ערב צח ערב זך לכם

../images/Emo126.gif ערב צח ערב זך לכם ../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif

אז.. היום חיה שלחה לי הודעה: חיה אומר/ת (14:17): תוכלי לעשות סיכום שבועי במקומי היום בערב בפורום ג'נגו? אני נוסעת ולא אהיה חיה אומר/ת (14:17): תודה מותק חיה אומר/ת (14:17): ביי האמת היא שהיא לא נתנה לי זמן תגובה וישר התנתקה [
] אבל לא נורא, אני שמחה לפתוח את הסיכום שבוע. הנה לכם:
שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
מסר לג'נגו:
שיהיה לכם סוף שבוע נפלא. נטע.

מסכמת.

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לב, כן נו עדיין. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ים הרחמים/קובי אפללו-שיר מדהים! ו-מכל האהבות/עידן רייכל. אלבום שבועי: - תמונה שבועית: - הקנייה של השבוע: כלום. משהו טוב שקרה השבוע: פרוD: מאכל השבוע: מנה חמה,כי זה מה שאני אוכלת עכשיו. מסר לג'נגו: היי

shahar1989

New member
אווווווכ

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לנשום במים שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: הביתה, הלוך חזור אלבום שבועי: - תמונה שבועית: - הקנייה של השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: עדיין כלום. מאכל השבוע: לזניה במסעדה טובה... מסר לג'נגו: כל הכבוד [
?!]

shahar1989

New member
מסכמת מחדש

כי הייתי עצבנית כשסיכמתי, יצא בהתאם לזה-
שיר-שבועי-של-ג'נגו: לנשום במים
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: הביתה, הלוך חזור
אלבום שבועי: -
תמונה שבועית:-
הקנייה של השבוע: שוק פשפשים וכאלה..
משהו טוב שקרה השבוע: ת"א עם המשפחה, יונתן, הופעה...
מאכל השבוע: מסעדה בת"א עם המשפחה
מסר לג'נגו: אל תעשה את זה לי ולך,זה לא יהיה טוב! אתה יודע שאני לא אוהבת את זה

mazalika7

New member
מסכמת!../images/Emo23.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:דמעה! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:fergie- big girls dont cry אלבום שבועי:הפעם זה שלושה, חדשים שרכשתי,
. מטרופולין הסליל, שלומי שבן עיר ואבריל לוין החדש. תמונה שבועית:אני אעלה יותר מאוחר.. בדיוק אני מתקינה את המצלמה
הקנייה של השבוע:מצלמה!!
ושלושה דיסקים. משהו טוב שקרה השבוע:מצלמה ושלושה דיסקים
וגם, הקורס, הכי כיף שם בעולם!!! ואני הנהגת הכי טובה!
מאכל השבוע:חביתה מסר לג'נגו: סופש שבוע רגוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ססילייה

New member
בננות שלי!!!!!

שיר-שבועי-של-ג'נגו:מאה שקל אחרונים. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: על קו הזינוק. אלבום שבועי:
תמונה שבועית:בינתיים אין. הקנייה של השבוע: ממ...קליק בשק"ם D: משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי היום טירונות!!!
! מאכל השבוע: ביצה קשה. -_- נשבעת שאני לא יכולה לאכול יותר ביצים קשות, זה פשוט כבר דוחה אותי ממש!!! מסר לג'נגו: השירים שלך העבירו לי את הטירונות באושר. מזל תתחדשי על האדום אהובה שלייי!!!!
בננות התגעגעתי היום בלילה אני עושה פשיטה על הפורום..

mazalika7

New member
ליל!!!../images/Emo99.gif

כפרעלייך!! כמה שהיית חסרה כאן את לא מבינה אפילו!!! אני שמחה שנהנית בטירונות. וגם אני עברתי את הביצים הקשות
לא שאהבתי כלכך לפני, אבל אחרי טירונות את ממש שונאת את זה!!בעע תודה יפה שליי!!
כלכך מתגעגעת!

../images/Emo126.gif יפה שלי! כלכך התגעגעתי!

את לא מבינה עד כמה!!!! מחכה כבר לדבר איתך

tohar6

New member
השנייה נכנסתי הביתה../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: מתחת להרים, ממ בגלל הקליפ.. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: כרטיסי אשראי- עברי אלבום שבועי:
תמונה שבועית: ממ בהמשך.. הקנייה של השבוע:כככככררררטיייססססס להופעה של עברי ב14.12 לשורה הראשונה באמצע..!! מממ מה יותר מזה?!?!?!?!?!? משהו טוב שקרה השבוע: הכרטיס להופעה כמובן.. וגיבשתי את דעתי לזה שאני רוצה לעשות בצבא קורס חובלים חח אהה ועבדתי בבחירות של מועצה אזורית מרחבים.. הייה מאגניב
אהה והודיעו לי שביום ראשון אני יוצאת לגדנ"ע בבסיס בשדה בוקר מאכל השבוע: הההווווו המון המון בגטים עם כל מיני דברים לא קשורים לכלום ומוקפץץץ קטלנייייי מסר לג'נגו: ג'נגוווו אני מתגעגעת.. הרבה יותר מדי זמן שלא ראיתי אותך..

shahar1989

New member
אלללללללללללללללללללללי!!!

טוהר
אהובתי הקטנטנההה!! אני פוגשת אותך בהופעה של עברי!!!

tohar6

New member
דייייייי איזה מעולההה..!!

אני הולכת לראות אותךךךך..!!
יהיה מושלםםםםםם התגעגעתייייייייי... ויהיו עוד מלאאא.. פשוט נראה את כולם יהיה אלופ... באלי כבררר כ"כ..!!

../images/Emo126.gif מסכמת.

שיר-שבועי-של-ג'נגו:קשורים
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:Yann Tiersen - Comptine d'une autre éte זו מנגינה מדהימה מתוך הסרט "אמלי" תגידו אם אתם רוצים שאשלח לכם. אלבום שבועי:עברי לידר- זה לא אותו דבר ששמעתי לפני יומיים אחרי המון זמן, ונזכרתי כמה אני אוהבת אותו. תמונה שבועית:משהו שחברה שלי הכינה :] הקנייה של השבוע:קנית מכולת אתמול
משהו טוב שקרה השבוע:סתם הרבה צחוקים. מאכל השבוע:פלפל ממולא שאבא הכין
|יאמי|
מסר לג'נגו:

../images/Emo126.gif אופס! ../images/Emo12.gif שכחתי מסר לג'נגו

האמת היא שאין לי משהו מיוחד, אבל סתם רק שתדע, אני לא פוסטמה, אני רק מתנהגת ככה
*תודו שזה שנון, ומצחיק ומקסים! , תודו שאני פשוט פוסטמה*

בת 1986

New member
יואו נטע../images/Emo24.gif

סליחה מותק, נזכרתי ברגע האחון ואני בכלל לא בבית עכשיו.. אני אסכם ביום ראשון..

למעלה