וואי איזה אופטימית את, מעורר הערצה! אנחנו איתך בכל מקרה.
M mazalika7 New member 23/11/07 #14 ../images/Emo6.gif תודה מאמי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
T tohar6 New member 24/11/07 #17 חח עכשיו הבנתי למה התכוונת שאמרת שהתחלת קורס וזה ממש מעצבן חח.. תכלס את צודקתת.. צריך לעשות כבוד לפזמניקים.. ועוד לך אז בכללל..!! אבל קטן עלייך אחותי... את עוד תעשי להם שם בצפר.. ומזה 5 חודשים זה כלום, את תכפ עפה משםםםםםם..!!
חח עכשיו הבנתי למה התכוונת שאמרת שהתחלת קורס וזה ממש מעצבן חח.. תכלס את צודקתת.. צריך לעשות כבוד לפזמניקים.. ועוד לך אז בכללל..!! אבל קטן עלייך אחותי... את עוד תעשי להם שם בצפר.. ומזה 5 חודשים זה כלום, את תכפ עפה משםםםםםם..!!
M mazalika7 New member 24/11/07 #18 ../images/Emo6.gif מצחיקה!!! יהיה טוב.. אני אופטימית והקורס הוא פחות זמן.. הוא חודש וקצת. ואז ישאר לי לשרת מש וכמו 4 חודשים.. וזה ממש טוב!
../images/Emo6.gif מצחיקה!!! יהיה טוב.. אני אופטימית והקורס הוא פחות זמן.. הוא חודש וקצת. ואז ישאר לי לשרת מש וכמו 4 חודשים.. וזה ממש טוב!
M mazalika7 New member 24/11/07 #20 ../images/Emo6.gif עכשיו אני רגועה כפרעלייךך!!! כלכך אוהבת אותךך!!!!