פרק 32

../images/Emo125.gif../images/Emo59.gifפרק 32../images/Emo59.gif../images/Emo125.gif

+
תקציר הפרק: "איפה העוגה":דניאלה ומיה מרוצות מהמראה החדש של אהובה, ולוקחות אותה לדיסקוטיל כדי לבדוק את הפשעתו על גברים. חיים מתוודה בפני דני. לולה מבשרת לעמליה שטראוס שהמשחק הסתיים.(כ.עב').
הזכויות שמורות לyes טלויזיה בלווין. הצצה לפרק: להצצה לפרק לחצו כאן. שאלות קצרות על הפרק:
מי הדמות האהובה עלייך בפרק?
הסצנה הכי מעצבנת?
הזוג השולט בפרק?
הכי הפטיע בפרק?
ציון לפרק מ1-10?[1- בבל"ת 10- בומבה! ]

sn22

New member
מישהו יכול להביא לי את ההצצה לפרק..

אבל מפליקס או משהו שהוא לא וואלה כי בוואלה זה לא עובד לי.
אז.. מישהו יכול להביא לי?!

כל הפרק הייתי על הרצפה

"איפו הז'?" חיים:"תעזור לי לחפש את הרגליים והידיים ואת הז'!" במיוחד המישהו הזה שבין מיה לאהובה בחר בדניאלה .........

My Life And You

New member
נכון, היה פרק קורע במיוחד !! ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

סוף- סוף פרק, שטחון בצחוקים XD וואי, אני עוד עכשיו צוחקת

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיפה הזין??!!????

לאות ה*דהות עם חיים אני אכתוב את התגובה בלי ז' XD: בקושי שינו משהו באהובה- עם משקפיים היא נראית אותו דבר, אבל לדעתי מיה עדיין יותר יפה ממנה :p. איזה יופי היה לראות את פיני, ממש איחוד השיר שלנו XD. פנחס בטח יודע לרקוד מ"רוקדים עם כוכבים" אבל מאיפה מיכל יודעת לרקוד ככה? :0 פה חסרים לי קצת חלקים שהפסדתי באמצע הפרק. אווף הסוף יצא ממש מעצבן, הע*ריאל הזה
עכשיו נועה תסתבך, מסכנה.

My Life And You

New member
חיים לדני : "עכשיו תעזור לי לחפש את הזין XD"

חיים : "אני לא מוצא את הידיים והרגליים שלי". דני : "ואת הזין" חוחוחוחו XD

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכוסאומו!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל יפה ששמת לב.

My Life And You

New member
היא דווקא יותר יפה [אהובה]../images/Emo103.gif

אבל השיניים שלה עדיין לא משהו .. XD

"איפו איפו איפו איפו איפו ה.."

רינגו :"איפו מה?" נועה:"שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול.." עופר:"בל" רינגו :"מה ?" נועה:"תהיה מרוכז עופר יובל המבולבל כל היום אני עושה שטיות בלי בכוונה.. ביכ...." עופר:"לל" רינגו:"בל"

ואיי לא מאמינה שעזריעל חטף את מושיק חח

מי הדמות האהובה עלייך בפרק?אהובה שחתן על המהפך! הסצנה הכי מעצבנת? לא הייתה כזו בפרק מוסיפה שאלה: הסצנה הכי מצחיקה ? הסצנה שחיים מנסה למצוא את הז במכונת כתיבה!ואיי נקרעתי מצחוק בקטע הזה
הזוג השולט בפרק?אהובה ופנחס!!!
הכי הפתיע בפרק?החטיפה של מושיק!ממש לא חשבתי שעזריעל יעשה כזה דבר ציון לפרק מ1-10?10!!פרק מצחיק!

JoNy Boi

New member
איזה פאתט עכשיו כולם יאשימו את נועלה כפרעליה

עוףףף עם עזריעל הטמבל הזה

sn22

New member
אז ככה..

היה פרק מצחיק!
.. הקטעים היו חתוכים מידי
חחח רואים קטע שלולה מדברת והיא עוד לא סימה לדבר כבר עוברים לנועה ומושיקו..! והסוף היה קצת מעצבן כי עכשיו יאשימו את נועה
בסך הכל פרק נחמד.. וכאות מחווה לרינגו.. "איפה, איפה, איפה, איפה, איפה ה..?" "איפה המה?!" "חכה אבעים שנה אולי אז תדע.."

אני היחידה שחושבת

שאהובה ממש יפה עם משקפיים
? זה ממש מחמי אלהXD באמת!!!! בא לי להתחתן איתה!!! לא, אין לי שום נטיות

JoNy Boi

New member
אני חייב להגיד לך

שדניאלה מיה ואהובה זה פשוט התגשמות פנטזיה גאד דניאלה כזאת חמודה ואהובה כזאת שאפה ומיה כזאת כוסית הן מושלמותתת@

JoNy Boi

New member
אה וגם נועה מהממת

יותר מדי יפות בסדרה אחת אני יחטוף עוד שבץ

../images/Emo45.gif

חחחח כן גאיה ממש חמודה ומיה מושכת
אבל לטעמי היא לא יפה (דיעה אישית) ושני כהן מתוקה מאוד|מאוד|

למעלה