שרשור בוקר טוב

../images/Emo126.gif שרשור בוקר טוב

כן, אני יודעת שזה סופר בוקר, אפילו לא אור.. אבל אין לי משהו יותר טוב לעשות . ועברתי כבר על כל הפורומים, ועל הפייסבוק, והמייספייס, ומשעמם לי. ונפל עלי משומקום מצברוח מבאס. ואין לי פאקינג מושג מאיפה הוא צץ. אבל הוא ילך. אני אגרש אותו בכוח. בוקר טוב לכם. אוהבת אתכם מאוווווווווווווווווד!

בטח שהוא יילך!

ואם לא- אני אדאג לכך!
אוהבת אותך מלאאאאא
(שימי
! רק בוקר ואני כבר פוצחת בריקוד בשבילך. את רואה כמה אני אוהבת אותך?!
)

../images/Emo126.gif יוווו איזה חיוך העלית לי!

אני מתה עלייך!
תודה רבה רבה רבה אה ו- הוא הלך!

בוקר טוב!!!!!../images/Emo13.gif

תסלקי אותו ומיד!!! קמתי כי חלמתי שיש צלצול טלפון בבית שלא מפסיק וקמתי לענות... אבל אמא שלי הייתה בטלפון...אולי באמת היה צלצול?

בת 1986

New member
בוקר מעולהההההההההההה../images/Emo70.gif

אתם לא מבינים אפילו איזה כיף היה לי אתמול בהופעה של כפיר אפשטיין...
בכלל לא ידעתי שייש אותה, סתם נכנסתי לאתר שלו פעם ראשונה והסתכלתי בלוח הופעות ואני רואה כזה- ראש פינה.. אז התלהבתי- וואי, מתי זה.? כתוב ב-22/11, היי!!!! זה היום!!!!!!!!!!!!!!!! אני רצהההה... הגעתי לשם עם חבר,באיחור כמובן, נלהבת בטרוף.. לא הרבה הכירו אותו שם, זה ממש חור וכולם באו לאכול ועל הדרך לשמוע את כפיר.. אבל אני באתי בשבילו
לא היה מקום, אז התיישבנו בשולחן של הצוות שלו.. חח.. אני כולי נירגשת עם הדיסק ביד.. בשלב כלשהו התפנה מקום אז עברנו שולחן ובדרך עברנו ליד כפיר, והוא בדיוק התלבט מה לשיר.. אז אמרתי לו- "תעשה את אם יש לך כח"... אז הוא ענה- "עשיתי לפני 40 דק'.. איפה היית?" אמרתי לו..- "איחרתי, נו.. אז תעשה את בובה על חוט.." הוא אומר- "בובה על חוט? אחלה.. נקדיש לך אותו.. איך קוראים לך?" (שתבינו שכל זה קורה מול כל האנשים והוא עונה לי במקרופון..) אז עניתי- "חיה.." כפיר: "חיה?!? חיההההההההההההההההההההההההההה" (חחח, הוא זיהה אותי מהפייסבוק..) קפץ עליי וחיבק אותי.. לעיניי כולם..חח ואז הוא אמר- "חברים, תכירו- זאת חיה ואנחנו חברים מהפייסבוק.." אני התפדחתי בטרוף.. ואז הוא התחיל לספר שגם לסבתא שלו יש פייסבוק..חח אחר כך הוא שר את בובה על חוט והקדיש לי אותו
אחרי ההופעה כמובן דיברנו וזה.. הוא היה בשוק שבאתי במיוחד.. והוא ידע שקנו לי את הדיסק שלו ליומולדת אז בכלל הוא התלהב והסביר לכולם שייש לי דיסק כבר וזה.. חח הצטלמנו, וקבענו להיפגש שוב בכרמיאל בעוד הופעה שלו.. בקיצור, הוא מקסים בטרוף!!!! חובה לשמוע ת'שירים שלו ולקנות ת'דיסק..!! סליחה על החפירה
יום נעים לכווולם!!!!

mazalika7

New member
יואוו חיה! איזה חמוד!!!!!

אני הכי שמחה בעולם שנהנית!! וכפיר, כזה מותק! היה כיף לקרוא את זה.. ממש נכנסתי לסיפור שלך! מדהימה! אוהבת המון!

בת 1986

New member
אני אעשה לך הכרות איתו..

כשאני אהיה על המחשב בבית.. בכולופן, אם אתה שומע גל"צ הערב, יש לו ראיון + שירים מהדיסק בשעה 21:00 מוזמן להקשיב..

shahar1989

New member
אווו מזל שכתבת... אני אקשיב

כפרה על כפיר
ווליום כינרת 2007- שחר:"את לא מבינהההה מי מופיע עכשיו בבמת לייבל!!!" מזל:"יש לך כוחחח?? אההה כפיר!!" שחר:"כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!" ומאז כל מה שקרה נשכח למוחי, הלכנו, לא הלכנו? לא זוכרת

mazalika7

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נכון!!!! יואו זה היה כזה מצחיק!

אבל בסוף לא הלכנו

kurt2000

New member
לא שמעתי

כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה, איזה סגנון הוא עושה?

מורביט

New member
וואי איזה חמוד הואאאאאא!../images/Emo9.gif

ממש שמחה שנהנת, באמת אחלה סיפור.

tohar6

New member
יייייייווווווו

נשבעת לך שמזה נכנסתי לסיפור.. אני כזה קוראת וכולי מתלהבתתת.. איזה כיפ לךךךךך... חחח תוך כדי שאני קוראת אני נזכרת שג'נגו זיהה אותי שאני טוהר וזה בהופעה בלבונטין ואני זוכרת איזו התרגשות זו הייתההההה.. אז הכי הכי כיפ לך בעולם חחח
שמחה בשבילך..

mazalika7

New member
איזה בוקר!!!

אז אני התעוררתי לפני 40 דקות
ליל, המקסימה שלי, חייגה אליי והעירה אותי.. אז קמתי. אתמול היה לי את היום הכי מורט עצבים שיש!! והכי ארוך!! היה סיוט, אבל אני אופטימית. אוהבת אתכן.. ושבת שלום

mazalika7

New member
התחלתי את הקורס נהיגה....

וזה ממש כמו טירונות!! תביני, עוד 5 חודשים אני משתחררת. אני יותר פזמניקית מכולם שם! והם רוצים אני יעיף להם הקשב! בקיצור הייתי בשוק אתמול! את לא מבינה איזה כאפות חטפתי מכל העיניין הזה! ועוד מה, הם רוצים שאני אגיע לצריפין בשמונה וחצי בבוקר!! מה שאומר שאני צריכה לקום בחמש לפנות בוקר!! את קולטת!?!? לא חוצפה?!?! זהו אני ממש עצבנית על אתמול, אבל יעבור נו.. והכי חשוב, זה שיש איתי אחלה אנשים, אז לפחות משו טוב מכל זה.. אז יהיה בסדר
חחחח מדהים איך אני מנחמת את עצמי כל הזמן...!
אוהבת אותך מאוד!

למעלה