צבעי הנפש

../images/Emo126.gifצבעי הנפש

צבעים משתנים בגוונים שונים לעיתים בהירים לעיתים אפלים מילה אחת מתאימה מילה הנמצאת במקומה חיבוק חיוך מבט יכולים להביא גוון של אהבה ולשקף בצבעי הקשת את רגשי הנפש אזי- הצבעים של האוהבים מתערבבים, משתלבים ויוצרים הרמוניה חדשה של גוונים מדהימים- אחרים צבעים של אוהבים.

רגשות

רגשות משתנים כשנאמרת מילה שלא במקומה המתכוון לא התכוון והמבינה הבינה את אשר רצתה ואולי צריך לשאול בטרם מבינים את שלא נאמר. ככה למדתי בבי"הס של החיים.

../images/Emo126.gif../images/Emo23.gifרגשות בצבעים

מילה שנאמרה לאוויר נשלחה יצאה מאלמוניותה משוטטת עצמאית תמיד חד כיוונית אותה אין להשיב מגיעה הישר למקשיב צובעת בצבעים מציירת שרטוטים חודרת לעיתים נפלטת משאירה בנפש סימנים אלה הם הצבעים. הצובעים את החיים. גם אם היום מעונן הן השמש תזרח מחר. ובצבעים של קשת את האהבה נתפוס ברשת.

odo13z

New member
מילה שנאמרה.....

אני אוהב את השלווה שבעינייך את השמחה המתגשמת בהן באחת עם חיוכך.... את אדמתך הטובה והרכה המחבקת את זרעי אהבתי את נשימתך החמה על צווארי את תחושת הדרור הבלתי מתפשר שבליבך..... ההבטחה נכונה. בלי לבקש תמורה ... בלי מאזן..... עם שמחת חיים. כי היא מאהבה.

shkedud

New member
עירומה במי הנחל

לוחכים המיים כפות רגליי לוטפים קימורי מפשעתי זוקרים את שדיי סומר עורי...מתענג ואני משלחת אל מי הנחל את הכאב, את הטינה, את הקנאה המרעילה המיים זורמים הרחק הרחק מפעמים בי ומרעידים את כל נימיי ממלאים בי סליחה אין קץ עופי לך אהבתנו אל החופש, אל הדרור עופי, ובאשר תמצאי לך מנוח שם תדרוך כף רגלך

shkedud

New member
פעם אהבת את תכול עיניי

ובטעות חשבתי כי לי ביקשת להיות מחוייב אך זרעי אהבתך באחרת נזרעים, זו שאוהבת את תכול עיניך שנושמת בחום על צווארך זו שאוהבת את תחילת אהבתכם בריאה של מיכלאנג'לו... לה נתת הבטחה בלי לבקש תמורה. היא אהבה את הבטחתך גם אם היתה נכונה, רק ברגע אמירתה גם אם היא מבולבלת... גם אני מבולבלת אך רק לרגע קט ובמישנהו משחררת אותך מכבלי אהבתי שולחת אותך לאשר תמצא את אהבתך החדשה...

למעלה