מייק שרון ועוד

mikebrant78

New member
../images/Emo126.gifמייק שרון ועוד

שבוע טובים חברים! אני שמח שאתם מצליחים לדרג. גם לי זה היה קשה, אבל תודו שזה נחמד שיש לנו מצעד משלנו ושיש קונצנזוס על שיטת הדירוג המעין אירוויזיונית. לגבי מייק שרון. הפעם הראשונה ששמעתי עליו היתה בערך לפני 13 או 15 שנה. קראתי אודותיו כתבה בשבועון לאשה. אחיו המבוגר ממנו היה מעריץ של מייק ברנט, ולאחר שמייק ברנט נפטר מייק שרון החל להגביר את הערצתו למייק ברנט ואף שינה את שמו משרון אוזן למייק שרון. מייק שרון אף הופיע בזמנו בתוכניתו של אברי גלעד "קטן עלינו". היתה זו תכנית שעסקה במייק ברנט. תוכנית זו דנה בכך שעיריית חיפה מסרבת לקרוא רחוב ע"ש מייק ברנט (תמוה משהו, הייתי אומר). באותה תוכנית השתתפו מייק שרון (שניסה לבצע את השיר MAIS DANS LA LUMIERE, וגם זהבה בן. עכשיו תשאלו מה הקשר בין זהבה בן למייק ברנט? והתשובה היא: אין קשר. אלא שאברי גלעד ניסה למצוא זמר/ת ישראלי שיכול להגיע לגבהים של מייק ברנט (אין ולא יהיה דבר כזה בעולם), ובחר דווקא (באופן המצדיק כינוסה של ועדת חקירה) בזמרת המזרחית זהבה בן. כך ניסתה היא שם לבצע את השיר האלמותי האדיר: LAISSE-MOI T'AIMER. מיותר לציין שהיא ביצעה זאת ללא הצלחה, אך אין זו אשמתה... אלוהים נתן לה רק טיפת מזל, וכך זכתה היא להופיע ולשיר את שירו זה של מייק ברנט בתוכנית כה מיוחדת לזכרו. מייק שרון נצפה גם בסרטו של ארז לאופר אודות מייק ברנט כשהוא לבוש בחולצה אדומה, בקטע שהראו את מועדון מעריציו. לגבי כשוריו הקוליים/ מוסיקליים, הרי שמיותר לציין שהוא נופל ממיק ברנט ואין מה להשוות ביניהם, זולת שמם הפרטי המשותף (שניהם נולדו בשם אחר ושניהם שינו את שמם המקורי לשם מייק). אך מה שכן ייאמר לזכותו הוא שהוא מעריץ גדול ונלהב של מייק ברנט והייתי שמח אם ניתן היה לגייסו עבורנו לערב שכולו מייק ברנט, אני בטוח שהוא יכול לתרום לנו. שמתם לב שקולו מזכיר מעט את צביקה פיק? כשהוא מבצע את שירי מייק ברנט זה נשמע כאילו צביקה פיק שר מייק ברנט. היה קצת יומרני מצידו לשיר מייק ברנט, אך נסיונו זה ותרגום חלק משיריו לעברית זוכים אצלי להערכה שכן הם עוזרים בהנצחתו של מייק ברנט. מייק ברנט היה אחד, יחד ומיוחד ומייק ברנט יישאר תמיד בליבי האחד והיחיד. המשך שבוע נעים! שלכם, אלעד.

M i k e s F a n

New member
מאיפה הידע הזה??

אלעד...שתהיה לי בריא. תוכנית על מייק ברנט עם אברי גלעד? את זה לא ידעתי? מתי זה היה? באמת לזהבה בן ומייק ברנט אין קשר, דוד דאור עשה עבודה טובה עם שיריו של מייק יותר מכולם. לא שמתי לב שקולו של מייק שרון דומה לקולו של צביקה פיק.. רגע, אז מה בנוגע לרחוב על שמו של מייק ברנט? יש בסוף או מה? מדוע סירבו עירית חיפה? והיכן בסרט של ארז לאופר רואים את מייק שרון? אני לא זוכרת.. רק כשהראו את המועדון מעריצים הצרפתי ואז שר שם בחור (נראה צרפתי) את "רק דמעה" והייתה לו חולצה אדומה בוהקת וחלק מהבנות הצתלמו איתו..אליו אתה מתכוון? זה מייק שרון? בכל מקרה תודה על מידע אלעד ושבוע טוב לכולם!!!!!!!! סיגל

Duvdevan Girl

New member
חחחח באמת

הוא נשמע קצת כמו צביקה פיק, ודומה יותר לאליל הזמר המזרחי מאשר אליל הזמר הרומנטי (מייק בראנט המקורי!) יפה לך אלעד על הידע הרב, אתה באמת משו.. בכל מקרה ניסיון נחמד לחכות את מייק עקב ערצתו, באמת יהיה נחמד לפגוש אותו במפגשי מעריצים או אם נעשה ערב שכולו מייק בראנט! אפשר לדבר עם מנהלו האישי ,יש תטלפון באתר הרישמי שלו.

למעלה