../images/Emo125.gif
רדיו ירושלים 9:00-10:00
הגשש החיוור - מים לדוד המלך
גדי יגיל - חיקיתי לך ארצי (25 דק') בסגנון שרתי לך ארצי של דן אלמגור
רבקה זוהר - על כפיו יביא ("ברחובנו הצר גר נגר אחד מוזר")
הגשש החיוור - המוסך (15 דק') "מה כמה, מה שבע"
אילנית - רק הירח פירוט החיקויים מחיקיתי לך ארצי ===================== סיכום של 50 שנות בידור עברי ============================ הוא הזכיר את השיר "מי יבנה בית בתל אביב" חיקוי של מעסיק פועלים מהשטחים ביידיש על תאטרון הקומקום: ברכה צפירה "לעבודה ולמלאכה" האריק איינשטיין של התקופה, יוסף גולנד "משטרה" על תאטרון המטאטא: יעקב טימן "טיטינה" חיקוי של הלהקה הצבאית הראשונה, מעין זה (חנה מרון, יוסי ידין) קברט סאטירי "לי לה לו" ג'ני לוביץ ואלכסנדר יהלומי (ברדיו) שמשון בר-נוי - יש לי כנרת אפרים די-זהב - שבוע טוב ואליהו הנביא (הצגה) מאיר מרגלית - החייל האמיץ שוויק להקת הצ'יזבטרון ושייקה אופיר יפה ירקוני - שחרחורת, אל נא תאמר לי שלום אילקה ואביבה - מה יפים הלילות חיקוי של שמעון בר מציג את רביעיית מועדון התאטרון - גוי של שבת יוסי-חזקי-יונה - חיקוי של מערכון המערכת "הפינה משתלחנת מולי" צמד הדודאים - מה למדת בגן היום שמעון ישראלי - הוא הזכיר את סתם יום של חול ושר את "כך בראו את העולם" אריק לביא - חיקוי מערכון "ירושלים היא שלנו" והשיר הדוד מחדרה ג'ו עמר - ברצלונה אריס סאן - תל אביב להקת הנח"ל עם חיים טופול ואורי זוהר - משיח הזקן, שיר הפטנטים להקת פיקוד צפון עם יעקב בודו - מוישה וינטלטור והטלפון הצימבורי מההצגה גבירתי הנאווה, בומבה צור - עם טיפ טיפת מזל מההצגה שלמה המלך ושלמי הסנדלר, אילי גורליצקי - שיר הסנדלר כאן הוא הזכיר את שידור הטלויזיה הראשון (סוף שנות השישים) בועז שרעבי - חייך וחיי הגשש החיוור (הצ'ופצ'יק של הקומקום מתוך הכה את המומחה) אריאל זילבר - רוצי שמוליק בסיום הוא שר "תצחקו תצחקו תצחקו" ע"פ השיר Make (th)Em Laugh מהסרט שיר אשיר בגשם (אותו שיר גם הופיע בסרט הפיראט תחת השם Be A Clown וזכור לי שפעם שם הסרט בעברית היה "מקוקו השודד") גלי צה"ל 10:00-11:00 במלאת 30 לפטירתו של עלי מוהר השמיעו את התוכנית "לאור הזכרונות" עם עלי מוהר שדיבר על אביו יחיאל מוהר (פתחו עם השיר ליפא העגלון בביצוע להקת בצל ירוק)
רדיו ירושלים 9:00-10:00