סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo126.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo47.gif

במהלך סוף השבוע תתארח שרי שיין, עורכת המגזין "ויוה פלוס" בפורום טלנובלות ותענה על שאלות הגולשים בנושאים הקשורים לעיתון ולתחום. אתם מוזמנים לשרשר לה כבר עכשיו שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=88871018
רוצים לזכות בהזמנה זוגית בלעדית להקרנת הפרק הראשון בעונה החדשה של "ראש גדול"? פרטים בקרוב!

../images/Emo220.gifגד כמה ריבים במשפחה אחת?!

למה הצרחות האלה בבית?! בגלל שחברה שלי ציירה לי היום על הרגל ת'סמל של כת הסטן... והסתובבתי בבית עם מכנס קצר... ואח שלי(הזונה הזה)שם לב לזה אכשהו...ובארוחת ערב אמר את זה(גאון)והאח השני שלי החליט שכל החברים שלי הם "פריקים"ושאני מושפעת...ואמא כמובן הקשיבה לו... אז כן...אני התעצבנתי...אומנם לא משהו רציני... ואמרתי להם "עזבו אותי בשקט אתם לא שווים את העצבים שלי"(כן...בנקום לקלל)אז אין לי כוח אליהם..=/ רארר משפחה של זונות...

קנפי

New member
דוריני.. יהיה טוב!

גם לי פאקינג עושים דברים כאלו כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עאעאע תתעלמי.

../images/Emo220.gifעזבי...רק הגעתי הביתה(מחולון)

רק נכנסתי ישר צרחות!!! כוסעמק... "החדר שלך מבולגן לכי סדרי אותו" והקטע שהוא מסודר! אתמול היתה המנק או מה שזה לא יהיה ולא נכנסתי לחדר מאז! סעמק...

ShiraBJ

New member
לפחות אין לי אחים

למרות שאם היה לי אז אולי היו נותנים לי סופסוף ללכת לשברולט. או..או.. או.. להופעה של ביט 69. אאהעהא כזה לא פייר הם עדיין לא הסכימו. דאמממ אני מתה לפגוש 'תכם.. ***פיית שיניים בטיפול****

למעלה