בוקר מעולהההההההההההה../images/Emo70.gif
אתם לא מבינים אפילו איזה כיף היה לי אתמול בהופעה של כפיר אפשטיין...
בכלל לא ידעתי שייש אותה, סתם נכנסתי לאתר שלו פעם ראשונה והסתכלתי בלוח הופעות ואני רואה כזה- ראש פינה.. אז התלהבתי- וואי, מתי זה.? כתוב ב-22/11, היי!!!! זה היום!!!!!!!!!!!!!!!! אני רצהההה... הגעתי לשם עם חבר,באיחור כמובן, נלהבת בטרוף.. לא הרבה הכירו אותו שם, זה ממש חור וכולם באו לאכול ועל הדרך לשמוע את כפיר.. אבל אני באתי בשבילו
לא היה מקום, אז התיישבנו בשולחן של הצוות שלו.. חח.. אני כולי נירגשת עם הדיסק ביד.. בשלב כלשהו התפנה מקום אז עברנו שולחן ובדרך עברנו ליד כפיר, והוא בדיוק התלבט מה לשיר.. אז אמרתי לו- "תעשה את אם יש לך כח"... אז הוא ענה- "עשיתי לפני 40 דק'.. איפה היית?" אמרתי לו..- "איחרתי, נו.. אז תעשה את בובה על חוט.." הוא אומר- "בובה על חוט? אחלה.. נקדיש לך אותו.. איך קוראים לך?" (שתבינו שכל זה קורה מול כל האנשים והוא עונה לי במקרופון..) אז עניתי- "חיה.." כפיר: "חיה?!? חיההההההההההההההההההההההההההה" (חחח, הוא זיהה אותי מהפייסבוק..) קפץ עליי וחיבק אותי.. לעיניי כולם..חח ואז הוא אמר- "חברים, תכירו- זאת חיה ואנחנו חברים מהפייסבוק.." אני התפדחתי בטרוף.. ואז הוא התחיל לספר שגם לסבתא שלו יש פייסבוק..חח אחר כך הוא שר את בובה על חוט והקדיש לי אותו
אחרי ההופעה כמובן דיברנו וזה.. הוא היה בשוק שבאתי במיוחד.. והוא ידע שקנו לי את הדיסק שלו ליומולדת אז בכלל הוא התלהב והסביר לכולם שייש לי דיסק כבר וזה.. חח הצטלמנו, וקבענו להיפגש שוב בכרמיאל בעוד הופעה שלו.. בקיצור, הוא מקסים בטרוף!!!! חובה לשמוע ת'שירים שלו ולקנות ת'דיסק..!! סליחה על החפירה
יום נעים לכווולם!!!!