שמעתי כשהייתי יותר קטן ואני צוחק כי הוא מצחיק כזה
A almond1 New member 4/2/08 #38 nine in the afternoon - panic at the disco מי הזמין את הדיסק?!?!? למי יהיה את הדיסק ביומולדת?!?!? כה כה... רק לי!!!! מואהאהאהאהא :-$
nine in the afternoon - panic at the disco מי הזמין את הדיסק?!?!? למי יהיה את הדיסק ביומולדת?!?!? כה כה... רק לי!!!! מואהאהאהאהא :-$
D dcohn New member 4/2/08 #60 alanis morissete- hands clean וגםםם..... ironic..! איך בכל מקום כותבים את השם שלה בצורה שונה. מישהו יודע איך באמת כותבים??
alanis morissete- hands clean וגםםם..... ironic..! איך בכל מקום כותבים את השם שלה בצורה שונה. מישהו יודע איך באמת כותבים??
D dcohn New member 5/2/08 #64 צריך להנציח את הרגע הזה../images/Emo3.gif לא קורה הרבה שאנחנו מסכימים על מוזיקה
S sky darkens New member 5/2/08 #66 Lifehouse - Everything YOU'RE ALL I WANT, YOU'RE ALL I NEED - EVERYTHING. EVERYTHING לא שמעתי את השיר הזה איזה חצי שנה.
Lifehouse - Everything YOU'RE ALL I WANT, YOU'RE ALL I NEED - EVERYTHING. EVERYTHING לא שמעתי את השיר הזה איזה חצי שנה.
F FartherAway New member 5/2/08 #81 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה מזכיר לי כל-כך הרבה אנשים.
D dcohn New member 6/2/08 #101 למה כשחיפשתי את זה, כל מה שמצאתי קשור גם לסמולוויל?? זו איזה להקה שעושה את כל השירים שמופיעים בסמולוויל או משהו?:| ואי מלא זמן לא ראיתי סמולוויל.. יש לי פרקים על המחשב שמחכים לי (ותופסים לי מקום )
למה כשחיפשתי את זה, כל מה שמצאתי קשור גם לסמולוויל?? זו איזה להקה שעושה את כל השירים שמופיעים בסמולוויל או משהו?:| ואי מלא זמן לא ראיתי סמולוויל.. יש לי פרקים על המחשב שמחכים לי (ותופסים לי מקום )