תמונות חובה: גוונים חובה:שחור כתום מישפט חובה:אם תלך מי יחבק אותי ככה חח שם :אורטל מברשת מיוחדת :לא יודעת מה זה אבל בא לי תמונה על תמונה משהו יפה עם הרבה צללים
תמונות חובה: ==================> גוונים חובה: סומכת עלייך בובה.. מישפט חובה: 100% של יופי נפלו מהשמיים, ואתם קיבלתם את כולם! 100% של אהבה נפלו מהשמיים, ואני קיבלתי את כולם כדי להעניק לכם את האהבה הכי גדולה ב=ע=ו=ל=ם=! שם : גל מברשת מיוחדת : מה שיתאים..
כרגיל.. המפעל שיליי .. במפעל אפשר להזמין הכלל חווץ מגליטרים ואנימציות.. למה [?!] אי אין לי כוח להוריד עוד תוכנה.. חח כל מי שרוצה להזמין צריכה לרשום: שם: כיתוב [מה לכתוב]: מה אני רוצה להזמין[חתימה, תמונה מעוצבת וכו'..]: פונט מועדף אם יש: מברשת מועדפת: צבעים מועדפים: תמונה [חובה]: זהו.. מקווה שתאהבו את מה שאני יכין !
טוב אז ככה.. שם:סתוונית כיתוב[מה לכתוב]:"אהבה ממבט ראשון כמו שקרה לי עם שרון"(לא להעתיק!) מה אני רוצה להזמין:חתימה..עם קישוטים יפים לבבות מיוחדים.. מה זה פונט? מברשת מועדפת:מה שבראש שלך רק שיהיה יפה.. צבעים מועדפים:וורד..ועוד מגוונים יפים.. אני מעלה תמונה אחת שלי ואני מקווה שיש לך תמונה של שרון משו יפהה..ביותר בהצלחה..!
אני רוצה עים תמונה שלי ושל אושי ותכתבי געגועים קורעים את ליבי והינה תמונה שלי http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10852775&alid=392399&uid=B1306F32F48B49FD86FB6BC98C2FF84C&AlbumIsOpen=False ואיזה צבע שבא לך חוץ מצהוב וכחול