הפסלים

perhay

New member
../images/Emo126.gif הפסלים

מאת אנריקה אנדרסון אימברט (סופר ארגנטינאי - 1910-2000) Enrique Anderson Imbert תרגמה מספרדית: פנינה פלמן בגן של ברייטון, בית-ספר לבנות, יש שני פסלים: הפסל של המייסדת והפסל של הפרופסור הכי מפורסם. לילה אחד, כשכל בית-הספר ישן, תלמידה שובבה יצאה בהחבא מחדר השינה שלה וציירה על הרצפה בין שני הפסלים, עקבות של צעדים: צעדים קלים של אשה, וצדעים נמרצים של גבר שנפגשים בסוכה ועושים אהבה בשעת הרוחות. לאחר מכן עזבה את המקום באותה החשאיות , כשהיא מתענגת מראש. היא מדמיינת את הגן מלא אנשים והפרצופים שלהם. כשלמחרת הלכה להנות מההלצה, ראתה שהעקבות נשטפו וקורצפו. מלוכלכות במקצת מהצבע נותרו ידיה של פסל העלמה המייסדת.

perhay

New member
שמחה שאהבת! סופר זה מצטיין

בסיפור הקצר, חלקם שייכים לסוגה של מיני-סיפורים. באינטרנט יש הרבה חומר עליו באנגלית. יתכן שגם סיפוריו תורגמו לאנגלית. לא הספקתי לבדוק.

perhay

New member
אני לא יודעת. מוכנה לבדוק

קבלתי אותו במפגש של מועדון קריאה. אולי אשאל את המנחה.

NAVVAN1

New member
יש לי את הסיפור הזה מסופר ישראלי...

מעניין לי מי למי..., ומי ממי...

שלום לך, אספר לך את הידוע לי

נולד ברגנטינה ב1910 ונפטר לא מזמן, נדמה לי שבשנת 2000 , הוא גם לימד באוניברסיטת אוורד בארה"ב היסטוריה וספרות דרום אמריקאית.אני מכירה עוד כמה סיפורים קצרצרים שלו, הם תמיד מעניינים, אולי אפשר למצוא למצוא דברים נוספים באינטרנט.

הפסלים-יפה.../images/Emo140.gif

היי פרהיי. ראיתי שחגגת יום הולדת לא מזמן.קבלי את ברכותיי. לסיפור יש כל כך הרבה משמעויות שזה הקסם שבו.אהבתי. כמה מזל יש לנו שאת פה!!! חן חן פרי גן העדן

הומינר

New member
סיפור מעשה שובבות

בבית ספר, והכמה כתמים שעל יד הפסל, הופך את הסיפור לכל כך נחמד, ומלא הומור. חן חן לך על ששיתפת אותנו

love lev

New member
פרהיי, קראתי את הסיפור שוב, ותמהתי

שמת לב שדווקא העלמה מחתה את העקבות?.... וזה גם מזכיר את הסיפור על הנער שצייר חתולים שהביאה פעם הגבירה.

למעלה