R o T e M18

New member
../images/Emo2.gifהפורום תופס תאוצה הוא שרק לי זה ניראה ככה?

רק לי זה ניראה הוא שהפורום באמת התחיל להיות פעיל
כול הכבוד לכם חבר'ס

חחח הפורום צריך לתת סימן במצעדים השנתיים

ואת זה נראה אם שני השירים שלנו ייכנסו ואם עליך ועליי הלהיט היותר גדול מהאלבום ייכנס לטופ20!! כולם להצביע! כמו שאליעזר אמר יותר מהצבעה אחת! לגלגל"צ עם ספר טלפונים
- גלגל"צ הכי חשוב!!רוצים ששני השירים ייכנסו ואחד לפחות לטופ20!! יותר מפעם אחת ביום עם ספר טלפונים!!המצעדים השנתיים מאוד מאוד חשובים

נכון...לפרסם קישורים בעוד פורומים נייטרליים

כבר פרסמתי בפורום, "תל אביב" ו"התקווה 6" (אמרתי שנצביע להם בלהקת השנה, אבל זה לא ממש משנה לנו חחחח
)

כמו העסקה עם דנה, צריך עסקה עם התקווה 6

נצביע ל"אם אפגוש את אלוהים" ולהתקווה 6 בלהקת השנה, תמורת הצבעה לשרית חדד כזמרת השנה ול"זה ששומר עליי" (מס' 50) ו"עליך ועליי" (מס' 109)

R o T e M18

New member
../images/Emo41.gifכנסו שניה../images/Emo41.gif

חברי פורום דנה אינטרנשיונל יצביעו לשרית..בתמורה שאנחנו נצביע לדנה. דנה מועמדת גם אם 2 שירים
לרב בוי
הכול זה לטובה בהצלחה לשרית ולדנה

eLiRaN DaVlAs1

New member
אני תמיד מצביעה לה ! אחלה זמרת אבל הכי . . .

חשוב שרית . ! ! ! אתם חייבים להצביעע כדיי להוכיח לכל המדינה ש ש ר י ת היא השולטתתתתתתתתתת
שרית לשלטוןןןןןןןן

R o T e M18

New member
../images/Emo9.gif

שמתה לב שיש לך את אותו חתימה כמו שלי
אני אגיד מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, ובאיזה צורה שאני ורק אני רוצה
אני יעשה מה שבא לי,כמה שבא לי,מתי שבא לי,ואיפה שבא לי כימעט אותו דבר

gilad music

New member
חברה להשתדל לא להצביע לשירים הבאים../images/Emo26.gif

אם את עדיין אוהבת אותי - בועז שרעבי אשם - סינרגיה בא מן השתיקה - קובי אפללו הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב היא יודעת - נינט טייב המתוקות האחרונות - אריק ברמן מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר ממי - מירי מסיקה שווים - רן דנקר ועילי בוטנר תנו לי לשתות - כנסיית השכל ***אלו שירים מעולים, הסיכויים שלהם לטופ 20 גבוהים כמו ל"עלייך ועליי" לכן אל תדרגו אותם*** ***דרגו את "יום אחרון" של טל שגב, מחווה לזמר שיצר לשרית את להיטייה האחרונים*** ***מי שמדרג על שם אחר להקליד אך ורק פרטים נכונים*** ***דרוגים על שם אחרים רצוי שיהיה דרוג השירים שונה זה מיזה כדיי שלא יהיה חשש מהצבעות כפולות***

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחח ואת אלה שאני מצביע איתם

שמרתי את השם שלהם ואז הם נהיים "קבועים" חחחח(הם מהספר טלפונים) ואני מחפש את השמות הכי מוזרים שמצאתי ולהם אני מצביע:)

זה בדיוק מה שגם אני עושה...חחחח

אז כמו שגלעד אמר לשירים שהפכו ללהיטים לא להצביע!!!! בהצלחה בהצבעות!!! ולא להפסיק,כן??? ושאלה.. אתם סופרים כמה אתם מצביעים??? אני כן...

למעלה