I I מ י ר ב I New member 26/12/07 #112 תודה תודה!! תמונות ממש יפות.. איך ארך לקרן השיער או שאני מזמן לא ראיתי אותה........ חחחח,זה היה חניך שלך שנעלם שקרן הכריזה עליו? מה ז"א זרקו עליה פרחים,היא באמת אמרה שהיא מגנה על עצמה שם ממה שהלך.עד כדי כך?
תודה תודה!! תמונות ממש יפות.. איך ארך לקרן השיער או שאני מזמן לא ראיתי אותה........ חחחח,זה היה חניך שלך שנעלם שקרן הכריזה עליו? מה ז"א זרקו עליה פרחים,היא באמת אמרה שהיא מגנה על עצמה שם ממה שהלך.עד כדי כך?
B BRANGELINA New member 26/12/07 #118 חח כן זה היה הוא!!!! חכי אני אעלה לפליקס איך דפקו לה פרח ישר לפרצוף חחחח ואגב השיער שלה מהמם אבל מוזר....חצי חום ולמטה חצי בלונדיני ?
חח כן זה היה הוא!!!! חכי אני אעלה לפליקס איך דפקו לה פרח ישר לפרצוף חחחח ואגב השיער שלה מהמם אבל מוזר....חצי חום ולמטה חצי בלונדיני ?
B BRANGELINA New member 26/12/07 #129 במחשבה שניה זה לא חוקי כי זה היה בפג'ו...אז אם יש רדך לעשות את זה על מיוט ואז לעלות אז צרו איתי קשר
כ כלה להשגה New member 26/12/07 #121 ../images/Emo6.gifאלון בן יעקב מקציר עכשיו מפורסם../images/Emo6.gif
V veredmp New member 26/12/07 #124 תודה על התמונות חבל שלא את זו שהלכה לאיבוד, היה משעשע אם קרן היתה אומרת שהלכת לאיבוד, ואז קולטת שזו את
תודה על התמונות חבל שלא את זו שהלכה לאיבוד, היה משעשע אם קרן היתה אומרת שהלכת לאיבוד, ואז קולטת שזו את
B BRANGELINA New member 31/12/07 #132 הלוואי..שפתאום באורח פלא הייתי מוצאת את עצמי באמצע חיבוק קטן מקרן שמצאה אותי..חחחח
B BRANGELINA New member 26/12/07 #120 לאנורא למרות שהיה ממש מגניב לא הפסדת כלו כי הכי הכי שווה זה הופעה מלאה עם כל הסיפורים..וכל שניה זרקו לה פרחים לפנים...חח
לאנורא למרות שהיה ממש מגניב לא הפסדת כלו כי הכי הכי שווה זה הופעה מלאה עם כל הסיפורים..וכל שניה זרקו לה פרחים לפנים...חח
L LEEkm New member 27/12/07 #131 לא מאמינה שפספסתי את זה../images/Emo7.gif לא יצא לי להיות בכלל בפורום מאז שחזרנו לבצפר בערך, זה נורא כי אין לי זמן...
לא מאמינה שפספסתי את זה../images/Emo7.gif לא יצא לי להיות בכלל בפורום מאז שחזרנו לבצפר בערך, זה נורא כי אין לי זמן...