• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
../images/Emo125.gif

רדיו ירושלים 9:00-10:00
הגשש החיוור - מים לדוד המלך
גדי יגיל - חיקיתי לך ארצי (25 דק') בסגנון שרתי לך ארצי של דן אלמגור
רבקה זוהר - על כפיו יביא ("ברחובנו הצר גר נגר אחד מוזר")
הגשש החיוור - המוסך (15 דק') "מה כמה, מה שבע"
אילנית - רק הירח פירוט החיקויים מחיקיתי לך ארצי ===================== סיכום של 50 שנות בידור עברי ============================ הוא הזכיר את השיר "מי יבנה בית בתל אביב" חיקוי של מעסיק פועלים מהשטחים ביידיש על תאטרון הקומקום: ברכה צפירה "לעבודה ולמלאכה" האריק איינשטיין של התקופה, יוסף גולנד "משטרה" על תאטרון המטאטא: יעקב טימן "טיטינה" חיקוי של הלהקה הצבאית הראשונה, מעין זה (חנה מרון, יוסי ידין) קברט סאטירי "לי לה לו" ג'ני לוביץ ואלכסנדר יהלומי (ברדיו) שמשון בר-נוי - יש לי כנרת אפרים די-זהב - שבוע טוב ואליהו הנביא (הצגה) מאיר מרגלית - החייל האמיץ שוויק להקת הצ'יזבטרון ושייקה אופיר יפה ירקוני - שחרחורת, אל נא תאמר לי שלום אילקה ואביבה - מה יפים הלילות חיקוי של שמעון בר מציג את רביעיית מועדון התאטרון - גוי של שבת יוסי-חזקי-יונה - חיקוי של מערכון המערכת "הפינה משתלחנת מולי" צמד הדודאים - מה למדת בגן היום שמעון ישראלי - הוא הזכיר את סתם יום של חול ושר את "כך בראו את העולם" אריק לביא - חיקוי מערכון "ירושלים היא שלנו" והשיר הדוד מחדרה ג'ו עמר - ברצלונה אריס סאן - תל אביב להקת הנח"ל עם חיים טופול ואורי זוהר - משיח הזקן, שיר הפטנטים להקת פיקוד צפון עם יעקב בודו - מוישה וינטלטור והטלפון הצימבורי מההצגה גבירתי הנאווה, בומבה צור - עם טיפ טיפת מזל מההצגה שלמה המלך ושלמי הסנדלר, אילי גורליצקי - שיר הסנדלר כאן הוא הזכיר את שידור הטלויזיה הראשון (סוף שנות השישים) בועז שרעבי - חייך וחיי הגשש החיוור (הצ'ופצ'יק של הקומקום מתוך הכה את המומחה) אריאל זילבר - רוצי שמוליק בסיום הוא שר "תצחקו תצחקו תצחקו" ע"פ השיר Make (th)Em Laugh מהסרט שיר אשיר בגשם (אותו שיר גם הופיע בסרט הפיראט תחת השם Be A Clown וזכור לי שפעם שם הסרט בעברית היה "מקוקו השודד") גלי צה"ל 10:00-11:00 במלאת 30 לפטירתו של עלי מוהר השמיעו את התוכנית "לאור הזכרונות" עם עלי מוהר שדיבר על אביו יחיאל מוהר (פתחו עם השיר ליפא העגלון בביצוע להקת בצל ירוק)

emh

Member
../images/Emo125.gif מערכוני השבת מהרדיו ../images/Emo13.gif

כנראה שנמחקה לי הכותרת.

פּלפּל

New member
../images/Emo45.gif סחתיין על הפירוט

האם הקטע של גדי יגיל מופיע בדיסק כלשהו? אולי באוסף המצחיק של מדיה דירקט?

emh

Member
זה לא באוסף המצחיק...

(הקטע פשוט ארוך מדי), ולא ידוע לי שהוא קיים על דיסק כנראה שהם משמיעים אותו מתקליט.

למעלה