../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אנחנו מתגרשות?" "חברה אחת שלי רוצה שאני יעוף והשניה חושבת שאני שמנה"
נורלל איזה מתוקה לא היתרגשה בכלל מאיווה חבל שהעיפו אותה ואני לא מבינה איך זה שאן (אני אוהבת אותההה אבל עדיין, אנשים) כבר איזה 4 פעמים היא הייתה כמעטטט והעיפו הביתה יותר טובות ממנה או שהמפיקים קיוו לרייטינג מהמריבה של אן ואיווה או שפשוט.... השופטים טיפשיםם... וזה כבר פעם שניה שיהיה נדחפת למריבות של אן ואייוה שממש אבל ממש לא קשורות אליה זהו, יהיה היא הפלצנית הראשית של התוכנית הזות...בכול עונוהיה(ראיתי רק תה 3 עונות אז אני לא יודעת לגביי העונות הבאות) למשל, כמו שאן חרטה על הראוניז של קאסי אז יהיה גם היתערבה במריבה וגםםם שמה חולצה בפורטוגזית "ריספיקטו" בסדררר ריספקט ריספקט אבל דייי למה להיות פלצנית? ועוד היא הגזימה בפרק אתמול כשהיא דיברה ביפאנית אל השופטים האלה של התה(רציני יש לזה חוקים מסובכים!!כולה תה!!!
) ורק אותי המעצבת הזותי של הגלימות האלה(שכחתי תה שם) הפחידה למוות? היא ניראתה כמו הברביות שלי שהשחטתי להם תה צורה!! אייףףף... נורא ריחמתי על נורל היא היסתבכה לגמרי עים כול המינהגים האלה של היפאנים למה להיסתבך עים הדלת? פשוט תיפתחו אותה!! וגם אמנדה עיצבנה אותי עים הנעליים האלה כשהיא קלטה שהיא נכנסה לבית עים העקבים אז היא התחילה לקוץ "לא! לא! הנעליים!!" אוווווקקיי....אז אולי פשוט תורידי תה נעליים? למה לקפוץ וליפול על הגב? חוץ מיזה מאוד נהנתי מהפרק!!! פרק חמודדדד