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": יש חסה? 106 ה