עדכונים

• פותח הנושא talrv
  • פורסם בתאריך

talrv

New member
../images/Emo126.gif עדכונים ../images/Emo160.gif

פינת העדכונים שלנו חוזרת. לקטנוניים שביניכם, היא הייתה אמורה להיות מחר, אבל הקדמתי אותה ביום, ותיכף תבינו למה. אז מה עודכן?
לעמוד רשימות 10 בפינת המאמרים הוספו 2 מאמרים חדשים, רשימות עשר חדשות שנתחברו על גבי הפורום.
תחרות הלוגואים סוף סוף הגיע לשלביה המכריעים, כאשר ההצבעה היא בסקר הפורום. ניתן להצביע עד ה-14.9, שבועיים ממועד פתיחת הסקר. הצביעו והשפיעו
ציטוטי וקישורי עמוד הפורום עודכנו. הודעות ודיונים מעניינים השבוע:
כבר הוספתם את הרגע הבלתי נשכח שלכם? רשימת "10" הרגעים הבלתי נשכחים בבאפי ואנג'ל.
ידעתם על המארז באפי החדש? זון 1, זון 2, מחיר, מע"מ, מאיפה כדאי ומתי. כל מה שרציתם לדעת (כמעט) על באפי בדיוידי.
אז הייתם במפגשון פורום האחרון? לא? ההפסד כולו שלכם. ועכשיו בנימה אישית מעט - מחר בלילה אני טסה במשלחת לפולין לשבוע. ואל והייזל ישתדלו להיות פה, אבל גם להן זה שבוע עמוס. אז תשתדלו לשמור על הפורום ברמה טובה, ואני מבטיחה להתעדכן בהכל כשאני אחזור. שיהיה שבוע מוצלח לכולם! ואל, טל והייזל.

הייתי כותבת לך 'תהני', אבל זה לא

מתאים במיוחד לנסיבות.
אז, המ, החכימי, או משהו.P: :)

בהצלחה טל,

אשר לי, גם אני עוברת החל ממחר לירושלים. תהיה לי פחות גישה לאינטרנט (עד שאני אצליח להשיג מחשב נייד) בשבועות הקרובים. לכן בבקשה- היו סבלנים, ונסו כמה שיותר להיצמד לחוקי הפורום ולשרשר כדי שלא יפול יותר מדי על הייזל שגם היא בתקופה קצת עמוסה כרגע. ואל.

buffySpirit

New member
הממ...

אני עומד להיות כמעט כל הזמן ממש קרוב לירושליים. בהצלחה טל. גם בנדוד שלי נוסע.

הייזל

New member
דרך אגב

שגרירות סאנידייל בישראל פתחה את פורומיה לקהל הרחב. אתם מוזמנים להעלות שדם שאלות שקשורות לפעילות השגרירות ולקחת חלק פעיל בפורום הפאן-פיקים.

למעלה